Şarköy Uçmakdere de yapılıyor artık
Başlangıç için ne kadar bir bütçe ayırmak gerekiyor bu işe peki? Sezonu ne zamanlardır en verimli olarak? Çok keyifli olduğuna eminim, videoları izledikten sonra heveslenmedim değil.
1989'da uçak paraşütü ile başladım, 1995ten beri de 20 küsür yıldır yamaç paraşütü single pilotuyum, bir iki ufak kaza dışında sıkıntım olmadı şükür...
Fethiye'de tandem uçtum. Vaktim olsa bende eğitim alıp single yapmak isterim. Seneye tekrar gidersem Fethiye'ye tekrar atlamak istiyorum. Yanlız bende hiç heyecan yapmadı. Yani koca bir sıfır (0). Ama çok huzur bulduğum birşey. Heyecan değil huzur için yapıyorum yani.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Kız arkadaşım çok istiyor yamaç paraşütü ile atlamayı, İzmir ve çevresinde nereyi tavsiye edersiniz? Fiyatlar ne durumda?
Yamaçparaşüt kursları konusunda şöyele bilgi vereyim.
Türk Hava Kurumu personeli olarak ve Yamaçparaşüt pilotu olarak bilgi amaçlı yazıyorum.
THK Yamaçparaşüt, Yelkenkanat,Serbets Paraşüt (uçaklar satıldığı için bu yıl yapılmadı) ve RC kontrollü model uçak kurslarını ücresiz olarak veriyor.
Yamaçparaşüt kursları için Eskişehir İnönü Antalya Karain ve Erzincan Havacılık eğitim merkezlerinde bu eğitmleri alabilirsiniz.
İzlemeniz gereken yol thk.org.tr adresinden ikamet ettiğiniz yere en yakın thk şubesine gidip kayıt yaptırıyorsunuz ve kursa gitmek için talepte bulunuyorsunuz. Geri kalan bilgiyi şube personelinden alabilirsiniz.
Eğer ki fethiyede tandem yapmak isterseniz referans olabileceğim eski kurum personeli arkadaşlarım var pm yollarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Eklemeyi unuttum kurslar ücretsiz olup
Konaklama iaşe THK ya ait sağlık raporu ve eğitim merkezi gidiş dönüş ücretleri sizlere ait.
Eğitim süresi başlangıç için hava şartlarına göre 2 hafta.
Eğer ki zamanınız yok ve kursu ücretli olarakta alabilirim derseniz o konuda da yardımcı olurum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)