Artık bu tarz yapımların ünal turan ve harun taştana destek olmaları gerek.Eminim kadraja çok yakışıcaklar.
Printable View
Saclar toplama hurda sac dan yapılmıs zamanında zaten kulelerden çürüyorlar kartal ve 2000 sonrası soldan depolu olan şahin doğanın alt şasesi diğerleri gibi değil ben ikiye ayrılan kartal ve o soldan depolu serilerden görmedim ama alayı çürük ayrılma olayı normal
Bu dizi benim okuduğum ilk okulda çekiliyor, (Lise yazmasına bakmayın)...
Yapımcıları daha ben lise yıllarımda araştırmalar yapıyordu mahallede bizlerle bile görüşmüşlerdi.
Ozamanlar öfkeli R19 umuz toyotalarımız tofaşlarımız vardı ehliyetlerimiz yokken dolanırdık sağda solda adamlar bizi bulmuşlardı fikir almak için bizimle takılmak istemişlerdi o zamandan bu zamana ancamı çekiliyor bu dizi şaştımm dooğrusu ...
Mantıklı düşünün beyler ironi yapılacak bir konu değil ki bu yetenek , karizma ve kameraya da yakışıyolar.Yapımcı olsam kapılarını aşındırırım.
alakalar enfes vallahi :D hatta vw neymiş koca ferrari bile bölünüyorken
http://www.pirate4x4.com/forum/attac...ead-crash4.jpg
artiz ne arar la bazarda :hehe:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...7ffeee15c4c569
Gülmekten bamya su kaçırdı be.....
E36 da bitmiştir. Noter tescilli yazık oldu :)
Müzik seçimi yanlış bu olmalıydı https://www.youtube.com/watch?v=mC6qMs8iJHg
Simdiden gidip 3 5 sahin almam lazim piyasasi yukselir dizi baslayinca.neden honda degil sahin demeyin hondanin zaten piyasasi allahuekber daglarinda
Acaba diyorum rtük e şikayet etsek gençleri kötü etkiliyo diye etkilenen olarakta Ü.T yi göstersek hem diziyi kaldırsalar hemde Ü.T yi tedavi etseler olurmu :hehe::hehe:
unalturan_camrip_xvid.avi
torrente yeni düştü sinema çekimi
http://i.ytimg.com/vi/qd1NYT23p2c/hqdefault.jpg
Bence ü.t. rip belgeseli çekilmeli trt bos işlerin kanalı yakışır yani :)
Son Sıçış.
Sword abinin koyduğu fragmanda sanki "Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız" diyor, demek istiyor, andırmaya çalışıyor gibi gibi. : )))
bu şahini bir arkadaşıma hazırlattılar ,valla diziden 3 şahin parası çıkarır,bu dizi film işleri çok kazançlı :)
yine arabacıları modifiyecileri kötü göstericekler bunu görem babamda aha seninkiler çıktı yine dicek :D
konuyu yeni gördüm :D üt remixi süper :D :D
Elbette tuning ve arabalarla ilgili bir dizi güzel olur biz yaparsak kötüdür amerikalı yaparsa gişe patlatırız mantığında değiliz
ama bu iş piyasa tofaşı ve özellikle neon varsa olmaz.
İzlemeden yorum yapmak doğru olmaz ama fragmanı kendini ele veriyor.
Apaçi dalında ödüle aday olacak gibi...
Bir de adım gibi eminim dizi zengin çocukla fakir çocuğun aynı kıza aşık olup tofaşla vinilli civicle trafiği birbirine kattığını anlatan
aşk meşk falan filan şeklinde devam edecektir.
Türkiye'de başka konu yok çünkü.
İçimiz dışımız gece konduda yaşayan, garson olarak çalışan fakir ama gururlu bay/bayan ile
malikanede yaşayan süper lüks araçlara binen bay/bayan aşkı oldu.
Edit: Aşağıda söylemek istediğim markalar değil zihniyettir. Yanlış anlaşılmasın.
"ama bu iş piyasa tofaşı ve özellikle neon varsa olmaz. "
Bu proje, bu işe gönül verip hakkıyla yapanlara dışardan böyle algılanıyorsunuz diyip, utanacağını düşünüp vazgeçireceği için yapılıyor olabilir...
Önce o kafası güzel modifiye programı sonra da böyle bir projenin aynı kanal ailesinde denk gelmesi çok üzücü...
trt coştu iyice :D
Diziyi başlamadan bitirdin bee :D
Kız önce zengine verir sonra fakire aşık olur fakire verir fakirden hamile kalir ama zengine bu cocuk senin der. Yillar sonra fakire gercegi anlatir. Ama fakirde artık zengin olmustur sokak yarislarindan kazandığı paralarla. Çocuğunu geri kazanmak isteyen eski fakir yeni zengin adam atağa geçer. Ama eski zengin olan artık durumu orta hallidir ve bunca yıl babalık ettiği cocugunu vermek istemez.
Tamam tamam vurmayin :D
O değilde bu kanal güzelim Leyla ile Mecnunu harcadıktan sonra herşey beklenir.
arkadasım demek ıstedıgımı yanlıs anladın. ben aracın saglamlık kısmı ıcın bı sey demedım. evet haklısın yuruyen kaput. benım ılk aracım 2001 model kartaldı ıyı bılırım ne oldugunu 80 kmden fazla hız yapılacak araclar degıl. fakat yorumlara bakıyorum adamın doganı sahını var dıye bırazda susleyıp kendınce aksuar modıfıye adına bı seyler yapmaya calısınca apacı yamyam damgası yıyor. zaten adamın parası olsa guzel arabalara bıncek ama ekonomık durum el vermedıgı ıcın bu araclar hala daha revacta gercı suan dogan sahın fıyatlarıda ıyı 11-12 bınden assagı bınılecek dogan sahın yok o paralarda bence verılmez.