User Tag List

Sayfa 2/10 İlkİlk 1234 ... SonSon
189 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Altin buldum!!

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    350.000 kuru yanlış hesaplamayın diye adamlar ilanın altına yazmış
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kafam karıştı bu ilanı görünce baya bir araştırdım bende kaldım direksiyonu görüncede İskandinav ülkelerinde olduğunu ve airbagli versiyon olduğunu, hatta motorunun bile 2.3 değil 2.5 olduğunu vs vs iyice bir abartı nadir araba olduğunu yazıyor hep netde.

bende aynı görselleri ve motor hacim bilgilerini görünce bu araçta ondan sandım ama açıkçası halende acaba siz haklımısınızkide demiyor değilim yanlış anlamayın belki siz daha iyi biliyorsunuzdur uzmanı değilim bu aracın.

fakat aracın hem o motorla iddia edilmesi, hem 115,000 Euro istenmesi hemde o direksiyona sahip olması inandırdı beni, siz neden o İskandinav değil dediniz?

resterasyon görmesi demek sadece bazı kusurların düzeltilmiş / yenilenmişte olması demek olamazmıki? bilemedim ama nolur hayallerimizi yıkma be kardeşş yaa

yarbayım hayallerin yıkılmasın araba yaban ellerden kurtarıldı işini çok iyi bilen bir kişi tarafından 2 yılda en ufak civatasına kadar yapıldı daha detaylı fotoları vardı bulunca gönderirim..

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yusufcan_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç 2012 de alınıp restorasyon ile bu hale geldi yani masallar göründüğü kadar masum değil sustuğum falan yok koyduğum fotolar gayet ortada bence
    Senin mesajlar görünmüyor diye düşünüyorum hala ısrarla 804 km'de yüzyılın keşfi olduğu konuşuluyor zira araba ne hallere girmiş ve restore sonrası son haline ulaşmış ama takan yok

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin mesajlar görünmüyor diye düşünüyorum hala ısrarla 804 km'de yüzyılın keşfi olduğu konuşuluyor zira araba ne hallere girmiş ve restore sonrası son haline ulaşmış ama takan yok
    kadran fotosuda koyayım mı koray abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    normalde olsa yarbay beyin aracı pazarladığını düşünürdüm, ama düşünmüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neden alay ediyorsunki hocam, aylardan ramazan ayıp ama adanadaki sıcakta oruç olunca insan mala bağlıyor

vay be diyorum hakketden araç sahibi bu araçta muazzam bir işçilik çıkarmış ama madem araç 400-800km de değil ve bırakın o km hiçbir yeri orijinal değil boyasıda dahil o halde o rakamın yakınını bile hakketmez.

genelde koleksiyon araçları araba ile gelen parçalarla beraber boyada orijinal boya olmak şartı ile çok değerli olurlar diye biliyorum en azındn hayatımda 2 Amerikan koleksiyon arabası açık artırmasına katıldım ve ilk bakılanlar motor,şaşe,şanzıman numarlarının tutması ruhsatın temiz olması, gram macun olmaması .

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Yurtdışında görüpte hepimizin götünün düştüğü arabalar ne hallerden ne hallere getiriliyor restorasyon ile, bizim ülkede olunca neden tü kaka oluyor bunu anlamıyorum.

Fiyat saçma sapan zaten ona yorum yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden alay ediyorsunki hocam, aylardan ramazan ayıp ama adanadaki sıcakta oruç olunca insan mala bağlıyor

vay be diyorum hakketden araç sahibi bu araçta muazzam bir işçilik çıkarmış ama madem araç 400-800km de değil ve bırakın o km hiçbir yeri orijinal değil boyasıda dahil o halde o rakamın yakınını bile hakketmez.

