Yooo gayet durumu iyi olup sırf inat olsun diye hafta sonları şahine binen insanlar biliyorum :D
Ayrıca o kaput değil tabut. Kaput olsa duramazsın ki.
Printable View
Yooo gayet durumu iyi olup sırf inat olsun diye hafta sonları şahine binen insanlar biliyorum :D
Ayrıca o kaput değil tabut. Kaput olsa duramazsın ki.
arkadasım senın dedıgın o hafta sonları sahıne dogana bınen kısılern ıstısnadır. oyle bı konusuyorsun kı sankı memlekette ınsanlar parasızlıktan degılde hafta sonları zevk olsun dıye pıyasa yapmak ıcın sahıne dogana bınıyor.
k.bakmayın arkadaslar tabut yazacaktım kaput yanlıslıkla kaput olmus. @fthdrn kardesım yuruyen kaput olmayacagının farkına vardıgına gore ne demek ıstedıgımı anlamıssındır.
akm spor gazetesi, hepiniz supralardan, gtr lardan indiniz, yetmedi bide ailenin tek aracını turbolattınız ve ananız haftasonlar otobandan toplayıp eve sokamadı da sizi, araba beğenmediniz :)
bence araç eşleştirmesi saçma değil.
Turbolanmış güzel şahinler güzel sahnelere konu oldu bu ülkede ve ferrari koysalar çok uçarı bir sınıf farkı olacaktı, filimin konusunu örtüştüremezlerdi bence. (gerçi konusunu hala bilmiyorum ama neyse :D )
Ayrıca F&F bakarsanızda adamla ilk serisinden beri en hızlı araçları geçen bir eski amerikanı konu yapmışlardır ve tofaşta kim ne derse desin Türkiyenin gerçeği!
Belki biraz daha araç seçiminde araştırmacı olabilirlerdi ama sinema merakım olmasa da sahnelerde aracın apaçi modifikasyonu ekranlarda tuningden anlamayan bir çok izleyiciyi görsel olarak tatmin edecektir bence.
izleyici kitlesi olarak belki bizler düşünülmüş olabilirler ama alakalı alakasız milyonların izleyeceği bir dizi olarak bakarsak, çok bilmişliğimiz ve izlemeden yerden yere vurmamız bence bu ülkede daha iyi projelerin önünü kapatıyor olacak.
Bu dizinin raitingleri kötü olduğu sürece kanallar otomobille alakalı dizilere yatırım yapma fikrinden uzaklaşacak.
trt nin esinlendiği aracı buldum
http://i.hizliresim.com/YlBL9Z.png
biraz önce yeni fragan izledim arabada gerçekten lambodor var :D
esasoğlan hapisten çıkıyor manitasi ile kankası şahinden inip karşılıyor yalnız bir durum var sahini süren hapisteki çocuğun manitaya kaymış gibi bir durum sezdim bbu senaryo yabancı gelmedi
Diziye ü.t yi cekerlerse sasirmayin:) farzetki son cikistan cikamadik hic;)
TRT binası önünde eylem falan yapsak ? Hacı abi bu nedir bu ? Gözlerim kanadı.
Tofaşları görünce aklıma bu geldi,
Dergi güzel paylaşımlar yapıyor, takip etmenizi tavsiye ederim :)
http://www.log.com.tr/need-for-sahin...irine-katacak/
Yeni goruyorum bunu ben
O sahin nedir arkadas, blue waffle disease'den bile kotu goruntu olarak.
TRT tribünlere oynuyor bu tip programlarla
siz sanıyormusunuz türkiyedeki herkes sizin gibi?
şu foruma yada birkaç başka otomobil forumuna yazan kaç kişi var?
5.000?
10.000?
50.000?
ee geriye kalan 70 milyon insan?
hadi onu 2 ye böl 30 milyon diyelim
30 milyon insanı şöyle bir düşünün bakalım ne biliyorlar, nasıl insanlar bunlar, otomobilden ne kadar anlıyorlar?
söylim ben: ağızlarının suları akarak izliyorlar bunu
hani geçen sene modifiye açılımı istiyoruz diye E5 kapatan şahinciler vardı ya
işte gerçek onların modifiyeden anladıkları kadar gerçek!
türk insanının otomobil bilgisi böyle
ama ama genede seviniyorum ben bir şekilde oto programları oldukça türkiyede
en çamuru, en kötüsü bile olsa hiç olmamasından iyidir arkadaşlar
hep yazarım, halen ralli arabalarına taş atılan bir memlekette yaşıyoruz biz unutmayın.
