User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: 20 bine kadar valideye araç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı optimus_prime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler anneme araç almamız lazım manuel araç sürebiliyor gayet rahat düşündüğümüz fiyat max 20 bin civarında

ufak tefek parkı vs kolay ne önerirsiniz hatta istanbulda eşinde dostunda bu kriterlerde araç olan varsa bakabilirim dizel olması tercih sebebi

ben c2 hdi düşünüyorum ama onların bile piyasası uçmuş temiz olanların

yakın tarihte açtığım bir konudada gördüğün gibi destek amaçlı bir yakın aile arkadaşıma/abime araba aldım.

aracı 21e aldık 2008 grande punto 75hp 1.3 multijet, siyah active plus fabrika alaşımlı jantlı sis farlı , araçta sol ön çamurluk ve sağ arka çamurlukta sürtmeden dolayı boya var, ön sol şöför kapısı aynı sürtmeden dolayı ufak bir rütüş kadar boya görmüş sürtme iki ayrı olayda gerçekleşmiş resimleri dosyalanmış travmerde 400+ 700tl çıkıyor.

araç 160binde ve triger zinciri, pompası,aküsü ve baskı balatası fiat yetkili servis tarafından 20binkm önce değiştirilmiş.

bence oldukça güzel bir araba, hemde baya.

ararsan baya mantıklı arabalar bulunabiliyor, arkadaşım dediğimin şimdilik bu araca ihtiyacı var şimdilik satılık değil ama satılık olursa pm atarım ilgilenirseniz tabi.
    eğer o ana kadarda neye bakim dersen bence grande puntoların temizini bulabilirsen bak derim gerçekten ekonomik ve güzel bir araç fiyatına göre.

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim içime en çok c2 sindi aslında o fiyatlara göre

ama piyasada 16 ya cacıklar var iyisine temizine 19 verirsek elden çıkarabilirmiyiz yine o fiyata onu düşnüyorum 7-8 ay sonra

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    c2 alıcaksanız bi kere daha düşünün 2 arkadaşım aldı biri otomatik adamın dünyası deyişti sanayidekilerle kanka oldu nerdeyse en sonunda servise yalvar yakar kabul ettirdik aracı kimse ellemek istemiyor buna servis dahil...
    gariban 106 gti....

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    c2 alıcaksanız bi kere daha düşünün 2 arkadaşım aldı biri otomatik adamın dünyası deyişti sanayidekilerle kanka oldu nerdeyse en sonunda servise yalvar yakar kabul ettirdik aracı kimse ellemek istemiyor buna servis dahil...
    c2 nin otomatiği felaket ötesi biliyorum yani kesinlikle bulaşmam

arac durumu çözüldü kardeşimdeki micrayı anneme verip ona sıfır araç alacagız teşekkurler tavsiyeler için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)