User Tag List

Sayfa 14/14 İlkİlk ... 4121314
254 sonuçtan 248 ile 254 arası

Konu: Sahilde Mangal Yakmayın İmza Kampanyası

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haliç kıyısını da imza kapsamına alsalardı keşke, ilçenin devlet hastanesine tek ana ulaşım yolu olan cadde hafta sonları felç oluyor! Arkalarında bıraktıkları çöp yığını da cabası!
    Fiat's Are Faster Than You Think!

dragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün sahil duman oluyor , kimse o kokuyu o dumanı çekmek zorunda değil

Bütün pisliklerini ardında bırakıyorlar

Arıza çıkartıyorlar gelen tipler

En son bisiklet yoluna çömmüşler kavga çıkardılar

İnanılmaz trafik oluyor.

daha birsürü sebebi var
    Diğer mesajları okumadım.İlk sayfada bunu görür görmez yazmak istedim; Yeşillik alana mangala gidip,betona oturmak nedir arkadaş?

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nemli ıslak olabilir sulamışlardır belki abi yoksa başka bi sebep düşünemiyorum

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar islek sahile gidip mangal yakmanin hicbir aciklamasi olamaz... Arkalarinda kalan cop pislikte cabasi. Gecen pazartesi macka parkindan gectim sabah saatlerinde(haftasonlari ortusunu, sandvicini, birasini alan geliyor) ama butun copler cop kutularinin yaninda toplu bir sekilde duruyordu. Herkes gelirken getirdigi posete doldurup copun oraya birakmis. Sahil kenarinda yakilan mangalin dumani bir yana arkalarinda biraktiklari pislikte ayri bir olay. Kultur farki boyle oluyor iste...

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar islek sahile gidip mangal yakmanin hicbir aciklamasi olamaz... Arkalarinda kalan cop pislikte cabasi. Gecen pazartesi macka parkindan gectim sabah saatlerinde(haftasonlari ortusunu, sandvicini, birasini alan geliyor) ama butun copler cop kutularinin yaninda toplu bir sekilde duruyordu. Herkes gelirken getirdigi posete doldurup copun oraya birakmis. Sahil kenarinda yakilan mangalin dumani bir yana arkalarinda biraktiklari pislikte ayri bir olay. Kultur farki boyle oluyor iste...
    O kadar uzağa gitmeye gerek yok.. Kalamış - Bostancı arası ve Bostancı'dan sonrası diye bakmak da kâfi..
    Özellikle caddebostanda tabir-i caiz ise adım atacak yer olmaz çimlerde.. Herkes birşeyler yer içer..
    Ama ne mangal dumanına boğulursunuz bu bölgede ne de çimler üzerinde pisliğe rastlarsınız.. Bu bölgeyi tercih edenler, bırak yediği içtiği şeyin çöpünü köpeğinin kakasını bile eline geçirdiği poşet ile temizleyen kişiler.. Bostancı'yı geçince ise durum tamamen değişiyor.. Duman, koku, pislik..

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene bu konuya 'mangal hoş olmuyor ama insanları engellemek de doğru olmaz' diye mesaj atmıştım.

Bu sene gördüklerimden sonra kesinlikle resmi olarak yasaklanmalı ve yakana ceza yazılmalı!
    İnsanı mangaldan ve sahil keyfinden soğutuyorlar yemin ederim. İki şerit park edip trafiğin ağzına ediyorlar, dumandan temiz havayı soluyamıyorsun koku da cabası, hem o anki hem de ertesi gün arkalarında bıraktıkları manzara içler acısı...

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mangal engellenemez ama cop konusu ve trafik konusu rezalet full cop konteyneri koyulmasi lazimki belki coplerini atarlar. Trafik konusunda ise is polise dusuyor 2. Park yapilmamali

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)