Kendime değil polonya da yaşayan bir arkadaşıma alıcam kendisi Burda 5 ay Polonya da 7. Ay yasıyor. Orda hafiften parayı da bulmuş bana araba bak dedi. Akşama doğru gidicem bakalım. Tavandaki boya çift renk olduğu için büyük ihtimal bende captur vardı. Onda da tavan boyalı cıkıyordu
Leon ile ticaret yapamadık İstanbul'dan gelemedi arkadaş bende gitmek istemedim cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
2008 Opel Astra sedan essentia 1.3 cdti manuel 230 binde gri muhtelif boyalar var 2 bin lira hasar kayıtlı 30 yapar mı ?
#eksikpazar
1998 1.4i honda civic yeşil renk 4500 hasar kaydı bel altı boyalı 2 değişen198 binde bakımı yapılmiş iç ve bagajı 0 hata güvenlık paket yok sizce 21500 eder mi ?
ertuzez arkadsım bende 1997 model 1.4 is otomatık var ılk sahıbınden ayısıgı honda bakımlı parca parca 9 bın tramer hepsı ayısında degısen yok tavan bagaj harıc kısmen boyalı guvenlık paket degıl suan 30 verıyolar dusun :d bende 22 ye aldım 2 ay once
benımkı 136 bınde ama
Esnaf abiler,arkadaşlar leaseplandan araç alan var mı? Fiyatları nasıl?
arkadaslar bana da bir yardım lutfen
2008 320i premıum ısık paket 120k km kasa motor sıfır komple yenı motor 1k km arka camurlukta yarım parca boya dıs boya mukemmel fakat tavanda gunes yanıgı baslangıcı var renk sıyah extra bır cok sey var ıc dıs gorunum cok temız aıle 4 kısıye cıkacagı ıcın satıp mini countryman almayı dusunuyorum ılanda fazla beklememesi adına ne kadara koymalıyım bir tavsiye dostlar piyasa 7**** lı rakamlar?
yine sıfır sıkıntı bır arac halıne getırıp satma duruma geldım![]()
Beyler 2014 audia3 sedan 1.6 tdi dsg atraction paket. Beyaz ve 120.000 km de tavan ve bagaj harici boyalı. 15.000 tl tek kayıt var. Kaç para eder?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)