Araba ilanına meslek yazmak kapı ziline veya mezar taşına meslek yazmanın modern versiyonu sanırım![]()
Araba ilanına meslek yazmak kapı ziline veya mezar taşına meslek yazmanın modern versiyonu sanırım![]()
diyemedim ya la
Karaze abi Muhendıs olucakken 2 puanla fakulteyımı kacırdın ne ettın adamlar o kadar okumus onu gostermek ıstıyorlar heralde dedıklerını gule gule okudum haklısın cunku![]()
hahaha süpersin![]()
Adamda haklı düşününce. Piyasada bu kadar çakal oluncaDaha geçenlerde bir Audi A3 konusu vardı Ankara Polatlı'dan. Benzeri bir durumla karşılaşmak istemezdim bende.
Bütün galericilerin pertçi yalancı olmadığı gibi bütün araç sahipleride melek değil. Saçma sapan alakasız şeylerle insanlar pirim yapmaya çalışıyor gayet gülünecek bir durum bu. Adam 99 model arabayı 3 ay önce almış 'öğretmenden temiz kullanılmış' diye satmaya çalışıyor. Birde mühendis, sağlık personeli vs çıktı...
bir su ürünleri mühendisi olarak çok alındığımı söylemem gerek
![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Banane arkadas senin mesleginden. Yok imamdan yok doktor yok ogretmen yok amele yok bilmem banane kodugum sen cokmu durustsun cokmu duzgun araba kullaniyosun.ego isi hepsi
Ben telefonda ukala gevşek konuşanları ağlar gibi pazarlık isteyenleri engelliyorum direk adamın teki sırf cumartesi günü 10 kere aradı 30 binin altına olmaz diye 10 kere söylememe rağmen telefonu kapatırken araç başında bişeyler daha yaparsın deyince yok deyip engelledim
doktordan deyil HASTASINDAN MANKEN SAHNEDE ORTADOĞU VE BALKANLARDA TEK 520İ SAFKAN YER UÇAĞI
aracım modelinin en temizi olup kmsi orjinaldir istediğiniz yerden sorgulatabilirsiniz. Parlamen mavisi aracımın mavisi aynı zamanda ESTORİAL özellikte çok güzel bir mavidir. Işıkta yeşil güneş batarken mor ve zifiri karanlıkta ise sarıya dönüşen özel renktir
aracımın motoru çift venüs olup ge-track şanzumana sahip aracım tam bir yer uçağıdır ACEMİ ARKADAŞLARA TAVSİYE ETMEM çünkü asfaldı kazıyan çok güçlü bir sport aracıdır. kilit defransiyel bulunan aracım tam bir YAN MACHİNEDİR.
FUUL+FUUL M paket olan aracım özel üretim indivuğal ALPİNA paket hamaann aksesuarlıdır. jantların bol bol ofseti bulunmaktadır en az 50 bin km ofset istemez. ayrıca jantlar KARPUZ STYLE ROLEX olup ucuz çin malı cantlarla karıştırmayınız benim jantlarım güneybatı tayvan malı en kaliteli REPLİCA markadır. aracım eksiksiz bir German StyLedır.
Ekstra olarak aracımda RECORE fuul baldır bacak destekli sport yarış koltuğu bulunmaktadır. direksiyonu M SPORT DAVUL direksiyon olup suunrof faal çalışmaktadır.
Boya deyişen konusuna gelecek olursak araçımda sadece 7 parça değişen ve tavan hariç komple lokel boyalar avuç içi boyutunu geçmemektedir. keyfe keder boyanmış olup deyişen parçalar yüzeysel olup kaza sebepli deyildir.
Aracımı satmam sebebine gelicek olursam aracım etiket yapısı sebebinden dolayı caddede çok dikkat çekmekte olup evliyi boşandıracak bekarı evlendirecek kapasitede bir machinedir bu sebepten dolayı evlilik sebebiyle satılıktır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11886797/detay
Emekli mühendis nasıl? Emekli ve öfkeli![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)