araçta tık ses yoktu bence cok başını ağrıtmaz 163 lük ünite
Sorry, you have been blocked
Araç hakkında ki yorumlarınız nedir? Alınır mı ?
Dün araştırırken dikkatimi çekti de - Sorunu vs var mı citroen c3'lerin?
Aile aracı olarak kullanılacak, 60 max sınır
Kozyatağı - Y Bosna arası gidilecek![]()
Şirkete ilk girdiğimde işlek bir caddede çalıştığımız için ikinci sıraya park eden şirket mensuplarının araçlarını çömez olarak ben çekerdim. Ağır toplar haricinde genelde PSA grubuna binildiği için çok tecrübem oldu.
-Şanzımanları gerçekten kötü. Elinle debriyaja basmadan vites geçirmeye çalışırken çıkan ses gibi berbat..
-'92 model 580 binde Saddam kasa Corollalarda daha sağlam trim vardı. Hem leş gibi plastik kokar, hem de cırıl cırıl öter..
-Yol tutuş diye bir şey yok onu unutalım. Balansı müthişten öte yapılsa da 120'yi 180 gibi hissettirir.
-Yüksek model için f/p arabası olabilir. 55 bin lira gibi rakamlara alınıp tatlı bi yazılımla çok rahat 30 kuruş civarı yakarsınız.
-Bakımları çok masraflı değil.
-Kısada yazılımlısıyla küçük sürprizler yapılabilir
Son olarak ben olsam bu paraya gider 2004-2006 Civic ES7 alırım. Deri koltuk, düşük km, kalite opsiyonları bir arada çok çok rahat bulabilirsiniz hem de arabaya biniyorum dersiniz.
Alınır mı alınır ama. 55 liraya dizel arabada yüksek modelde pek kalmadı artık..
2014 Polo 1.4 Dizel Bluemotion Manuel 15.000 km' de Kırmızı renk, araçta sol 2 kapı duvara sürtmeden ötürü değişmiş ve dolu tamiri görmüş. 10.000 hasar kaydı çıkıyor toplamda. Ne kadara alınır ne kadara satılır?
Düz vites olanı tercih edilebilir, yakıt çok makul ancak güç kasa için yetersiz biraz. Yazılım ile çok daha güzel olabilir. Klasik trim sesleri mevcut, süspansiyon sınıfına göre sert bile diyebiliriz. Frenler ve yol tutuş ortalama. 208 de tercih edebilirsiniz, ki onun iç mekan daha kaliteli sayılır.
Kesinlikle yarı otomatik olanını almayın, acaip saçma sapan bir şanzuman. Yokuşta vites arttırır, dur kalk trafikte ısınır, arıza verir.
İlla otomatik olsun derseniz de bence 1.6 vti + lpg kombinasyonu derim. Onlar tam otomatik, sorunsuz şanzumanlar.
Arkadaşlar, eder mi?Şehir içi deli gibi yakar mı?
Şu an 1.2 tsi manuel rapid var..
Kaç teklif edilmeli?
Buna ne diyorsun pekala?
Abi selam,
İkisi arasında kesinlik ile meganeclio belki benzinli olması açısında yürürü biraz daha keyiflidir ama megane'da gayet iyi yürüyor aynı kasa aynı paketi 172.000 km boyunca kullandım dertsiz tasasız bir araç al bin derim
Attığın clio ilanı evimden yürüme 3 dakika sürmez dilersen gidip inceleyebilirim![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Merhaba,
2018 ocak trafiğe çıkışlı Golf 7.5 1.4 TSİ DSG Highline Beyaz renk, 15 binde kazasız boyasız Dokunmatik ekran, Cam tavan , hayalet kadran, mid ön farlar, Arka led stop kayar led , Ön uzun kısa led xenon , bej iç döşeme vs ederi nedir arkadaşlar?
boşuna o kadar verene kadar
bu ilandaki aracı alırım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)