User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
189 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Altin buldum!!

temmuz06
    Misafir
    Sinan abiler S&S motors boyle cok arac sattılar bunlarıda satarlar varsa ucuzu dalga gecenler onları alsınlar. Bu arada ankara cem beyın vardı bıtane gercek orıjınal gunaydının onunde 30 senede 3 kere gordum bu arac o aracta olabılır. Plakayı bılmeden toplama demeyelım.

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı şehmuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunun parasına gider mustang,camaro,porş yada range rover alırım en azından kızlar bakar,,ilgi çeker ,şimdi ben bunu alsam mesela ,ankarada 3 16 3 20 lerin arasında kaybolup gidecem artı ankaranın her köşe başı bmw ankara bmw görmekten midesi bulanmış zatenn,,buna bineceme gider twingoya binerim
    Bu da bir düşünce tabi ama baya sığ bir düşünce , bu gün galerilere girip söylediğiniz arçlardan binlerce bulabilirsiniz , mesele zaten bu değil , bu tarz bir aracı satın alacak birisinin zaten saydığınız araçlara sahip olduğuna inanabilirsiniz bu araç satılırsa elinde belki paranız bile olsa alamama ihtimaliniz var oysaki bu gün a galeri den tutun z galeriye kadar parayı basıp aventador bile alabiliyosunuz , ama kafanız çok güzel iyi günlerde kullanın twingo var tanıdıkta lazım olursa 1 telefon yeter

şehmuz
    Misafir
    bu benim düşüncem sen bana öle dersen bende sana git m3 ü al derim

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu benim düşüncem sen bana öle dersen bende sana git m3 ü al derim
    emin olun çok isterim fakat E30 için bütcem şu an yok , ama E46 m3 alabilirim araçlarımın yanına bu iş biraz finans işi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı temmuz06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sinan abiler S&S motors boyle cok arac sattılar bunlarıda satarlar varsa ucuzu dalga gecenler onları alsınlar. Bu arada ankara cem beyın vardı bıtane gercek orıjınal gunaydının onunde 30 senede 3 kere gordum bu arac o aracta olabılır. Plakayı bılmeden toplama demeyelım.
    plakayı bilmeye bilememeye gerek yok fotoğrafları gizli bulma falan değil aracın başka bir forumda direk bu restorasyonla ilgili konusu var plakayıda biliyorum aracın ortada herşeyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu hala neden ilandaki fiyat konuşuluyor ki? bahsi gecen arac e30 m3. tmm ben de sevmiyorum e30 m3 ü ama hastası olan adam dünyaları alcak parası olsa dahi kolay kolay bulamayacagı bir arac. buna verecegim parayla yok şunu alırım yok bunu alırım demek nasıl bir kafa? sanki sanki cam filmli, air takılmış, 2 cila yapılmış golf 7 gibi piyasasının üstünde bir rakamla ilanda denk gelmişiz de onun hakkında konusuyormuşuz gibi yorumlar yapılıyor...
    Nadide araclar sonucta bunlar, hastası cıkar, gider adetten pazarlıgını yapar alır, garajına koyar. ne insanlar tanıyorum ben, markete/maça/halısaha maçına gitmek için bmw 4 grancoupe alan.. buna verdigi 300k mı koycak adama?

Ayrıca 80 model araba, orjinal sekilde restorasyon görünce ne oluyo ki? restorasyon görmemişini bu kondisyona getirmeniz, getirmek için harcayacagınız emek ve zaman hiç yabana atılacak ölçüde degil.

Şunu da belirteyim, S&S Motors'un ilanlarına göz atın, adamların fiyatları piyasa araclarında bile yüksek, iş yapış ve çalışma şekilleri, müşteri kitlesi biraz farklı. Böyle nadir bir araç için de ben belirledikleri fiyatı cok bulmuyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E30 M3 , mercedes e 190 2.5 evo Z3 M Coupe ferrari F355 bu 4 araba üzerine gözümde araba yok ve saf kan spor ve klasikler değerini ve etiketini ancak sahip olanlar belirler .
    seni sevdim hacı, kral aletler saydın, kalbimi okudun, lafımı ağzımdan aldın hay yaşa arenimo efendi!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    355 abiiiiiiiiiiiiiiiii.....
    aynennnnnnnn !!!!

şehmuz
    Misafir
    onlar safkansa toyota supra ne o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makine çok iyi aslında ya ama işte tercih meselesi.. araçlarının total değeri 2 milyon ve üstüyse bu arbaya 300k verilir. Ama gidipde tabi ki bunu tek araba yapıp heryere bununla gidemezsiniz

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi bi nsx çıksa, dese ki baba 115.000 €
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E30 M3 , mercedes e 190 2.5 evo Z3 M Coupe ferrari F355 bu 4 araba üzerine gözümde araba yok ve saf kan spor ve klasikler değerini ve etiketini ancak sahip olanlar belirler .
    Aynen bu arabaları alcak kişilerin kitlesi çok çok farklı
    Yakın zaman e30 m3 sahibi olarak sadece facebooka koymamla 1 saat içinde 100e yakın telefon almam bir oldu ve hatrı sayılır bi fiyata gitti

Misal binmiş biri olarak efsane duruyor kanadı body kiti
    Sandalye çekip karşısına oturmalık...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14078781/detay
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onlar safkansa toyota supra ne o zaman
    farkederseniz arkadaşın o saydığı araçların hepsi atmosferik araçlar.

oto yarış dünyasında hele heleki 80li 90lı yılların otomotiv yarış dünyasında safkan cadde/yarış arabası olarak tabir edilen araçlar aşırı beslemesiz yani turbosuz yada kompressörsüz atmosferik vede hacim başına yüksek güç elde eden, sert rijid yapıya vede süspansiyona sahip araçlar için kullanılan tabirdir.