genelde koleksiyon araçları araba ile gelen parçalarla beraber boyada orijinal boya olmak şartı ile çok değerli olurlar diye biliyorum en azındn hayatımda 2 Amerikan koleksiyon arabası açık artırmasına katıldım ve ilk bakılanlar motor,şaşe,şanzıman numarlarının tutması ruhsatın temiz olması, gram macun olmaması .
    Dalga geçmek amaçlı yazmadım O kadar heyecanla kaptırmışsınızki konuya eklenen fotoğrafların gerçek olmadığını düşündünüz sandım o yüzden o şekilde yazdım

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

tüm fotolar alıntıdır.. ama aracın hikayesi böyledir genel olarak ve bu saklanan bir hikaye değil

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bildiğim e30 m3teki koltuklar öyle olmaz araba güzel eyvallahta bana pek gerçek orj gibi gelmedi adım kadar eminim araba toplama
    Hakkı Can Eryüzlü...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurtdışında görüpte hepimizin götünün düştüğü arabalar ne hallerden ne hallere getiriliyor restorasyon ile, bizim ülkede olunca neden tü kaka oluyor bunu anlamıyorum.

Hacı 804 km'demi ilandaki araba Almanyadan komple geri geri gelip Ankara ve Antebi geri vitesle gezdiyse olabilir tabi mümkün

JaSoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba restorasyon gördü. Kaporta dahil hemen hemen her yeri sıfırlanıp fabrika kondisyonuna getirildi. Değişeni var yani para etmez :P 2500cc olan versiyon değil sanırım ama airbag olduğuna göre Amerikan versiyon alabilir. 2,5 sport evo Türkiyede 1 tane var o da tanıdığım biri ama ortalarda görünmez çok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Hacý 804 km'demi ilandaki araba Almanyadan komple geri geri gelip Ankara ve Antebi geri vitesle gezdiyse olabilir tabi mümkün
    Sandık makina koyduysa?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

amena ne demek hocam ben asla öyle demek istemedim öyle sakın ha anlaşılmasın ben tam aksine bu adam inanılmaz bir işçilik çıkarmış derim harbi harbi deli bir usta yada uzmanmış ve helal olsun demekten başka bir şey diyecek kelime bulamıyorum.

ne saçma sapan toparlanmış araçlar gördüm yurtdışında geç onları dediğiniz gibi gözümüzde büyütmeye gerek yok bizde gayet dehşet işler çıkarıyoruz türkler olarak.

fakat lafım fiyata be hocam, madem araç fabrika ayarındaki orijinallikte değil o halde bu değerdede olmaması lazım değilmi? yani fiyatı çok yüksek değilmi?

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba komple elden geçmiş, direksiyon ve koltukları yakıştıramadım. 115 bine bundan 3 tane verseler yine düşünürüm. Zevkler ve renkler, son m3 170 bine satılmıştı galiba
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya 350.000 tl diyince insanın gözü korkuyor ama belki 115.000 euro öyle değildir, belki hemen çıkarıp verilebilecek bi şeydir. 115.000 euro yu bir arada gören arkadaşlarımız varsa bilgilendirebilirler mi bizi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

KADRAN FOTOSU VE ALTTAKİ YAZI

ARKADAŞ BOSTON DAN GELME XOR AMCA

KOLTUK DİYEN Bİ ARKADAŞ VARDI ALINTI YAPAMADIM ÇOK BECEREMEM BU FOTO İŞLERİNİ DE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufcan_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tüm fotolar alıntıdır.. ama aracın hikayesi böyledir genel olarak ve bu saklanan bir hikaye değil

hocam fotolar açılmıyor, en azından bende öyle yani fotolar yok başka formatda gönderme şanzın varmı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya 350.000 tl diyince insanýn gözü korkuyor ama belki 115.000 euro öyle deðildir, belki hemen çýkarýp verilebilecek bi þeydir. 115.000 euro yu bir arada gören arkadaþlarýmýz varsa bilgilendirebilirler mi bizi?
    @hakotech

Bu mesajın muhattabi sensin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)