User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Yamaç Paraşütü yapan TECHTURKEY üyeleri.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şarköy Uçmakdere de yapılıyor artık

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok sıkıntı değil mi ya Allah korusun ya koparsa bişey olursa ? Korkudan şu lunaparklardaki uçan kaçan oyuncaklara binemeyen birisiyim,kendimi yamaç paraşütü yaparken düşünemedim.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başlangıç için ne kadar bir bütçe ayırmak gerekiyor bu işe peki? Sezonu ne zamanlardır en verimli olarak? Çok keyifli olduğuna eminim, videoları izledikten sonra heveslenmedim değil.

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Burak K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok sıkıntı değil mi ya Allah korusun ya koparsa bişey olursa ? Korkudan şu lunaparklardaki uçan kaçan oyuncaklara binemeyen birisiyim,kendimi yamaç paraşütü yaparken düşünemedim.
    Öle kopma, yırtılma falan olmazda o malzemelerde sanırım en kötü şey ters rüzgarla paraşütün katlanmasıdır genelde paraşüt kazalarını izlerken hep öle oluyor.

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1989'da uçak paraşütü ile başladım, 1995ten beri de 20 küsür yıldır yamaç paraşütü single pilotuyum, bir iki ufak kaza dışında sıkıntım olmadı şükür...

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fethiye'de tandem uçtum. Vaktim olsa bende eğitim alıp single yapmak isterim. Seneye tekrar gidersem Fethiye'ye tekrar atlamak istiyorum. Yanlız bende hiç heyecan yapmadı. Yani koca bir sıfır (0). Ama çok huzur bulduğum birşey. Heyecan değil huzur için yapıyorum yani.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fethiye'de tandem uçtum. Vaktim olsa bende eğitim alıp single yapmak isterim. Seneye tekrar gidersem Fethiye'ye tekrar atlamak istiyorum. Yanlız bende hiç heyecan yapmadı. Yani koca bir sıfır (0). Ama çok huzur bulduğum birşey. Heyecan değil huzur için yapıyorum yani.
    Hocam kısmetse Ağustos sonu Eylül başı Fethiye de uçuş gerçekleştirecem tek başıma bende uçarken aksiyon dan çok etrafı izlemeyi sakin dönüşler yapıp anın tadını çıkarmayı çok seviyorum

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Blackbird Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mide bulantısı problemi bendede var, bazı insanlar daha hasas oluyor denge konusunda iç kulakla alakalı bi durum, uyku düzeni ve aç karnına uçmamaya dikkat edilince daha az etkileniyormuş, geçen hafta hem uykusuz hem oruç uçtum içim dışıma çıktı zamanla alışırsın diyorlar bakalım görücez.
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam açıkcası millet saatlerce havada nasıl kalıyor anlamıyorum benim cidden midem çok bulanmıştı hapları vs oluyormuş da ne kadar etkili plur bilmiyorum alışacaz başka çare yok
    Bende Tekirdağ Uçmakderede Uçuyorum fakat mide bulantısını ilk uçtuğumda yaşadım sonra geçti.Fakat sizlerinde dediği gibi orta kulakla alakalı bir durum bu devamıda vertigo zaten allah düşman başına vermesin tutunca berbat birşeye dönüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız arkadaşım çok istiyor yamaç paraşütü ile atlamayı, İzmir ve çevresinde nereyi tavsiye edersiniz? Fiyatlar ne durumda?

ferhat-a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yamaçparaşüt kursları konusunda şöyele bilgi vereyim.
    Türk Hava Kurumu personeli olarak ve Yamaçparaşüt pilotu olarak bilgi amaçlı yazıyorum.
    THK Yamaçparaşüt, Yelkenkanat,Serbets Paraşüt (uçaklar satıldığı için bu yıl yapılmadı) ve RC kontrollü model uçak kurslarını ücresiz olarak veriyor.
    Yamaçparaşüt kursları için Eskişehir İnönü Antalya Karain ve Erzincan Havacılık eğitim merkezlerinde bu eğitmleri alabilirsiniz.

İzlemeniz gereken yol thk.org.tr adresinden ikamet ettiğiniz yere en yakın thk şubesine gidip kayıt yaptırıyorsunuz ve kursa gitmek için talepte bulunuyorsunuz. Geri kalan bilgiyi şube personelinden alabilirsiniz.

Eğer ki fethiyede tandem yapmak isterseniz referans olabileceğim eski kurum personeli arkadaşlarım var pm yollarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

ferhat-a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eklemeyi unuttum kurslar ücretsiz olup
    Konaklama iaşe THK ya ait sağlık raporu ve eğitim merkezi gidiş dönüş ücretleri sizlere ait.
    Eğitim süresi başlangıç için hava şartlarına göre 2 hafta.
    Eğer ki zamanınız yok ve kursu ücretli olarakta alabilirim derseniz o konuda da yardımcı olurum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)