Hem 2007, Hem üzerindeki parçaların büyük kısmı orjinal bile değil veeeeeeeee hemde Bağcılar. Al sana Bermuda şeytan üçgeni. Oraya giden geri dönemiyor, bunu da alan satamıyor :D
Printable View
2014 model 4.20d Gran Coupe 118.000 km'de Estroil Blue hatasız boyasız m paket kaça alınır kaça satılır?
150.000 tl dedim 4.20d için :)
Bazı kokular alıyorum konuda sanki :)
160 A alınıp 185 e kadar satılır
Acil acil jeep 3.7 renegade
İlan No: 416740157
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bunların ederi nedir beyler :)
Dizelleri düzgünse biniciye 55-60 arası gidiyor..
İlanları uzun zamandır kontrol ediyorum 60 üstü yazan araçlar genelde sabit..Buda hiç yapmazsa 33-35 lira yapar herhalde..
2015 3.20ied Orjinal M paket hatasız estirilen mavi kaça alınır?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Beyler bu araca 35.000 civarı verilir mi ? Ayrıca aracı tanıyan varmı aramızda ?
Araç forumdan sanırım
http://www.techturkey.com/forum/otom...307-cc-rc.html
DOKTORDAN 180 HP 307CC SPORT
İlan No: 366252596
Bu daha hoj sanki :)
Hacı estagfurullah ne demek, beni baya güldürdün bu arada :D
Vallahi apaçilik mi artık ne denir bilmem de hoşuma gidiyor bilmiyorum, ayrıca bana göre apaçi bir durum yok CC'de bana göre, arka kanattan dolayı öyle bir algı oluştu ise sende ben aracı kısmet olur da alırsam ilk sökeceğim parça zaten. Onun dışında bir tek ön tanpon modifiyesi var o da stock 307 CC'dan kat kat güzel bana kalırsa. Araba eksik gözüküyor gözüme normal tanponlar da.