bayramda istanbul'dan Bartın'a gideceğim. Bolu tünelinde çalışma mı var acaba?
Printable View
bayramda istanbul'dan Bartın'a gideceğim. Bolu tünelinde çalışma mı var acaba?
Arkadaşlar güzel haber geldi.
Şu an beleş geçiş başladı ve 11 temmuz sabah 7 ye kadar bedava. Trafik sıkıntısı cekmeyecegiz inş.
Körfez köprüsü bildiğim kadarıyla bayram süresince %20 indirimli
Ben pazartesiyide aldım, 1. Günü akşam çıkıp pazartesi öğle döneceğim. Gidiş Akçay, dönüş izmirden.
Pazartesi sabah 7 den sonra ücretli
Yarın sabah İst'dan bodruma yola çıkacağım
Hangi güzergahı önerirsiniz?
Çanakkale üzerinden gidip eceabattan karşıya geçmeyi planlıyordum
Köprü sanırım ücretsiz..
En keyifli yol neresi olur :)
Osman gazi köprüsü bedavamı . bu akşam geçenler beleşemi gecti. 90 lira çok para :)
Bayramda yola çıkıcaklara allah sabır versin :) Trafik çilesi çekmemek için avşa adası planı yaptım bostancıdan binicem trafiksiz 4 saatte ordayım inşallah :)
Bugün yola çıkacaklara şimdiden sabırlar diliyorum :) Bu bayram Istanbulda kalıp şehrin tadını çıkartmaya karar verdim.
Şöyle sakin hiç trafiksiz güzel bir bayram geçirelim. Allah gidenlerden ve tüm Sivaslılardan razı olsun :D
11 Temmuz'a kadar Osmangazi Köprüsü ücretsiz.
Şuanda E-5 Ankara gidiş yönü aşırı yoğun durumda.
Tatilciler erkenden yola çıkmaya başlamışlar.
Bu sabah izmit
http://i.hizliresim.com/OM8gBA.jpg
Kavimler göçü başlamış yollar trafik fena. Kurtköyden çamlıca gişelere gittim. Karşı şerit teker dönmüyordu ara ara 2. vitese atabiliyorlarsa atıyordurlar. Akşam daha katmerli olacaktır. İftardan sonra sahurdan sonra yola çıkanlar olur.
Ben yarın sabah 10-11 arası yola çıkıcam. Yarın yarım gün çalışanlar da eklenmeden çıkayım istiyorum.
Kurtköy Bursa yapacam şekerpnardan osmangaziye bağlanır kaçarız inşallah çok daralmadan.
Dün akşam millet çıkmış yola istasyon 10 ton fazla satmis oradan anladım
Osman gazi köprüsü sadece bayram süresince dendi üstüne basa basa yani salı günü başlamış olmuyor mu en beleşinden?