Km nedir hocam ? Otomatik mi ? Renk ne ? Beyaz çok geçerlidir bu kasada .
Printable View
105 km beyaz renk otomatik
2006 leon 2.0 tfsi sport up,intercooler,komple egzos,dp,dv,stage 1 yazılım,ön arka orijinal aero tampon,cupra koltuk,mercek far.km:1760000 değişen yok.sağ arka lastikten bariyere vurmuş sağ alt kısımda boya var perde hava yastığı açılmış. Sizce ne kadar eder?
Bahsedilen Civic 'in kaputta boya yok, tramerde azsa 60 liraya alıcı bulur
2013 kazasız beyaz renk otomatik sunroflu ve fabrikadan lpg olanını 65 e sattım..bi önceki kasa için 60 filan gereksiz rakamlar..
Bence de gereksiz rakamlar ama makyajlı fd6 beyaz elegance olunca rakamlar bu ve satıyor.
Makyajlı FD6(senesini hatırlamıyorum şu an) kaza boya bela lokal v.s yok premium paket 41.000kmde Honda terakkiden aldık 51.000tlye mayısta. FD6 için örnek alabilirsiniz.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Ne dersiniz? Kaça alınmalı? yada hiç bulaşılmamalı mı ? :D
Ya birader beni germe sen mi anlamıyosun ben mi anlatamıyorum piyasa diye bişey var bu işin sencesi bencesi yok . 45 e düzgün makyajlı fd6 yok . Millet ekmek peşinde sen burda dil bilgisi peşindesin. Adam gibi son kez yazıyorum kimseyi yanlış yönlendirme
Arda hocam 58-59 hızlıca gider . Benim takip ettiğim kadarıyla piyasası bu şekilde .