Benim adıma 68 ver olursa ararsın :D
Printable View
Biniciye satacağı rakam max 70 . Tavansız gtı 'ın piyasası çok yavaş. O rakama inse belki bende düşünürüm bisürü araba sattım özlediğim tek araç bu.. 1.5 yıldır ilana girip çıkıyo hayla satılmadı. Süresi dolup kalkıyo hep.
Hatta ben size açıkca söliyim ben bu aracı takasa verdim satılmadı uzun süre çünkü.. ve dizel araca ihtiyacım vardı baya km yapıyodum.Neyle takas ettin derseniz .
-Tarım ilacıyla. :D sonra ilaçları dükkanda nakite çevirdik zarar etmeden zor atlattım.
Not: Aracı kötülemiyorum çok sağlıklı araç sadece fiyatı çok afaki...
şu an formunda olmasa da , ersoy otomotiv piyasanın ölçeğine göre %30 40 altına araç satardı. şimdi baktım eski formlarında değiller :)
enkaz toplama merkezi :D şaka bi yana uğraşıyorlar , helal olsun.
Şanlıurfa ŞERDIL OTOMOTİV Vasıta ilanları sahibinden.com’da!
bide diyarbakırda ferdi can otomotiv vardı ki evlere şenlik araçları vardı , onlarda piyasayı ayıkmış herhalde :D
ma ne oldi hemşerim 2 parça değişen 3 parça boya fazla çıktıysa. sen kaç yaşındasın , hiç yere düşmedin mi , dizin kanamadı mı ? arabadır bu olur.
Beyler megane sedan 1.6 otantik 70 binde tek parça boyalı ilk el lpg kaça alınır
Model unutmuşum 2006
@CemBerk @kesik_çizgi teşekkürler
Binmek veya ticaret için almıyorum, çabuk nakde döner veya takasta verilir diye alacam.
4 ay önce kendi aracımı aldım ordan biliyorum. 37 hayal bir rakam otantik için.
Kendi aracımı örnek vereyim. Dinamik pakete ek opsiyonları var. Cam tavan, xenon vs. 1.6 Benzin/LPG, 150 bin km 3. sahibi benim 110 bine kadar yetkili bakımlı bir araç 3 parça boyalı. Bir iki masrafı var diye 28 bine aldım.
Şuan en dolusunun masrafsız olanının piyasası 35-40 arası tabi kilometre uçmamış şekilde.
Otantik dediğimiz donanım ise kilometreden dolayı 33 maks eder.
Megane 2 alıcı bulur hemen alması da satması da kolay araç ama biraz sorunlu araçlar. Sigorta kutusu olsun, iç döşemeler olsun bunlar hep para yiyen şeyler. Dediğim gibi 30-33 düşünüyorum o donanıma göre.
Ben satalı 9 ayı gecti hocam, siz daha yakın zamanda almışsınız aracınızı dolayısı ile sizin piyasa öngörünüz daha
doğrudur, fakat göz ardi etmemeniz şey bahse konu olan aracın 70 bin km de olması, 20 gün ilanda kalsa bile elbet ildışından dahi olsa biri gelir istenilen rakamı verir alır.
Bunu defaatle tecrübe ettim, 6 yasında 40 bin km de olan Polo, 8 yasında daha 23 bin km de olan Corolla, 5 yasında 43 bin km olan dizel Passat gibi, 70 bin km ise 12 yasında bir megane icin cok dusuk bir km.
Son olarak 35.750 ye ilana koyulsa, minimum 35 e cok rahat elden çıkar diye düşünüyorum affınıza sığınarak
Aracın ilanı yok dost işi olacak biraz 32-34 arası bi rakama biter muhtemelen. Bir de piyasa şehirden şehire değişiyor. Taşrada 25-40 bin arası tutulan modeller araba temizse aptalca fiyatlara satılıyor. Arkadaşım 2 aylığına yurtdışına gitti 2004 Bora'sı bana emanet etti ben de köydeki evin bahçesine koydum ortalıkta durmasın hesabı. Benim gözümde 27-28 edecek arabaya 3 defa 35 bin teklif ettiler