KemalHDH Nickli Üyeden Alıntı
Bende piyasadan farklı araçları seven biriyim. Mazda 3ü arkadaşım 8 ay kullandı. Sıfır almıştı. Onunki Powerdı. Sizin ilandaki Power Sense en dolusu. Yani üzerine eklenecek birşey yok. Mazda 3lerde benim bildiğim sunroof sunulmuyor, sadece o yok yani. O aracı bende kullandım birkaç defa. Çok kezde yanında seyahat etmişliğim vardır. Olumsuz olarak yalıtımı biraz zayıf. Menü tuş kullanımı A3lerdekinin kopyası gibi. Vites konsolundaki döner düğmesi falan neredeyse aynı ama menü bir iki tık daha yavaş. Birde araç hızlı değil pek gitmiyor yani. Yakıtı TSIlardan fazla. Bunun dışında olumlu yönlerine bakarsak vites geçişleri iyi. Direksiyonu ve yol tutuşu ise çok iyi. Kalitesini beğendim. Bagaj halısının kesimi hariç araçta göze batan kusur yok. Bence Japonların en iyi işçiliğini malzemesini Mazda kullanıyor. Arabanın özellikle burun tasarımı çok tatlı. Sınıfının en yakışıklı dikkat çeken modeli belki. 81.750 emsallerine göre ortalama bir fiyat bence. Düz 80.000 düşünebilirler belki.
Motorları yazmamışsınız dizel benzinli? Dizel Golften zarar eden insan görmedim ama o kadar boşsa Rent a Car çıkması olabilir dikkat edilmesi lazım. Servis bakımlı boyasız araç alıp satmaya iyidir. Focus o yönden avantajlı duruyor ama Golf çeyrek altın gibi. 3 parça değişen 3 parça boyalı Golfü gözü kapalı alan var biliyorum.