Merhaba,
53K 2013 Ford Fiesta TitaniumX füme renk-benzinli , sol arka çamurluk değişmiş.4 parça boyalı : 16bin trameri var kaskodan serviste yapılmış. Servise sordum onaylıyor.
Tüm bakımları tam eksiksiz. Akü ve lastikler yeni. Sizce kaça alınır satılır?
Arkadaşlar
2013 1.6 dizel exculive paket 105 binde c elleyse kaça satar hata boya kayıt yok. Temiz baya araç.
Acil fikir verirmisiniz ?
bu araç gümrük girişli filan mı ? kaç para eder ? yada atmez ?
Opel / Corsa / 1.7 DTI Comfort / Pazarlık sunnettir sahibinden.comda - 586535442
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
bu araç gümrük girişli filan mı ? kaç para eder ? yada atmez ?
Opel / Corsa / 1.7 DTI Comfort / Pazarlık sunnettir sahibinden.comda - 586535442
PROSTOCK GARAGE
neler oluyo bi siteye laa bölebir yazıyom 2 okuyom ,postu neden 2 kere gösteriyo laa
PROSTOCK GARAGE
Abiler makyajli sportline 320i bakiyorum , 15 bin km ye kadar hatasiz olanlarina 165 vermek mantikli mi yoksa biraz daha bekleyip m paket mi kovalamaliyim ?
Arkadaşlar merhaba
İlandaki araca talibiz.
Porsche / Cayman / Cayman / Doğuş Cıkışlı Boyasız 46.750 Km PDK Limited Edition Cayman Full sahibinden.comda - 589533726
Sizde ne kadar eder.
Cayman S Design Edition.
Araç hakkındaki yorumlarınızı rica ederim.
Alternatiflere de açığım.
sahibinden.com Hata Sayfası
Kaça alınmalı sizce, fiyat yüksek mi?
CLA bilmiyorum abi de 2013 C 180 AMG aracımı sattım boyasız 54bin km'de geçen ay; sahibinden.com fiyatlarına bakınca edeceğini düşündüğün rakamın %10'una saymaya çalış derimBen ilanlara baktığımda 130+ etmesı lazım gibi geliyordu hem galeri hem sahibinden satılık olan araçlarda ama 124'e zor verdim. Herkes 120-122 falan teklif ediyordu. Alan adam ertesi gün 134'ten ilana koydu ama 2 hafta falan durdu sonra sildi. Kimsenin almadığına adım gibi eminim ama herkes bu yolu izleyince fiyatlar şişik görünüyor. İşin ilginci ciddi alıcı da biliyor kaç para edeceğini, 130 lira verecek heyecanlı bir genç bulamadım ben
Haricinde bir E320 daha satmaya çalıştım (ilk hangisi satılırsa diye aynı zamanda çıkmıştım ilanları), ilan fiyatlarında 80 kesin eder dediğim arabaya 65'ten yukarı teklif eden olmadı satmadım onu da zaten
Fikir verebilir belki az çok
Ayrıca arabaları kıyaslarsak 2013 54binde boyasız ve aynı donanımlı C180'den 35 lira daha fazla etmesi imkansız bence CLA'nın. 1.5 dizel motorla sırf 2015 diye belki 5 lira daha fazla yani 130 falan verilir yoksa aklı olan alır paşa paşa C180'e, daha çok Mercedes olan bir arabaya biner diye düşünüyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)