Ya bide tamirhane diye bir program yapmisslar, pertten araba alip topluyolar, ah ulan hasar kaydi da yokmus soylemesek mi kazali olsugunu, kaydi soylemesek 3 bin karda olurduk vs diye :D
bi ara wankel swaplı turbo 1000hp bi şahin vardı noldu o.
Konusu vardı hipodroma dönmüştü en son heryerde beygirler...
Draglarda kıbleyi şaşırıp seyircilerin içine dalmıştı sanki en son.
Mesele şahinde doğanda değil onlara binen zihniyette. Benim binadada var bitane meseka her sabah arabayı çalıştırıp, sanki eski kamyon otobüs çalıştırmış havalarınu dolduruyor gibi 5 dakika gaz veriyor slincerlı egzozu ona haz verirken bizim beynimizi s.k.yor. Sanırsın uçak var altında biraz sonra kalkışa geçmek için motorları ısıtıyor.
O tarz saygısız ve eğitimsiz insanların en kolay ulaşabildiği araçlar tofaş olduğu için böyle bir algı oluştu. Yoksa biraz para bulup bi honda yada bmw çekiyolar aynı hareketler devam. Saygı meselesi bu gece 1 de 2 de sokak arasında bağırta bağırta giden adama ne desen ne yapsan boş. Birde s*k kadar 100-125 cc lik scooterlar var o kadar ses nasıl çıkıyor anlamıyorum, onlara ayrı kuruluyorum.
http://i.imgur.com/m4OslVl.jpg
nette var fılmın adı stajyer mafya :D
Az once trtde fragmani izledim soundtrack'ide bildigin arsiz bela ne biliyim heijan tarzi sarkiydi la arabesk rap gibim biseydi memur amcalar falan diyodu bu trt ne yapiyor arkadas
düşük bütçeli fast and furious
Maximum 3 bölüm sonra mokoko
Ben böyle saçma bi dizi görmedim fragmandan herşey belli zaten ordaki şahin yerine 2.15 yokohamalı basık çaça bi doğan koysalardı cengiz kurtoglu eşlinde iyi reyting yapardı insanımız bunu daha cok severdi bence :D
ızdırap bugun baslıyor :D
la bu diziyi bizden birimi çekiyor taşak olsun diye :D
şanzelize kafe var bildiğin, kola içiyorlar çay içiyorlar :D euheuheheh :D
Bence yonetmen cem abi, sirf dalgasina cekiyor diziyi :D
Şimdi bu fakir oğlan zengin çocuğa kıl olup swap işine girer mi. benim merak ettiğim bu :D
dün açtım resmen kitlendim izlerken :D çok güzel hakkaten :D full geyik :D
şahinin kapısı çok iyi ama. sağ kapı utanmasa ön cama çarpacak :D
iyimiydi yaa? ben saçmadır diye izlemedim bide :D
böyle aptal aptal dizileri yayınlayıp espri kalitesi yüksek, oyuncuları çok çok kaliteli olan leyla ve mecnun isimli diziyi reyting bahanesi adı altında yayından kaldıran trt harikalar yaratmaya devam ediyor!
Üşenmedim 1.Bölümü İzledim..
Adam Cezaevinden Çıktığı Gibi Modifiyeci Olacam Dio Başka Bişey Demiyo :D Cezaevine Torba'dan Girmiş Abi Zaten.. Şahin'i de Lambodoor'lu Filan 10 Numara :D
Allah Muhafaza Bi Emniyet Müdürü Yanlışlıkla Diziyi İzlese Alayımızın Adı Torbacı'ya Çıkar Hiçbirimiz Trafiğe Çıkamayız :D
dzinin ilk bölümü ezel havasında geçti
Bence TRT şaka yapıyor :) Flash TVyi geçecek yakında dizideki tipler falan söylecek bir şey bulamıyorum
Cok merak ettim bu gece biraz seyredeyim:)
bildiğin ergen dizisi.. böyle bir şeye para harcamak bile yazık gerçekten.
ılk defa sımdı tv de gordumde ulan bu ne arkadaş. bıldıgın keko ergen suça hazır kişilik ler hepsi. genclerı bunamı yonlendırıcek bu gavatlar
kızlarıda bızım burdakı en ıyı vıtes atanlar konusu vardı ordakı turk kızları gıbı aynısı:D:D
Tekrari var suan bi izliyim dedimde o okullu kizlar felan nedir yaw
Sanzelize spec cafede cikti oh mis
Bi arabesk rapmıdır nedir o eksikti onuda yaptılar hammınaa :D :o