sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bu araba bu paraları eder mi?
116 117 civarına alsak iyi midir sizce?
antepteki galerilerin pazarlık payı baya baya bi geniş oluyor10 lira falan altını teklif edin. utanmayın
![]()
f20 harbidende beleş gitmiş , alan hayrını görsün.
mesela şu arabayı 47 ye verdim bugün
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
ama bu demek değil ki her araba için 10 lira fazla yazıyoruz44 e almıştım , baktım elimde şişecek durdukça problem çıkaracak. suriyeli al -satçıya verdim gitti. normal piyasa arabasında en fazla 2-2.5 liradır pazarlığım.
bu arada 2009 civic premium boyasız 200 k km için ne diyorsunuz ? 46 diyor 43 vereyim mi ?
kilometre sorgulamada geri geldi, ptt'den sorgulanabilecek 5 tl karşılığı. 7 tl de 5664 etti 12 tl, ciddi alıcı adam aradığını bulana kadar 5 defa mesaj atsa her araba için diye diye uzar gider, temiz para![]()
Beyler palio var bi tane 4 kapı takasta geldi 2000 model 1.2 lpg li klima falan yok beyaz renk .178 binde tavan sag kapılar ve camurlukta boya yok .
Lpg var motor yeni yapılık . Düşünen varsa yada üzerinden ekmek yerim diyen varsa 15 liraya bitiririm .(piyasasını bilmiyorum uygunsa yazın bana)
Aracin durumunu video cekip atarım tüm kusurlarını.
bu araç ne kadar eder arkadaşlar fiyat uygun gibi geldi babaya almayı düşünüyorum
Kawasaki zx6r
Nissan 350Z
The Beetle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)