Fotosunu atarım araclarınız bölümüne bi boya atılsa iyi olucak gibi macun patlagı yok ama boya solmuş. Kordon güzel şansım apacının eline düşmemiş ama pekte bakmamışlar yarın satısını alınca bi pasta cila atıcam kurtarmazsa en yakın arkadaşım oto boyacı. 1 gece 1 lt. jonhnie Walker karşılıgında boyatırım![]()
Loading site please wait...
ben de yarın bunu alıyorum abi 37.500 e anlaştık sol ön çamurluğun yarısından arka kapının başına kadar çizikten dolayı lokal boya var onun dışında değişen boya yok bugün baktık temiz duruyor sürekli adapazarı bursa gidip geliyorlarmış orda çalıştıkları için. Biraz bakım lazım arabaya dıştan pasta cila filan gerekiyor spor yay vb sonra 3-5 ay binerim piyasa canlanana kadar![]()
2009 Audi A3 1.6 Sportback araç 38.000 km' de. 4 parça çizik boyası var. Otomatik 7 ileri. Füme renk araç, ekstradan 18' jant lastik var. Sis farı, fonksiyonel direksiyon, zenon far yok. Ne kadara alınır?
Led yok abi, bu motor aslında tüp takılıyor diye tutuluyor sanırım? Aslında 35 kuruş falan yakıyodu ilk başta ama son ve katı iptal etti kuzen, 18' jant takınca bide yakıt epey arttı. Vallahi bakıyorum abi hep hasar kayıtları var, veya otomatik değil.
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
35 kuruş yakıyorsa çok çok iyiymiş, güncel benzin fiyatları ile yaklaşık 6,8lt/km gibi bir tüketim olurben benzinde bu derece az yakan 8P stronic 1.6 benzinli a3 görmedim
Audi A3 1.6 (102 Hp) Benzinli 2008-2010 Yakıt Tuketimi ve Teknik Ozellikleri
bence kaçırmayın, hayırlısı olsun ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)