bugün biraz düşündüm taşındım,hatta dizel araç ilanlarına bile baktım,arkadaşım araç alıcaktı birkaç kişiye bile gittik bakmaya ama gelin görünki o sitedeki ilk günki yazan bütün araçların hepsi patates

onları gördükçe kendi arabamı dahada sevdim,bu bakımdada araba bulmak imkansız gibi birşey,ben arabamın her işini acele etmeden kendim yapıyorum şirkette,herşeyi görerek test ederek km gelen parçaları bile değiştiriyorum bozulmasını beklemeden,anladımki el emeğim daha fazla bu araçta kendimde işçiyim zaten(elektrik/pano) okadar çanaladığım emek ve zaman harcadığım arabamı satmıycam

dizel aracın uzun yolda torku hoşuma gidiyo yalan yok şehir içindede daha az yakıyo cazip gelen tarafları bu ama ne lpg takıcam nede dizel araç alıcam,allah sağlık sıhhat verdikçe bu arabaya binicem

bazı arkadaşlar lpg-tecavüz ikilisinden yakınmış,kendi mesleğimde değilim daha çok araçlarla haşır neşirim,okadar kasap montajlar gördümki saçma sapan delikler acayip acayip yerlere vida atmalar,değişik değişik kablo tesisatlı iyice soğuttu beni bu işten o yüzden tecavüz diyorum) niyetim yok lpg'ye olursada kiti alır kendim montajlarım,uzun yola biraz daha az gidicez ve istanbul trafiğinde benzini boşa harcamıycaz ne yapalım artık