Kır pidesi zonguldakta meşhur bayagi da satıyor hatta 2-3 şube var yanyana :) 1.75 tanesi ve soslu gayet güzel oluyor. Temiz olması da önemli. Bence tutar..
Printable View
Kır pidesi zonguldakta meşhur bayagi da satıyor hatta 2-3 şube var yanyana :) 1.75 tanesi ve soslu gayet güzel oluyor. Temiz olması da önemli. Bence tutar..
böyle bir iş için kosgeb'e başvurabilirsiniz. 30bin kadar hibe 70bin kadar da faizsiz kredi veriyolar diye biliyorum başvurunuzu kabul ederlerse
Bende düşündüm aslında bu işi ciddi ciddi ama hiç anlamadığım ustalığım olmadığı için vazgeçtim. Bizim bu mersin'de hiç pide kültürü yok. Ucuz ve lezzetli yapıp esnafı öğrenciyi alıştırırsan getirisi süper olur.
O zaman dediğim yeri denemen lazım:)
2-3 yiyip her ihtimale karşı 2 tane de paket yaptırıyorum:)
Zamanında bi tane de Gaziosmanpaşa'da vardı çok güzel güveççi ama kapandı..[/QUOTE]
En iyisi duruyor 30 senedir ayni yerinde, baglarbasi caddesi girisinde 50 mt ilerde sol sirada :)
2 aylık falan bir kursa tabi tutuyo kursu başarılı olarak bitirirseniz bir diploma veriliyo o diplomayla başvuru yapıyosunuz kredi için biraz torpilin faydası oluyomuş daha sonrasında az bir para veriyo ve diyer geri kalanını eline vermeyip faturalı aldığın malların parasını ödüyo birde kiranın yarısını karşılıyodu :)
guvec dediginiz seyi ilk kez gordum guzel biseye benziyor :)
Size tavsiyem sadece pideye değil karadeniz pidesi sabahlları açma poğaça olabilir börek olabilir dürüm ve kebap ta ekleyebilirsiniz tek ürüne odaklanıp kendınızı köreltmeyın bence
goptaki duruyo ya ramazandan once yedım banka kuyrugu gıbı sıra oluyo kapıda :D
Gıda üzerinde işletme açmak için gereken bir belgeden bahsettiler. Var mı böyle bir şey mesela ? En temizi belediyeden öğrenmek. :D
2 ay kursa git sonra torpil bul vs derken :D olmaz kosgeb işi.
Hazır oruç bitmişken canım hepsinden çekti be :D:D
Güvece doyum olmuyor, kır pidesini de severim ama yağ olayında aşırıya kaçmasalar dahada seviliyor :D
kuşadasında bende geldiğimde o tarz yer gormedim,bence çok mantıklı , eğer lokasyon dukkan vs iyi olursa herzaman iş yaparsınız
ozellikle güveç menude kesin olmalı esnaf oğrenci için en çok müşteri çekeni diyebilirim aç değilsem bile bahçelievlerden geçerken oturur 2 tane gotururm :D :D
Merkezi olsun, cok ayakustu olsun derim. Istanbul Capada da bi tane var. kol boregi, kir pidesi, guvec, sabahlari pogaca vs bilimum hamur isini satiyor, sabah 6.30dan aksam 7.30a kadar acik vallahi, hic durmadan calisiyor.
Yalniz adam guzel yapiyor o ayri.
Bizde güzel yaparız diye düşünüyorum. :D
Is yaparda tarifi gercekten iyi yapmaniz lazim. Hamur ve ici cok onemli. Bazi pideler var sogukken bile efsane yeniyor. Bazilari var sicak olsa bile tadi rezalet. Birde soguk guzel kendi yapiminiz limonata ve ayran sart :)