Pardon dediğin gibio paraya Multijet pop Linea almaktansa Fluence in tercih sebebi olacağını düşünüyorum
![]()
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Aynen bizim buralarda pek fluence tutmaz ama nasip bi defa daha 2012 almıstım 3 ayda zor sattım ama onun km yuksekti yarın noterden sonra hemen iç dıs detaylı yaptırıp boya korumaya vericem 37 e falan gelicek bana. Tanıdık 1 galeriye de sordum 39 a alayım hemen dedi onuda değerlendirebilirim
Alınır bence
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bu ara piyasa baya garip olmus2011 model megane 3 sport tourer (station) privelage duz vites 110 bin kmde 2 parca boya, 2 bin hasar kayit cikiyor boyadan, komple cam tavan vs full arac yetkili servis bakimli sizce fiyati ne kadar eder kullanici icin.
Tylan sende km li satma şansı var
O yüzden sen al![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
valla biraz nasip işi zaten bizim buralarda onemlı olan boya olmasın 1.000.000 devirsin sorun değilistesem düşürürüm 50.000 e kımse anlamaz motoru 10 numara iç trim olsun dışta olsun yıpranma pek yok sahibi ilk istanbul-çanakkale arası çok gidip gelmiş ondan km si yüksek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)