bayramda istanbul'dan Bartın'a gideceğim. Bolu tünelinde çalışma mı var acaba?
bayramda istanbul'dan Bartın'a gideceğim. Bolu tünelinde çalışma mı var acaba?
Arkadaşlar güzel haber geldi.
Şu an beleş geçiş başladı ve 11 temmuz sabah 7 ye kadar bedava. Trafik sıkıntısı cekmeyecegiz inş.
Ben pazartesiyide aldım, 1. Günü akşam çıkıp pazartesi öğle döneceğim. Gidiş Akçay, dönüş izmirden.
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
Yarın sabah İst'dan bodruma yola çıkacağım
Hangi güzergahı önerirsiniz?
Çanakkale üzerinden gidip eceabattan karşıya geçmeyi planlıyordum
Köprü sanırım ücretsiz..
En keyifli yol neresi olur![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
Osman gazi köprüsü bedavamı . bu akşam geçenler beleşemi gecti. 90 lira çok para![]()
Bayramda yola çıkıcaklara allah sabır versinTrafik çilesi çekmemek için avşa adası planı yaptım bostancıdan binicem trafiksiz 4 saatte ordayım inşallah
![]()
Bugün yola çıkacaklara şimdiden sabırlar diliyorumBu bayram Istanbulda kalıp şehrin tadını çıkartmaya karar verdim.
Şöyle sakin hiç trafiksiz güzel bir bayram geçirelim. Allah gidenlerden ve tüm Sivaslılardan razı olsun![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
11 Temmuz'a kadar Osmangazi Köprüsü ücretsiz.
Şuanda E-5 Ankara gidiş yönü aşırı yoğun durumda.
Tatilciler erkenden yola çıkmaya başlamışlar.
Kavimler göçü başlamış yollar trafik fena. Kurtköyden çamlıca gişelere gittim. Karşı şerit teker dönmüyordu ara ara 2. vitese atabiliyorlarsa atıyordurlar. Akşam daha katmerli olacaktır. İftardan sonra sahurdan sonra yola çıkanlar olur.
Ben yarın sabah 10-11 arası yola çıkıcam. Yarın yarım gün çalışanlar da eklenmeden çıkayım istiyorum.
Kurtköy Bursa yapacam şekerpnardan osmangaziye bağlanır kaçarız inşallah çok daralmadan.
Osman gazi köprüsü sadece bayram süresince dendi üstüne basa basa yani salı günü başlamış olmuyor mu en beleşinden?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)