Tamam renk açılabilir solabilir vs ama bu ne arkadas ortada film kalmamış resmen.. Fitil arasına giren yeri görmesem bende inanmazdım film olduğuna..
Geçmiş olsun
Tamam renk açılabilir solabilir vs ama bu ne arkadas ortada film kalmamış resmen.. Fitil arasına giren yeri görmesem bende inanmazdım film olduğuna..
Geçmiş olsun
Ayrıntıdaki Dikkate Hayran Kaldımmarket Afişi üstüne tuzu biberi olmuş.. Bir dip not aracın 2014 teki halide buydu! İnanın hiç abartmıyorum zaten Geri götürüldügünde cam filmini yapan arkadaş "bu araçta cam filmi yokki" demişti...
Yani birazcık Solma olsa ve azıcık karartı kalsa bile götürmeyecektim, sevmem öyle bişeylerin peşinde koşmayı, ancak bunu geri götürmemek hakkaten ağırıma gittiği için götürmüştüm..
Uzun lafın Kısası 2013 Te araç Kıbrıstan geldiğindede aynı şekildeydi.. Neden Bu günmü Paylaştım..?
Hayır 2013 te bu konuyu üye olduğum her Forumda Paylaştım.. Buraya Yeni Üye Oldum her yerde olduğu gibi burdada paylaşmak istedim.. Vafakar ve Kindarımdır.. Bir Kahvenin 40 yıl hatrını saydığım gibi, bir kazığıda seksen sene anlatırım ki başkası düşmesin aynı tuzağa..
Bir balikesirli olarak uzuldum bahse konu isletmeye zamaninda bende gitmisdim adam imprezaya oyle seyler soylediki turboyu doldurup kactim
ÜLKEMİN TOPRAĞINA GÖZ DİKENE KURŞUNDUR TEK SÖZÜM !!!
Hocam; herşey bi yana kaşınıza geçip pişkin pişkin "garantinin bitmesine de 2 hafta kalmış" deyip Erol Taş gibi gülmesi düzgün esnaf olmadığını gösterir
arkadasım gecmıs olsun bu tarz durumlara dusmemek ıcın once kendımız sorgulamalıyız bu fıyata nasıl olur dıyr. esnafın yaptıgı yanlısı ısıne sahıp cıkmamasını bı tarafa bırakalım. az cok hepımız para cokomel ılıskısını bılıyoruz. 280 lıraya komple 3m fılm olmayacagı hıc aklınıza gelmedı mı. merak etmeyın o tarz esnaf arkadasların omru en uzun 4 bılemedın 5 yıl surmuyor.
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Lise çağlarımda babamın arabasına harçlıklarımla ne yaparım da hoş durur diye hep araştırırdım forumlardan herkesin ilk önerdiği ilk şey cam filmiydi. O zamanlar Kutusu 15 Liradan internet üzerinden alıp kendim çekmiştim onlar bile bu hale gelmedi![]()
Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.
O paraya 3m olmazki![]()
3m şeffaf güvenlik filmi olmuş o.
Yanlış anlaşılma olmasın fakat olayı şöyle özetliyim , 4 yıldır Balıkesir'de öğrenciyim ve "Nerede arabana film çektirmezsin ?" diye sorsalar net çekilde cevabım olacak yerdir.
Azıcık Balıkesir'de gezip trafiğe bir göz atın muhakkak aynı fikirde oluruz.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
geçmiş olsun
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
fotoğrafları görünce arabanın film yapılmadan önceki hali diye fotoğraf başlığı aradı gözlerimgeçmiş olsun..
Bir Balıkesir'li olarak o dükkanı bende biliyorum. Oradan çıkan saçma sapan apaçi arabaları gördüğüm için bir kere bile uğramadığım bir yer. Millet f30'ları falan götürüyor nasıl güveniyorlar bilemiyorum. Balıkesir'de bildiğim tanıdığım bu işi adam gibi yapabilecek kapasitede de kimse yok diye biliyorum.
iç taraftan çektiğiniz fotoğraflar olmasa muhtemelen kimse arabanızda cam filmi olduğuna inanmayacaktı
Allah daha beterinden esirgesin.
3m filmler kendi aralarındada 1.kalite 2.kalite 3 45 diye ayrılıyorlar defo durumlarına göre ucuz 3mciler onlar..
fakat mevzudaki cam filmi 3m degil yazık olmuş
Aynen Kardeşim.. De Bi arkadaşta demiş millet f30 götürüp bırakıyor kendi de durmuyor başında biz birazda onun kurbanı olduk sanırım.. Eskiden daha az bilinen daha az apaçiye ev sahipliği yapan bir yerdi şimdilerde Apaçi Merkezi olmuş.. Ha o başka bi mevzu benide zerre kadar ilgilendirmez ama sanıyorum böyle yerlerden memnun kalabilmek içinde biraz öylemi olmak gerekiyordur nedir? Bi anlam veremedim.. Konuyu görenlerden tavsiyem sakınsınlar kendilerini ve araçlarını..
Yazmayacaktım ama resmen hırsızın hiç mi suçu yok'a dönmüş.
Kişi malın 3m yada 13m olmasını bilmek zorunda değil. (iyi niyet karinesi)
Dolayısıyla burada iş "satıcı" da bitiyor. Adam sana kalkıp piyasa malı bir ürünü 3m diye satarak bir de 2 sene garantili abi gel hallederiz diyor ise kimse kusura bakmasında "alıcı" nı suçu ne burada ?
Dandik denilebilecek bir yerde 100 TL ye ön cam hariç film çektirdim 2 yıl önce,
Aracı daha sonra sattım halen de görüyorum çatır çatır biniyorlar, ne bir kabarma var ne de solma.
Adam zaten "2 hafta" kaldı diyerek kalitesini belli etmiş. Geçmiş olsun arkadaşa ne diyim tüketici olmak zor zanaat.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)