Evet m olayı sadece direksiyondan ibaret.
Printable View
Evet m olayı sadece direksiyondan ibaret.
Akli olan esnaf 4 serisi icin m paket tampon marspiyel getirsin , valla borusanin arabadan ettigi kârin 2 3 katini tampondan edersiniz :D
Valla ben normal direksiyonu sevemedigim icin m paket ic isterim :)
Bi yurusun gorelim su arabayi merak ediyorum kafam cok karisik :)
Kaç sayfa muhabbeti döndü hiç kimse satın almadı mı halen? Kullanıcı tecrübesi alsaydık. Performans tüketim vs.
Bu arada ay sonuna kadar 36 ay 0,59 faiz varmış borusanda. Düşünenler için bilgi vermiş olayım.
Ben sipariş etmişken vazgeçtim dediğim gibi dokusuna 173 bin fiyat aldım aynı hafta 183 bin dediler. Şimdi 190 lardan bahsediyorlar. Değmez
Cuma günü borusanda idim
4 un dolu fiyati 212.000 tl etiket fiyatı gördüm :)
Fiyatlar hepsi için bomba olmuş:)
Dışı enfes içindeki kırmızı deride hoş geldi de
Zamanında passat jettalarda 1.4 tsi ilk geldıgınde garıpsıyodum ama alıştım ıyıde gıdıyolar
Buda 1.5 motor ayı gıbı kasayı nasıl kaldırır gorecegız
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27097609/detay
Özellikle bu kombınasyon cok hos bence
3 silindirli 1.5 motorun sesi yüksek devirlerde çok hoş.
Gitmese bile sesi ve sürekli yüksek devir çevirme isteği ile çok keyif verir bence.
BMW 4 silindirlerde ses namına hiçbir şey yok ve buna 328i de dahil.
Olsun yine alamıyorum,kahrolsun fakirlik...
4,18 ben sıfır aldım teldeyim yorumlarimi yazarım uzun uzun..1000 km dir kullanıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34670756/detay
şu doluluk ideal ama insanı fiyat düşündürüyor :)
Kullanıcı yorumu istemişsiniz bir kaç bir şey karalıyım.
1.cisi araba gitmiyor ama 8 ileri şanzıman ve motorun uyumu çok iyi gitmiyor ama saçma bir şekilde araba akarak gidiyor 60 kmden sonra gitmiyor bu araba demiyorsunuz ve kaçıncı viteste olduğunuzu anlamıyorsunuz.Benimkinin donanımı iç dış m elektrikli koltuklar falan filan sadece deri ve büyük ekran yok sanırım.Hifi filan var.Ocak vergilerine sinirlenip büyük motor arabalara bir anlık uyuz olmamla aldım.Yakıtına gelince net 255 liraya 680 km yol yaptım ki 550 yapsın 1 depoyla yeter diyordum benim için yakıtı iyi geldi.Hatta eco promudur nedir onu hiç açmadım hep comfort modda kullandım şehir içi ağırlıklı olarak.Eco pro ya bir kere bastım araba turbolarınımı kapatıyor ne yapıyor bilmiyorum bildiğiniz en yavaş araba neyse günümüzde ona bağlıyor kendini ,baktım çıldırtacak hemen kapattım bir kerede sport a bastım uçmuyor ama gaz tepkisi güzelleşiyor.içi bildiğiniz bmw 1 2 3 4 hatta x5 neyse o işte.Yazılımla 2.0d olmaz ama yakıt olarak altta kalmadığı kesin vergi avantajıda bizim ülkemiz için sanırım iyi bir artı.En güzel yanı bence direksiz olması normal sedandan ayırması.Kalkışı berbat ışıklarda filan kalkarsanız aman diyiim ama zaten istanbul için konuşuyorum ilerleyebilecek yer olmadığından çokta dert etmiyorum açıkçası artık.M in sertliği sanırım 92 lerdeki gibi çok büyük sertlik farkı yok araba bana yumuşak geldi.Çirkin bir kafadan kayma eğilimi olsa da merkez kaç esp tut ıvır zıvırlarla şeritten çıkartmıyor.Kuruda yanlamıyor zorlamayın boşuna.Aklıma gelenleri yazdım sizin kafanızda olanlar varsa konuyu gördükçe cevaplamaya çalırım.Aile içi alınmayacak araba değil.Plakasız hali ile önden bence çok yakışıklı ama c coupe gelmeden sanırım elimden çıkarırım.Mercedes sevmesemde c coupe etkiledi beni denemek istiyorum.
Çok yakın bi arkadaşım estoril içi fox red aldı
Harman kardon elektrikli bagaj ön-arka park sensörü koltuk ısıtma vs 189bin liraya aldı