Tamam dolu ama fiyat hakikaten saçma. 2.4lerin piyasası vergiden kaynaklı olarak oldukça yavaş. Onun yerine şöyle bir araç tercih ederdim ben.
2015 Volvo XC60 2.0 D4 249.750 TL Galeriden satılık ikinci el - 578672833
Konunun başlığını ''Alırken vurayım kafasına, satarken kitleriz birisine'' tarzında değiştirseniz daha iyi olurBiri bi araç paylaşıyor, biri de çıkıp diyor ki o paraya daha modellisine binerim, cevabı yiyen kişide diyor ki varsa o paraya o modelden 2-3tane alıcam
![]()
bu nasıl muhabbet ya
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
4 çeker konusu olunca yorum yapamıyorum tabi ki. Ağabey bu arada XC60 daha önce kullandın mı bilmiyorum, elektrikli direksiyon bayağı hissiz, rahatsız edebilir. Bi test edip sonra ilan kovalamak daha mantıklı olacaktır.
Paylaştığın 2.4 de sonradan R line yüksek ihtimalle. Özellikle arka gri difüzöre dikkat edersen yamuk takıldığı rahatlıkla belli oluyor.
arkadaşlar mrb lar 2011 model mini cooperS 1.6 benzin otomatik 148 binde..6000 tl hasar kaydı var kaskodan radyotör değiştirilmiş kaldırım taşına çarpmış bunun haricinde 1 parçasında lokal boya mevcut..beyaz panoramik tavan ambiance paket vs mevcut renk beyaz..acil yardımcı olursanız sevinirim.
2010 model fiesta. Beyaz renk. 1.4 Tdci dizel. 175 bin km.
Kaput ve arka çamurluk değişik. Sag iki kapı boyalı. Trend paket. Kac liraya satılır ? Dr. Bayandan çıkma araç
SWAT
Bizim araç;
Volkswagen / Golf / 1.6 TDi / BlueMotion Highline / Sahibinden VW Golf 1.6 TDI Highline Dsg+Cam Tavan sahibinden.comda - 580330255
Takas gönderen araç;
Opel / Insignia / 1.6 CDTI / Cosmo / FİYAT DUŞTU +KOLTUK+DİREKSİYON ISITMA+HAYALET EKRAN+BAKIMIYENİ sahibinden.comda - 542068695
Beyler golfe takas olarak İnsignia takas geldi İnsignia hakkında pek bilgim yok sizce mantikli olurmu ? İnsignianin genel problemleri nedir niyetimiz Passat yada Tiguan yani VW daha genis bir araca geçmek memnun kalmazsak İnsigniayı elden çıkartmak dahamı zaman alır ?
2017 opel corsa enjoy
1.4 benzinli
otomatık
90 hp
3500 km
led gunduz farları+park sensoru var extra
cizik dahil yok alsam satarı nedir bu arabanın ?
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Mercedes - Benz / A / A 180 CDI / BlueEfficiency Style / 2017 A180 CDİ STYLE PLUS CAM TAVAN+XENON+BUYUK EKRAN + HATASIZ sahibinden.comda - 568875248
araç arayışım devam ediyor bu araçlardan alan yada satan oldumu fiyat bana normal geldi sanki sizce nasıl?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)