Konuya ufak bir güncel çekim bayram geldi Yol durumlarını paylaşalım bu gece izmitten çıkıcam bodruma yolculuk yalova üzerinden gitmeyi düşünüyorum yol üzerinde dikkat etmem gereken hususlar varmı radar yol çalışmsı vs gibi teşekkür ederim şimdiden
Printable View
Konuya ufak bir güncel çekim bayram geldi Yol durumlarını paylaşalım bu gece izmitten çıkıcam bodruma yolculuk yalova üzerinden gitmeyi düşünüyorum yol üzerinde dikkat etmem gereken hususlar varmı radar yol çalışmsı vs gibi teşekkür ederim şimdiden
Şuan ibb trafik uygulamasının kamerasından baktım trafik kurtköyden başlamış ve ataşehir gişelere kadar uzamış durumda
Dün kartal ‘dan Bilecik için yola çıktım 2 saatte kurtköy’e gidebildim, akşam saat 7’de memleketteydim.
Gece 01.30'da Trabzondan çıktım, şuan saat 13.00 İzmit'i geçtim herekeye doğru gidiyorum :)
İmkanı olan geçen cumadan kapatıp gitti tatiline. Ben her zaman 1-2 gün rötarlı dönüş yapmayı tercih ediyorum trafiğe denk gelmemek için. Geçen sene mecburi olarak tatilin son günü dönüş yapmıştım Sivas'dan Osmancıktan sonra izmite kadar trafikle uğraşmıştım.
Güncel olsun.Dün sabah 7 de Kastamonu Hanönünden çıktım. 12 de bolu tüneline geldim yemek alışveris falan derken. sapanca da burger king olan köprü restoranın orada yaklaşık ayrı ayrı 20 30 araç zincirleme kazalar vardı.30 40 dk yavaşlattı.sonrasında izmit otogara kadar durmadık. izmitten sonra başlıyordu trafik.Eski yoldan şekerpınar kavsağından ist park yoluna çıkarak şile yolunu kullanarak çamlıca yaptım 16 da evdeydim.
Dün ayvalık bursa 6 saat sürdü
Dün AYT-SAW uçağı 19:10'dan 21:00 e rötar yedim. Evden çıkmadan mesaj geldiği için alanda beklemedik.
22:30 Sabihaya indik baya tırstım TEM patlar diye ama sanırım yaşadığım rötar trafikten kurtardı beni. Sabiha - Şişli 40 dk sürdü sadece
Bence yine iyi geçmişin abi ben 5 te girdim bursa trafiğine akşam 11 de izmitte eve yeni geldim. Yemin ederim bayramda trafiğe çıkıcaklar için akıl salığı testi yapılmalı sinir krizleri geçirdim adam yürümüyor sağı boş sol şeritte geziyor selektör atıyorum kıpır damıyor bile hele dün gece orhan gazide mercedesli biri ne desem az olağın hızı ile sol şeride çıkmaya kalktı selektör atmaya başlayınca ben hızlı geliyordum solda sert fren yaptı öldürüyordu beni önü bomboştu utanmadan elkol yapıyordu ailem olmasaydı arabada kesin cinayet işlerdim.
dün sabah 10 izmir çıkış akşam 8 beylikdüzü :)
bence trafiği mahvedenler sağ şeritte 70 ile gidenler. Doğal olarak onları geçmek için sola yığılan ve geçiş sırasında küfür etmek için yavaşlayan kalabalık. Yardırın demiyorum kimseye ama yavaş gitmeyin yahu, otobanda orta şeritte 80 ile gitmeyin. bölünmüş yolda 60-70 e düşmeyin, daha güvende olmuyorsunuz aksine risk altına giriyorsunuz.
Ben yanlışlıkla girdim oraya gişe memurları çakal olmuşlar hgs olan arabadan nakit para almaya çalıştılar girerken bilet almam lazımış bilet alıcak bir yer yoktu diyorum ciddende yoktu alıcaktın diyor hgs var onu okutman lazım diyorum bana halen bilet soruyor 5-6 araba gişede insanları dolandırmaya çalıştıkları için kontak kapatmak zorunda kaldık bir araba yarım saate geçiyordu oda aynı kavgadan tabi o kadar kavga dövüş edip birde yanlış çıktığımı farkedince daha büyük sinir krizi oldu :D :D :D Yinede para etmez kap karanlık yol :)
bu şekilde kavimler göçüne tatili denk gelenler için tavsiyem gece 2-3'te çıksınlar. 2 sene önceki Kaş yolculuğumu öyle yapmıştım. çok rahat geçmişti. köprü o sene beleşti köprüden geçip inegölden Antalya yoluna girmiştim.
