Quake 2-3 oynanmazmı yagta 2 de mafyalarla aranı sıcak tutmakta iyidi polis gelince seni koruylardı ama kızdırdıgın taraftada seni tarıyorlardı
midtown madness 2 de avm nin camlarından tepesine cıkıp sapık gibi asagı atlıyodum bide boyuna araba indiriyordum noslu tt yapmıslardı bitane hatta
ve
F9 super banana ve adını hatırlamadıgım ikinci bomba diyim
pampalarla lab keyfi HL-1
sinir zıplatan commandos
![]()
1881 - 193∞
bazısı biraz yoruyor ama torrent google da falan illa denk gelirsincommandos win7- win8 gibilerinden kurcalamalarla
1881 - 193∞
Sene 2000 2001di aldığımda pcyi o zamanlar Midtown Madness yeni çıkmıştı ne oynamıştım sabah akşam nfs2 yi ekranı bölüp akşama kadar oynardık o yıllarda favorim hidden dangerous swat3 nfs Porsche bide 146 üstünden fifa oynardık sonra peder ateş ederdi faturayı görünce ha bide revolt vardı o da efsaneler arasında RC araç kullanırdık carmageddon ve interstate82 yi de.unutmadan ekleyim![]()
Starcraft ta iyiydi ya.. 15 sene once oss dershane cikisi bakirkoyun internet cafelerinde saatlerce oynardik![]()
f16ları salıyodum millete sora yalan ettiler oyunu![]()
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
namı değer haggar (final fight) yine aynı şekilde mustafa(cadillacs and dinosaurs) ve captain commandos tabi snow bros vs tarzı oyunlarıda unutmamak gerek ama hagar ve mustafa çocukluğum okulu kırışlarım
halaa oynarım isterse playstation 15 çıksın.maalesef bu şekilde yeni konsollarda ilerlemeli iki kişilik dövüş oyunları yok
![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Nfs porsche yi az oynamamistim hastasıydım resmen. Zaten o oyundan sonra butun nfs serileri elimden geçti![]()
Bir rally oyunu vardı 98-2000 yılları arasında oynadıgımı hatırlıyorum
arac astra gsi rally yollar gerçekcilik en üst safhadaydı hatta midtown madness oynanılan zamanlardı ama o rally oyununu hala bulamıyorum
yolda kesilmiş ağaçlar vesaire vardı hatta parkurda![]()
25 yıl oncesı oncesı tahmını 90 basları ben hep atarı salonundayım, babam bısı al dıye para verdı cıktım kapıda bızım tayfa laflıyoruz. Paranın babamın oldugunu unuttum bastık gıttık atarı salonuna bı kac saat sonra babam geldı yaka paca dısarı cok kızmıstı ama ızınsız o parayı harcamama.ne o gunu unuturum nede babamın nasıyatları.
Ama sonucta afıyetle yemıstım parayıda![]()
fifa 98 çıkmıştı bi kişi klavyede ikinci joystickle oynuyodu o zamanlar
half-life cıkmıs crossfire atalım dedik, counter-strike 6.1b cıkmış assault acın oynayalim derken geçti gitti yıllar![]()
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
carmageddon - geçenlerde indirimdeydi beta version alana önceki tüm seriler hediyeydi, arada açar oynarım
Hatırladıklarım bunlar, unutursak kalbimiz kurusun![]()
Lotus
Carmageddon
Test Drive 4
Driver
Duke Nukem
Lara Croft bebeğim
Rahmetli Mcrae
Rally Championship 2000
Red Alert 1
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)