230 bin dolarda çok yüksek bir rakammış, damlaya damlaya göl olur 3-5 bakmamak lazım
230 bin dolarda çok yüksek bir rakammış, damlaya damlaya göl olur 3-5 bakmamak lazım
umarım yardımcı olabilmişimdir.
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
abi ekşi sözlükte yazar olan bir forum üyemiz yok mu? ekşi sözlük gibi bir ortamda açılan başlıklar sayesinde bu durumdan daha fazla kişinin haberi olur ne kadar çok kişi bilirse bizim için o kadar iyidir Allah yardımcımız olsun
Çok geçmiş olsun,Allah yardımcısı olsun.Umarım tez zamanda kavuşur sağlığına.Elimizden geldiğince bir miktar desteğimizi yaptık.Sosyal medya hesaplarımdanda paylaşıcam.Lütfen arkadaşlar kimin ne kadar durumu varsa yardım edelim.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Umarım tez zamanda diğer çocuklar gibi koşup oynar.
Biz maddi yardımımızı yapalım da maddi manevi asıl yardım edecek olan Allahtır.
Allah yardımlarımızı başarılı bir ameliyatta kullanabilmeyi nasip etsin.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Allah şifa versin
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Allah yardımcıları olsun, inşallah ailesi evlatlarının sağlıklı bir şekilde yürüdüğü günü görebilirler..
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Benim yeğenlerim de yürüyemiyor.inşallah Furkan yürür.az çok demeyelim arkadaşlar durumumuz el verdiğince yardımcı olmaya çalışalım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)