Bakıyorlar ve bilerek çıkıyorlar.
Bakıyor sen 120km hızla geliyorsun.O burda bu hızla gidilmez diyip 90km ile sola çıkıyorlar.
Birde şunu var aklıma geldi konuya yazınca.
Yokuş inerken önü boş 90 km hızla inen biri 95 km hıza çıkınca neden fren'e basar yol boş bide.
Hadi bu adam korktu yokuş inerken frene basıyor.
yokuş çıkan'a ne demeli fren yapıyor çıkarken.
Sonrada benim arabamın frenleri 20.000km'de bitti.Ne boktan araba yapıyorlar,benim arabam şehir için çok yakıyor diye geziyorlar sonra.
otobanda en sağ şeritte 80 ile gitmekte sorun yok, orta şeritte 80 ile gitmekte sorun var yazmışım zaten. 40 Km asgari sınır ise ağır iş makineleri veya ağır özel yük taşıyan araçlar için alt limit aslında.
Samimiyetle yazıyorum , Almanya'da 200+ sürmek bu ülkede 120 ile sürmekten daha az riskli ve daha az yorucu. 5 km görüş mesafesi olan bomboş otobanda en sol şeritte 60 ile giden araç görmüşlüğüm var benim. Otobanın en sol şeridinde çıkışı kaçırmamak için duran gördüm. Bildiğin durdu, sağa sinyal verdi gelen araçların azalmasını falan bekliyor , arka taraf savaş alanı gibi herkes bir tarafa atıyor kendini. Aşırı cahiliz
Bu konuyu güncellemenin vakti geldi. Bayramda Rize yapma durumu var, hangi gün yola çıkmamız gerekir?
bu bayram bence çok trafik olmayacak gibi giden gitti erkenden, donuş biraz sancılı olabilir.
vay bee istanbula bak. harbiden güzel görüntü. hemde cuma günü.
https://i.sozcu.com.tr/wp-content/up...1534503683.jpg
birkaç gündür istanbulda trafikte bir rahatlama var inş bayramda çok keyifli olucak :D
pazar gunu yola cıkıyorum aksam 21 gibi heralde cok bi trafikle karsılasmam...
Vallahi sabahları o rahatlamayı çok göremedik. Trafik az olsa da ultra süper şöförlerimiz buna olanak vermiyor. Saçma yerlerde yaptıkları saçma sapan kazalarla trafikli günlerimizi sağ olsunlar aratmıyorlar.
Çoğu kişi bayram öncesi yıllık izin kullanıp bu haftayı bağlayıp gitti.
Bende yarın sabah çıkıyorum yola hiç acelem yok tın tın devam :)
Ben de Salı günü sabah erkenden Bodrum'a doğru yola çıkacağım, boş olur sanırım millet bugünden akmaya başladı çünkü :D
dünden yola çıkmaya başladılar. Kuzen giresuna gidiyodu dün 9 gibi çıktı. ataşehir kilitti sonrasında körfez devamında bolu :) baya trafik var demişti. bu akşam ve yarın da olur sonrasında rahatlar istanbul da dönüşte nolur işte orası benzin gibi pompa :D
Aklını seven istanbuldan çıkmasın. 4 saatte izmite anca gelebildim
Yarın gece İst>Bolu>Giresun>Trabzon>Rize> İzmir urla-Çeşme (Belki) planım var yorgunluk-trafik durumuna göre değişebilir..
İnşallah olmaz yoksa iptal edeceğim yerler olur..
Kemerlerimizi takalım, uykumuz gelmeden çişimizi yapıp yatalım kurallara uyalım, emniyeti kullanmayalım..
Herkes sağ salim gidip dönsün umuyorum.. İyi bayramlar..
Bugün 15-16 gibi yola çıkmayı düşünüyorum Bursa'da bi arkadaşın düğünü var. Kocaeli'den sonra trafik nasıl olur bayramlarda ya erken yada hiç yola çıkmayan biri olarak gözümde büyüdü sabah İzmit trafiğini görünce.
Sabah 4-5 gibi çıkanlar pişti oldu, bursa karacabeye 4-5 saat sürenler olmuş.
Ben de yarın çıkıyorum yola inşallah azalmış olur trafik.
Pazartesi Tekirdağ-İstanbul arası trafik olur mu ?
Bu gece trafik olur mu ki
Körfez'de oturuyorum (95 Evler) İzmit istikametine doğru trafik durma noktasında çok yavaş akıyor.