Tamam vurmayın vazgeçtim![]()
Üstte yazan arkadaşlara katılmakla beraber farklı bir fikir olsun, bana göre alınır.
Neden derseniz 60 bin bandında C segmentinde alınacak dizel otomatik pek alternatif yok. Genelde edc, dsg, powershift gibi çift kavramalı yada daha kötüsü tek kavramalı yarı otomatik şanzımanlı araçlar mevcut. Çift kavramalar her an kavrama arızası verip masraf açabilir, kavramalar eskidiği için tiremeler, sarsıntılar olabilir. Tek kavramalılar sorun çıkarmaz ama çok konforsuzdur vites geçişleri.
Astrada kullanılan şanzıman tam otomatiktir, konforludur, sorunsuzdur. Bu 1.4t motor ise lpg uygulanabilen bir motor. Hem turbo 140 beygir hemde lpg birlikteliği üzmez. Hatta bir dönem fabrika çıkışlı olarak 1.4t astra ve insignialar lpg ile satıldı. Lpg li kullanmak için başka turbo motorlu alternatif yok, atmosferikler de hantal kalıyor.
Astra J ağırlık dezavantajını bir kenara koyarsak genel kullanım senaryosunda günümüz koşullarından çok geride kalan bir otomobil değil.
Kısaca lpg ile binilecekse bence alınır. Geriye kalan alternatiflerde 128 lik ceed ve i30.
YouTube bu videoda aracın konusu var izleyip kararınızı verin hocam
2007 Honda crv 110.000km benzin lpg ilk el servis bakımlı siyah executive paket navigasynlu derili tam dolu değişensiz tramersiz 4 parça yüzeysel boyalı kapı çamurluk biniciye ne yapar bu araç ???
Selamlar 2005 e46 3.16 manuel sunroof deri ısıtma elektronik klima 130.000 km de 5 parça halinde toplam 19 bin tramer değişen olmadığını iddia ediyorlar 45 satar mı ?
Teşekkürler hasar kaydı soğuttu dusuk km golf pacific aldım bakalım nasibe kısmete kaça gider. Piyasa çok yukseldi eski araçlara yöneliyoruz
38 bin ağır hasar kaydı var yazmış, ön kaput değişik sağ çamurluk boyalı hasarlı fotosunu da atmış hava yastığı açmış araç .sizce böyle bir araç alınır mı? Gidiş, yürür olarak randıman verir mi? Vede fiyat olarak ne kadar eder? Al-satci değilim biniciyim . Araç hoşuma giderse en az 4 yıl kullanırım.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)