Bu araba sizce ne kadar eder ?

Thread: Bu araba sizce ne kadar eder ?

1. Bu araba sizce ne kadar eder ?

RIDVAN said:

2. Bu araba sizce ne kadar eder ?

dqn said:
    b7 tsı highline manuel passat alın.Bu araca bu fiyat fazla.Hatta ne alırsanız alın dsg alın.Manuel keyfi çıkmıyor bu arabaların.

3. _Burak_'s Avatar

_Burak_ said:
    Öncelikle aynı aracın 1.2 TSİ comfortline DSG içi bej sunrooflu olanı bende var

3. tsi aracım ve ben memnunum performansından 1.2 olmasına karşı

sizi 1.4 bi hayli memnun edecektir.

Kıstas kabul eder mi bilmem ama ben 89 bandına otomatiğini vermeyi düşünüyorum
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

4. Bu araba sizce ne kadar eder ?

RIDVAN said:
    Quote Originally Posted by dqn View Post
    b7 tsı highline manuel passat alın.Bu araca bu fiyat fazla.Hatta ne alırsanız alın dsg alın.Manuel keyfi çıkmıyor bu arabaların.
    Bu kombinde dediğiniz b7 passat Fiyatı bir hayli yüksek olur bize kriterimiz Model yüksek düşük km hatasız istiyorlar pazartesi golf7 vardı 1.4tsi yeni sattım dsg pek önemli değil dediğim gibi babama alıcağım. Eskiler pek takılmıyor otomatik olmuş. Manuelle büyümüşler

Quote Originally Posted by _Burak_ View Post
    Öncelikle aynı aracın 1.2 TSİ comfortline DSG içi bej sunrooflu olanı bende var

3. tsi aracım ve ben memnunum performansından 1.2 olmasına karşı

sizi 1.4 bi hayli memnun edecektir.

Kıstas kabul eder mi bilmem ama ben 89 bandına otomatiğini vermeyi düşünüyorum
    Benim alırsam 11 jettam olucak. Jettanın binmediğim bir motoru paketi modeli kalmadı diyebilirim. Ben ticaretini yapıyorum aracı babaya alıcağım 1-2 yıl bineriz bu aracada 80 bin teklif ettik vermedi biraz kafalar karışık.

5. ferhatcam's Avatar

ferhatcam said:
    2012 160 lık 120.000 km hasar kayıtsız ama kaput değişik, kapı-çamurluk boyalı scirocco ne eder?
    Seatclubturkey - Ibıza Loading...

6. Bu araba sizce ne kadar eder ?

dqn said:
    Quote Originally Posted by RIDVAN View Post
    Bu kombinde dediğiniz b7 passat Fiyatı bir hayli yüksek olur bize kriterimiz Model yüksek düşük km hatasız istiyorlar pazartesi golf7 vardı 1.4tsi yeni sattım dsg pek önemli değil dediğim gibi babama alıcağım. Eskiler pek takılmıyor otomatik olmuş. Manuelle büyümüşler

.
    2016 ocakta 2013 model b7 passat highline'ı tsı manuel hatasız 20bin kmde 77,500'e sattım.Şu an sahibinden de 4 ilan var hepsi 88 yazmış.Ben bu aracı 3 ayda sattım.Manuel passat ha diyince satılmaz.84-85e alırsınız bu arabaları.Mesela alttaki ilan, o jettaya 10 basar.88 falanda hikaye 84-85e biter.TSI manuel piyasası çok yavaşşşş.

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

7. camsemih's Avatar

camsemih said:
    Quote Originally Posted by ferhatcam View Post
    2012 160 lık 120.000 km hasar kayıtsız ama kaput değişik, kapı-çamurluk boyalı scirocco ne eder?
    cam tavan xenon dsg varsa 60-61 arası satar .

8. Bu araba sizce ne kadar eder ?

Gökhan Bilgin said:
    2013 hatasız chrome edition tiguan dsg 30 binde 96 yapıyor bilginiz olsun. 2016 clio icon dizel edc renk bordo hatasız 13 binde 17 jant rlink iç kişiselleştirme paketi var ne yapar 73'e falan satar mı ? Liste fiyatı 91 yapıyor ortalama 10 bin lira düşseler 81 dahi olsa sıfırı yine makul olur mu ?

9. Ssamet's Avatar

Ssamet said:

10. Bu araba sizce ne kadar eder ?

MK8800 said:
    Aracın durumu çok vahim gibi geldi bana , hele ki ticarete alicam diyorsunuz kar etmeyi de geçtim zararsız işin içinden ancak 85/90'a alınırsa falan çıkılabilir .

Bir de ben takıntılıyım fotoğraflara detaylı bakıyorum da aracın içindeki eşyalar falan pek sağlıklı ilgili/alakalı bir sahibi yokmuş fikri oluşturdu bende

11. fthdrn's Avatar

fthdrn said:
    mazot- sigara kaçakçılığı yapıyorum arabası

12. tylan's Avatar

tylan said:

13. Bu araba sizce ne kadar eder ?

B16 said:

14. tylan's Avatar

tylan said:
    Quote Originally Posted by B16 View Post
    Diğer ilanlara göre uygun geldi bana
    Sahibini aradım açmadı bakalım dediği gibiyse ve biraz daha inerse alıcam bugün
    Quote Originally Posted by free-hifi View Post
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

15. Bu araba sizce ne kadar eder ?

B16 said:
    Quote Originally Posted by tylan View Post
    Sahibini aradım açmadı bakalım dediği gibiyse ve biraz daha inerse alıcam bugün

Aynı donanım, az daha düşük km

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

16. tylan's Avatar

tylan said:
    Benim için fiyat önemli kafamda 65 e almak var Tekirdağdaki golfu bu o paralara vereceğini sanmıyorum

17. tylan's Avatar

tylan said:
    (edit imla düzeltmesi )Benim için fiyat önemli kafamda 65 e almak var, Tekirdağdaki golfu. bu o paralara vereceğini sanmıyorum

18. ozan gülle's Avatar

ozan gülle said:
    Ya araba piyasası bayram bitti yaz bitti ama hala artıyor yada golf çok para 2013 aynı paket 1 parça boyalı ekstra cam tavan jant olanını ve km si 20.000 bindeydi 74 e sattık bilginiz olsun

19. Bu araba sizce ne kadar eder ?

aLLyC said:
    Selamlar,

257.000km'de orjinal sahibi tarafından tek kişi kullanılmış, 2006 Model 407 Siyah, Ne kadar eder ?
    11 Tane Hasar kaydı var cogu tampon surtme falan hasarları toplamı 9.862TL ediyor
    Hasarlarda sadece Mepa Serviste yapılmış.
    Keyfe keder farlar sarardı diye değişmiş, Kaput tavan bagaj Sol on ve arka kapı boyasız.
    Adam kendi mühendis olduğu için genelde kendi yapmış ya da yaptırmış.
    İlk Günden beri araç kaskolu.

Bu arac ne kadar eder var mı fikir verebilecek ?

Piyasada bir suru 407 Comfort var ama bu bakımlı oldugu belli binildiğinde anlaşılıyor.

Teşekkürler.