özelliklede tamda o yıllarda tamda ülkesiz olan Amerika/kanadada yaşayan bir genç olarak net diyebilirimki supra tam bir modifiye arabası,0-400 drag arabası oldu ama asla safkan cadde/yarış diye tabir edilen arabası olmadı.

zaten tamda o yıllarda neredeyse tüm markalar birden hacim başına yüksek güç üreten motorlar / arabalar çıkarmıştı adeta marka yarışı vardı, önce honda vtec,BMW valvetronic, Toyota celica 1.8 vvti, lotus 1.8 Rover k 180 ve 190 ve dahada üst seviye safkanlar arasında Ferrari 355 3.5 385 hp, lambo diablo 6lt 550hp, mclaren f1 di gerçektende başka aletlerdi ve bana sorarsan son hızdı, hızlanmaydı turbolu araçlar karşısında yenilse bile (ki genelde yenilmezlerdide ) bence atmosferik yüksek hacim/lt araçlar hep daha zevkliydi ve asıl önemli olanda sürücüye taddırdığı zevk.

bugün bir go-cart yada karting diye tabir edilen araç belki 4hp ve maks 50 km/h yapıyor ama adamın yüzünü deli gibi güldürüyormu?

ama gerçektende bu şekilde değerlendirdiğin zaman özellikle şişkin çamurlukları,jant bijonuydu, ayarlanabilir cast vs di, ağırlık dağılımıydı, duruşuydu, arkadan itişli oluşuydu ve sesiydi gerçektende E30 m3 bence o yılların tartışmasız en kral safkan arablarından biriydi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alıcı kitlesine siz enayisiniz demenin türlü şekillerinden biri.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alıcı kitlesine siz enayisiniz demenin türlü şekillerinden biri.
    Alici kitlesi demenin enayilik oldugunu dusunmek cok sacma

Cok ornek verilebilir ama e90 316 ile e90 m3un alici kitlesindeki m3 sahibi enayi mi oluyor ?
    Sizin mantiginiza gore ne gerek var 4-5 kati para vermeye
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alici kitlesi demenin enayilik oldugunu dusunmek cok sacma

Cok ornek verilebilir ama e90 316 ile e90 m3un alici kitlesindeki m3 sahibi enayi mi oluyor ?
    Sizin mantiginiza gore ne gerek var 4-5 kati para vermeye

size daha fazla katılamazdım, arkadaşın yorumu gerçekten biraz yanlış olmuş.

BMW seri üretimde afaki konuşuyorum 1 milyon tane piston siparişi verir, 1milyon şanzıman vs vs vs hep adetli adetli verir bu seri üretimdeki 316mıyş 320miymiş için.
    burada ordaki parçaların kalıplarına düşen bedel 1milyona bölünür fiyatıda ona göre yansır.

fakat işin içine M bölümü girdimi burada çok inanılmaz daha az sayıda adet vardır ve kalıp parasını adamlar çıkarmak zorunda eee özel sipariş sonuçta vede oda yetmiyormıuş gibi çoğu parça el yapımı montaj ve çok daha üstün kalitede ve size özel.

açıkçası bence hiçte enayilik değil ve ben herzamanda radikal, farklı ama sade olan olmak isteyen kesimdenim ve bunun içinde bedelini seve seve öderim yani zevk meselesi bu buna talip olmuş kitleye enayi demek bence biraz hakaret gibi oluyor be hocam

JaSoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En azından parayla alınabilecek bir e30 m3 var şu anda ilanda. Sınırsız bir bütçeniz var ve illa e30 M3 almak istiyorum dediğinizi ama hiç satılığını bulamadığınızı düşünün. Nadir bulunan, şu anda ithal edilemeyen, orijinaline sadık kalınarak güzel bir şekilde restore edilmiş ve yurtdışında bile çok yüksek rakamlara satılan bir efsaneden bahsediyoruz...

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım bir tek benim dikkatimi çekmiş, restorasyon fotoğrafları paylaşılan M3 ile ilandaki M3'ün koltuklarının aynı olmadığı...
    öyle işte.

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım bir tek benim dikkatimi çekmiş, restorasyon fotoğrafları paylaşılan M3 ile ilandaki M3'ün koltuklarının aynı olmadığı...
    Koltuğun kafalık kısmındaki deliklerden bahsediyorsun sanırım, ismi ne bilmiyorum benim dikkatimi çekmişti. Eğer bahsettiğin oysa sonradan yapılmış olabilir diye düşünüyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)