Dün gece haberlerinde bakan canlı yayında bayram tatili süresice bedava dedi. Yani bu gece 00:00 da başladı bedava geçişler tatil sonuna kadar ücretsiz.
Printable View
Yarın sabah İst'dan bodruma yola çıkacağım
Hangi güzergahı önerirsiniz?
Çanakkale üzerinden gidip eceabattan karşıya geçmeyi planlıyordum
Köprü sanırım ücretsiz..
En keyifli yol neresi olur :)
Osman gazi köprüsü bedavamı . bu akşam geçenler beleşemi gecti. 90 lira çok para :)
Bayramda yola çıkıcaklara allah sabır versin :) Trafik çilesi çekmemek için avşa adası planı yaptım bostancıdan binicem trafiksiz 4 saatte ordayım inşallah :)
Bugün yola çıkacaklara şimdiden sabırlar diliyorum :) Bu bayram Istanbulda kalıp şehrin tadını çıkartmaya karar verdim.
Şöyle sakin hiç trafiksiz güzel bir bayram geçirelim. Allah gidenlerden ve tüm Sivaslılardan razı olsun :D
11 Temmuz'a kadar Osmangazi Köprüsü ücretsiz.
Şuanda E-5 Ankara gidiş yönü aşırı yoğun durumda.
Tatilciler erkenden yola çıkmaya başlamışlar.
Bu sabah izmit
http://i.hizliresim.com/OM8gBA.jpg
Kavimler göçü başlamış yollar trafik fena. Kurtköyden çamlıca gişelere gittim. Karşı şerit teker dönmüyordu ara ara 2. vitese atabiliyorlarsa atıyordurlar. Akşam daha katmerli olacaktır. İftardan sonra sahurdan sonra yola çıkanlar olur.
Ben yarın sabah 10-11 arası yola çıkıcam. Yarın yarım gün çalışanlar da eklenmeden çıkayım istiyorum.
Kurtköy Bursa yapacam şekerpnardan osmangaziye bağlanır kaçarız inşallah çok daralmadan.
Dün akşam millet çıkmış yola istasyon 10 ton fazla satmis oradan anladım
Osman gazi köprüsü sadece bayram süresince dendi üstüne basa basa yani salı günü başlamış olmuyor mu en beleşinden?
sıkıntılı süreç , bende c.tesi sabah 4 veya 5 gibi evden çıkmayı planlıyorum sesiz sakin şekilde. c.tesi daha sakin olur diye düşünenlerdenim, gerçi bu yoğunluk pazar gününe kadar sürer. daha gitmeden dönüşü düşünmeye başladım bile. yola çıkacak arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim.
gidin gidin bizde bayram süresinde istanbulun çeşitli yerlersinde 0-200 0-250 ve 0-Allah neverdiyse denemeleri yaparız artık :)
Kanka yusuf kısa olur artik
Aksam haberlerde 9 gun kopru ucretsiz olacak dediler.Ayrica Istanbul izmit istikametine kurtkoyden sonra yol calismasi varmis.Bilginiz olsun.
Avrupa yakasından Anadolu Otobanını kullanacak arkadaşlar için en trafiksiz, en rahat yol.
Şile yolu üzerinden gelerek paşaköy sapağından eski d100'den devam ederek, Anadolu Otobanına bağlanmaları.
En fazla 10-15 dk trafik çekersiniz, daha sonra yollar açılır.
KARAyolları yetkilisi mecbur olmasak yapmazdık demiş. 2 güne bitecek bayram boyunca yollar açık olacak demiş herkes aynı gün çıkmak istediği için böyle oldu demiş
Yaw köprüde durup selfie çekmek oynamak göbek atmak nedir. Bizim milletimiz gerçekten MAL. Hadi trafiğe olan saygıyı geçtim tehlikeye atmaları geçtim gereksiz yoğunluk yapmayı geçtim. İnsanın 1-2 gün önce yaşananlara saygısı olur.
Onurlanmış gururlanmışlarmış mış. Köprü la bu hizmet yani tamam çok güzel yolu kısaltıyor zamandan yakıttan tasarruf ettiriyorda ne yani. Bedava y..k versen zevklendik de derler bunlar. Bedava geçiyor gururlanmış 90 lirayada aynı gururu yaşıyacanmı bakalım.
1. günü akşam bizde fethiyeye gidicez, bu köprü ne kadar kısaltıcak bizim yolumuzu ? Köprüyü geçip hangi güzergahdan gitmemiz gerek bilgisi olan varmı hangi yollara bağlanıyor köprü çıkışı
Bayram sonu antalyadan istanbula dönüş en iyi istikamet ne olur?
Bolu dağı açılmış şekerpınarda bir tamirat var deniliyor
Ben bu yüZden 1 hafta kala çıktım tatile biraz zor oluyor ama trafik çilesinden kurtuldum
Köprü yalova yada gemlik çıkışı veriyor.
İzmir üzerinden gideceksen bayağı işine yarar.
Sekerpınardan bağlanınca toplam 25 dk sürüyor gemlik çıkışı.
Normal sartlarda 45dk feribot 1 saat de yalova bursa arası sürüyordu.
totalde 1-1.5 saat avantaj sağlar size.
Ben temmuz ortası dediğim güzergahtan bodruma gidicem. geçtiğimiz ay da köprüsüz yalova gemlik otobanı kullnarak izmire gitmiştim.
Dün gece 23.30 da güneşliden yola çıktım 02.30 da boğaziçi köprüsündeydim sonrası bomboş.tatilci trafiği desek temle anadolu yakasıda dolu olurdu.hayatımda bu kadar anlamsız trafik görmedim.
Cumartesi gölcük - İstanbul yapıp pazar sabah ta ist - sakarya yapayım diyordum ama yapmasam daha iyi sanırım. Yollarda rezillik çekmenin alemi yok.
ben sabah meraktan baktım. köprünün girişi ile köprünün çıkışı arasında 84 km kadar bir fark var. Köprü çok kısaltıyor hem km hem süre olarak.
İzmit doğu dan çıktıktan sonra ilk ışıklar otogarın orda baya beklersin. Sonra izmit sanayi de baya sürüyor.
Sonra seymen - gölcük - değirmen dere den gideceksin yolları dar (2 şerit) normalde cuma akşamı bu bahsettiğim güzergahta sağlam trafik oluyor.
Bayramda düşünemiyorum. O yüzden yeni köprüden geçerek gitmen çok avantajına olur.
Arkadaşlar yarın üsküdar dan şirket aracı teslim alıp, çanakkale ayvacık a gideceğim. Bana en trafiksiz ve hızlı yolu yada trafikli ve kısa yolu tavsiye edermisiniz lütfen.
Teşekkürler.
Altınoluk'a gidicem..
8-9 gibi mi çıksam,
Yoksa sabah 6-7 gibi mi bilemedim