1 sene önce 220 binde siyah olanı 21.250'ye sattım. 2 değişen vardı, hasar kaydı yoktu. Kaput tavan bagaj boyasızdı güneş yanığı yoktu. Ama direklerde iç dış boya bile vardı. Motor sağlıklıysa alınır o fiyata bence ama cidden çok konforsuz ve güvensiz bir araç. En önemlisi akışmetreye bakın orjinali bulunmuyor.
galerici abilere bir soru
araçları şirket üzerine alıp mı satıyorsunuz yoksa kendi eş,dost,anne,baba üzerine 3 tane 3 tane mi ?
şirket üzerine alıp satan varsa ne kadar vergi çıkıyor kaçta kaç kdv %1 mi ?
20’WW PASSAT 2.0TDI 240HP 4MOTİON ELEGANCE
1.4 92lik olanlarda sıkıntı 68'liklerin parçası bol. Arıza kodu oluşur bilgisayara bağladığınızda ayrıca rampa yukarı kaldırmayı denediğinizde kalkmaz stop bile edebilir. Fişi çekin bi daha deneyin farkı görürsünüz. Benim 1 sene fişi çekik gezdim arıza lambası yakmadı(şans galiba bazılarında direk yakıyor) tek sıkıntı yakıtta artış oluyor fiş çekik olunca. Benim 5.5lt idi ortalamam köpek gibi sürerdim ama 206 civarında da kesiciye girer![]()
kendi aracım f30 320i 40 yıl paket 2016 model haziran çıkışlı cruise control remote uzaktan kontrolü satın alınmış içi siyah dışı beyaz renk 49.400kmde boya değişen yok borusanda onarım görmüş 14bin hasar kayıdı var arka sağ jant lastik ve yürüyen parçalardan dolayı sizce kaç para eder
extrası
llumar cam filmi
ve bir dahaki bakımına 10.000 km olması
not ; ölücüler yazmasın![]()
98 Model 318is
4 Kapı
Manuel
Sunroof
Mercek far
Dışı M (muhtemelen sonradan yapma)
Dijital Klima
7 Tuş OBC
Komple Boyalı Gri renk değişen yok
275binde motor durumu şuanlık bilinmiyor.
Ne kadar eder sizce ?
Merhabalar,
2013 model 2014 trafiğe çıkışlı 55binde bi tek sol kapısı değişik en full donanımlı (cam tavan,navigasyon,masajlı koltuk,bose vs.) 1.5 dci gri renk Latitude ne kadar eder sizce ?
Umut Kukul - A3 8V 1.6 Tdi / R56 Cooper S
2011 caddy maxi sonradan cam açılmış koltuklu ruhsata işli, kaput ve sol çamurluk değişmiş tramer yok km 310 bin . Binmek için kaça alınmalı ?
sıfır a3 2017 model sedan fiyatı alan var mı ?
1.6tdi sportun 188 liste fiyatı var audi de indirim yapmayı sever diye biliyorum 150-160a düşermi acaba![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)