Bu araba sizce ne kadar eder ?

Thread: Bu araba sizce ne kadar eder ?

1. RED FR's Avatar

RED FR said:
    Quote Originally Posted by ozan gülle View Post
    140 lık düşük kmler 2014 2015 ler 75 e kadar satılıyor 125 lik 2015 2016 72 civarı diye biliyorum
    72 ye kim satıyor 2015-2016 model fr ?

2. Bu araba sizce ne kadar eder ?

rebelh said:
    arkadaşlar ben kendi aracımı sorucam size
    ilan: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

ilanda da anlatmaya çalıştım
    araç abd menşeili gümrükten aldım üzerinde amb kodlu motor var
    turbo basıncı yok dedi usta yaptırıcaktım fırsat bulamadım sonra geçen lifte aldık araçta k04 turbo varmış
    bunlar orjinal k03 çıkıyor o da bu motorda 150-180 hp arası güç veriyor
    k04 ile ise 210-235 arası güç alınıyor

şimdi mevzu şu bex motor kodlu 190 hp olanlar 50-52 bandında satış görüyor
    benim aracım eğer 200 hp üstü ise ne eder bu hafta turboyu yaptırım bi dynoya sokucam
    yaptırmazsam 45-46 bandına satarım
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

3. ozan gülle's Avatar

ozan gülle said:

4. Bu araba sizce ne kadar eder ?

Gökhan Bilgin said:

5. ozan gülle's Avatar

ozan gülle said:
    Quote Originally Posted by Gökhan Bilgin View Post
    İkinci ilanda olan araba kırmızı 140'lık ??? 5.8 ekran sadece 140'lık modelde var. 125'le birlikte 6.5'a geçtiler
    Biliyorum hocam bendede 2014 140 lık var arkadaş bulunamıyor demiş ona istinaden koydum ilanları bu arada ilanı tam okumamıştım komple boyalı

6. Bu araba sizce ne kadar eder ?

Gko said:
    2014 golf TDI midline.
    150k km, motor çok sağlıklı vosmer bakımlı bu km'ye kadar, içinde 0 trim sesi. Kaput ve sol çamurluk boyalı.

Nedir bu aracın ederi piyasaya göre ?

7. Orhan's Avatar

Orhan said:

8. Orhan's Avatar

Orhan said:
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

9. Bu araba sizce ne kadar eder ?

MK8800 said:
    2016 Temmuz'unda @aykutsafakyaman ile beraber Kırmızı Manuel 0 KM Full FR için bayi 71.000 fiyat veriyordu ilandakiler 90 istese kaç yazar

10. i-vtec07's Avatar

i-vtec07 said:
    Etmez abi en fazla 80e falan alınır ama o para otomatik parası . Zarar edersiniz benden demesi ayrıca makyajlı sıfır 125 lik o fiyatlara alınıyo makyajlısı baya farklı inceleyin derim gene siz bilirsiniz benim kişisel düsüncem bu 86 bin a diğil .

11. Orhan's Avatar

Orhan said:
    Quote Originally Posted by MK8800 View Post
    2016 Temmuz'unda @aykutsafakyaman ile beraber Kırmızı Manuel 0 KM Full FR için bayi 71.000 fiyat veriyordu ilandakiler 90 istese kaç yazar
    Quote Originally Posted by i-vtec07 View Post
    Etmez abi en fazla 80e falan alınır ama o para otomatik parası . Zarar edersiniz benden demesi ayrıca makyajlı sıfır 125 lik o fiyatlara alınıyo makyajlısı baya farklı inceleyin derim gene siz bilirsiniz benim kişisel düsüncem bu 86 bin a diğil .
    teşekkürler sağolun
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

12. aykutsafakyaman's Avatar

aykutsafakyaman said:
    Quote Originally Posted by MK8800 View Post
    Keske alsaydik en buyuk pismanliklarimdan biriydi. Sirf renk muhabbetine 3 ay bekletiriz dediler. Ellerinde apollo mavi varmis ben siyah istiyordum. Dedim o rengi napayim abi.
    Full kavrami su şekilde yalniz ona aciklama getirelim. Benim sectigim araba 150 lik manueldi. Alcantara koltuk cam tavan led far ve stop standart. Renk icin ayrica fiyat cikmiyor. 18 jant istemedim babam ve annemde kullaniyor lastik yarildi gel al bizi muhabbetlerinden dolayi. Buyuk ekran vardi opsiyon olarak.
    Bunun haricinde kis paketi olarak gecendi sanırım isitmali koltuk ivir zivir bi ton sey vardi. Ama bayinin de söyledigi kimse almiyor bu opsiyonlari binde bir.
    Babamin dur bakalim demesi sonra bu genc arabasi bana gelmez diyip ardindan gelen otv zamlariyla alamadim keske alsaydim. İkinci elinde bile kar etme mantığı guduldu. Ya sifir alin ya da duzgun fiyat yazanini kovalayin.
    Quote Originally Posted by mrbars View Post
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

13. arda35's Avatar

arda35 said:
    Quote Originally Posted by Gko View Post
    2014 golf TDI midline.
    150k km, motor çok sağlıklı vosmer bakımlı bu km'ye kadar, içinde 0 trim sesi. Kaput ve sol çamurluk boyalı.

Bana göre maksimum 55. Ama bu saçma piyasada 58-60'a satılırsa şaşırmam.

Sırf yeni kasa diye o km'de bir araç alınmasını da tavsiye etmem. O paralara daha makul bir araç denk gelir illa ki.
    Geçtiğimiz günlerde birmot'ta 2014 Seat Leon 1.6 tdi style vardı. Sağ iki kapı sacı değişmiş. 71bin km. 61bin yazmışlardı, satılmış hemen. Midline plus'a göre muazzam araç.

14. Bu araba sizce ne kadar eder ?

M3CSL said:
    Quote Originally Posted by Gko View Post
    2014 golf TDI midline.

60 eder....

15. İbrahim33's Avatar

İbrahim33 said:
    2004 1.6 man. primera 1 kapı değişik tavan bagaj hariç boya var. 5 lira tramer. 170 bin km de. 21 e görmeden aldım
    Quote Originally Posted by B.Koçer View Post
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

16. İbrahim33's Avatar

İbrahim33 said:
    pardon 2005 olacaktı , modeli bile bilmiyorum hahah
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

17. cyclonee16's Avatar

cyclonee16 said:
    Selamlar 2013 celyse 81km boyasız boş paket sanırım kaça alınır kaça satar ?

18. İbrahim33's Avatar

İbrahim33 said:
    Quote Originally Posted by cyclonee16 View Post
    Selamlar 2013 celyse 81km boyasız boş paket sanırım kaça alınır kaça satar ?
    34-35 gibi alınır 38 gibi satılır.
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

19. cyclonee16's Avatar

cyclonee16 said:
    Quote Originally Posted by İbrahim33 View Post
    34-35 gibi alınır 38 gibi satılır.
    Araç dizel ama bu fiyatlar mı diyorsun