rcourb Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar.
418i ile başımdan geçenleri anlatmak istiyorum. bir önceki mesajımda aracın yakıt hızlanma vs gibi verilerinden bahsetmiştim. şimdi yaşadığım sıkıntıyı paylaşmak istiyorum.
19 agustosta istanbul kosifler bostancıdan teslim aldım aracımı. izmire döndüm yaklaşık 1 hafta sonra 1200 km 'ye geldiği zaman araç arabanın sağ ön kısmından sesler gelmeye başladı. özgörkey'e hemen servise gçtürdüm 1-2 saat test ve dinleme sonucu motor kulaklarının arızalı olduğunu bildirdiler. 0 arabanın nasıl motor takozu arızalı olur bilemedim. gelelim borusan ile yaşadığım sürece. parçanın almanya'dan geleceğini 1 hafta 10 gün süreceğini, aracı kullanmamda sorun olmadıgını belirttiler ve servisten ayrıldım. sonra şirket avukatı aracılığıyla noterden borusana ve kosiflere ihtarname çektim araç değişikliği ile ilgili olarak. sıkı durun tam 40 gün sonra geri dönüş yapıp sanki tek tercih hakkım tamirmiş vs gibi dayatmaya çalıştılar. ben de fatura tarihi 1 ayı geçmedi diye değişiklik hakkım yanmasın diye ihtar çektiğimi belirttim. velhasıl aracı söküp parçalatmak istemediğimi bu işin erbabı kimse onu yollamalarını gereken dinlemelerin yapılıp ona göre tek seferlik bir işlemle arabayı düzelttirebilecegimden bahsettim. ***** ses bu orayı sök bunu sök tak yapmalarını istemiyorum kaldı ki araba 1200 km'deyken neden bu işlerle uğraşayım. istanbuldan borusan bünyesinden teknik işlerle alakalı birisi geldi sorn takozlarda dedi 2 takoz değişti. geçen ctsi aynı şikayetten dolayı özgörkey e tekrar gidip iş emri açtırttım. sesi tekrar dinletip aynı ses oldugunu onaylattırdım. şimdi cuma gününe ikame araç verip arabamı 2-3 günlüğüne almak istediklerini söyldiler. açıp orasını burasını kurcalamak istiyorlar sanırım. çünkü 3. defa aynı şikayetle arabayı götürürsem değiştirmek zorunda kalacaklar. cuma günü biraz esip gürleyeceğim serviste. bu arada araçtan gelen ses vitesi parktan drive a alıyorum araba esniyor tekrar parka alıyorum düzeliyor. bu sefer geriye taktığımda sanki metal bi parça çatırdama sesi çıkartıyor. bekleyip görecegim bu hafta artık ne olacaksa. saygılar