ctesi sabah 4te çıktım, 6 da ipsala sınırdaydım, 12 de sınırı geçebildim
dönerken de dün sıkıntı olur diye yunandan sabah 7 de çıktım, 9,30 da evdeydim tüm gun yolu takip ettim, hep rahattı. haybeye sabah erkenden döndük
ctesi sabah 4te çıktım, 6 da ipsala sınırdaydım, 12 de sınırı geçebildim
dönerken de dün sıkıntı olur diye yunandan sabah 7 de çıktım, 9,30 da evdeydim tüm gun yolu takip ettim, hep rahattı. haybeye sabah erkenden döndük
Dün lüleburgaz' dan döndüm yolda çok saçma sapan kazalar vardı, millet yorgun argın mı yola çıkıyor nedir? akşam 8 gibi Silivriden Büyükçekmeceye kadar güzel trafik vardı, sonrası bomboştu.
Dün akşam 8 gibi Yunanistan'dan çıktım, Marmara ereğlisi civarında bir yerde ışık dışında hiç yoğunluk yoktu. Fazla rahat geldim![]()
Sakarya otobanda sanırım kaza var sabahtan beri adım adım ilerliyor,
Ankara / bolu tarafından gelip izmit / istanbul'a doğru gidecek olan varsa akyazıdan çıkıp e-5'e girsin.
İşyerim tam tem kenarında kuyruk çok fena.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
valla yazmak için geç oldu ama 23ü cuma günü 4 gibi çıktım yola iftarı kocaelinde sahuru da bolu da yaptım1250 km yolu toplamda 22 saatte gittim ızdırap oldu
allahtan dönüşte sıkıntı yoktu rahat geldik
'14 Seat Leon TDI
Yeni bayrama az kala konuyu canlandiralim. Cuma akşamı İstanbul'dan İzmir'e gidilir mi akıl karı mımemur kesimi haricinde 10 güne bağlayan çalışan çok yok. Bu durumda yollar nasıl olur arkadaşlar ? Körfezi dolaşan biri olarak Osmangazi den gecsek farkı faydamiza olur mu? Nedir fikirler görüşler
Bende cuma akşamı Samsun'a doğru yola çıkacağım. Bolu tünelinde durum nedir geçen hafta arkadaş Ankara'ya gitti tünel kapalıydı dedi. İnternette böyle bi bilgi bulamadım ama.
Gidişten çok dönüş yolu için planınızı iyi yapmalısınız. Yazlıkçılar, bayram ziyareti dönüşleri, tatil dönüşlerinin aynı zamanda olacağını düşünürsek Pazar ve Pazartesi günleri eziyet olacaktır herhalde. Burdur civarındaki yol çalışmaları hala devam ediyor mu? Bir ay önce geçtiğimde kaputun çeyreği benek benek taş lekesi olmuştu.
Bende cuma akşamı mı cumartesi sabaha karşı mı çıkayım bilemedim. Bolu'da çalışma vardı dağdan veriyolardi yolu umarım bayrama biter yoksa büyük eziyet olur insanlara
Ben de Cuma gecesi İzmir'e doğru yola çıkacağım. Sabah 07:30-8 gibi Çeşme'ye varmış olmayı umuyorum, normal tempo kendime gece 02 gibi çıkma hedefi koydum.
Esas tatilin Çarşamba günü başlıyor olması, özel sektörden çoğu insanın Pazartesi ve Salı günleri bağlayamamış olması ihtimallerini düşününce ben çok fazla bir trafik olacağını düşünmüyorum açıkcası.
Rota olarak da Ataköy'den çıkıp Avrasya Tüneli, Osmangazi köprüsü olarak belirledim, sonrası zaten belli.
Şimdiden herkese dikkatli sürüşler, iyi bayramlar.
psn: DAGHAN26
Cumartesi sabah Ankara'ya gideceğim aynı gün akşam geri döneceğim. Sabah için Ankara'ya girişte problem olmaz ama akşam dönüşte trafik olur mu Konya tarafında? Ankaralılar az çok bilir durumu.
gecen pazardan geldim ben bodruma , firtina oncesi sessizlik hakim burda![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Cumartesi sabah Bursa'ya gitmeyi düşünüyorum 30 Ağustosta tekrar İstanbul'a dönücem dönüşte sıkıntı olmazda giderken trafik olurmu tereddütteyim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)