2014 yeni kasa 1.2 benzinli i20 elite cam tavanlı tavan hariç boyalı 1 parça değişen var 20.000 de kaça alınır ?
Printable View
2014 yeni kasa 1.2 benzinli i20 elite cam tavanlı tavan hariç boyalı 1 parça değişen var 20.000 de kaça alınır ?
Kilometre olayı doğru, dediğiniz fiyatları veren de olur ama ortalama olarak piyasada maksimum edeceği rakamı yazdım ben. Fakat biri çıkıp daha yüksek verebilir tabi ki. 40 bini ben megane 2'ye vermem açıkcası gider corsa d alırım o paralara ama elbet veren bulunur :D
Ben o zaman bedava almışım azcık göbek atayım :D
Lada vega sedan 2000 model 170 binlerde km lpg var bir tanıdığımızın aracı satmamız için rica ettiler kaç paraya satılır motor hacmini bilmiyorum tahminimce bel altı boyalıdır bilmiyor kendileri görmediğim için bende bilmiyorum kaç paraya alıcı bulur vasat bir araba olarak düşünürsek ?
10-11 lira eder oda lpg var muaynesi yeni ise
1999 Honda Civic 1.4 Otomatik 4 kapılı değişensiz komple boyalı parça parça toplamda 10.000 TL hasar kayıtlı ne kadara alınır? Kolay satar mı?
Peugeot / 207 / 1.6 THP / RC / Sahibinden 207 RC sahibinden.comda - 530538543
Ne dersiniz ? Bu dönemde böyle bi araç alıp binmek mantıklımıdır? Elde kalır mı satarken çok beklermi. Piyasası yavaş yani bu bilinen bişey ama araç güzel duruyo .. fikirleri alalım.
Arkadaşlar linkteki polonun ederi nedir? Kaç yazmamız gerekir fiyat olarak? Arkadaşımın aracı fakat fiyat yüksek geliyor bana, size sormak istedim.
merhaba
bende 2013 model 1.2TSI Golf var manuel, can tavanlı,
tramer boya vs yok, ufak tefek çizikleri var tamponlarda birde kapıda bir göçük var ama boyasız düzeltilebilecek şekilde,
85bin km civarında, beyaz renk, hız sabitleyici ön arka sensör vs var içi çok pis düzgün bir temizlik lazım, yırtık sökük yok,
ne kadar eder sizce ?