2015 golf Tdi comfortline ,manuel vites , cam tavan , hasar kaydı 4.500 lira dolu hasarı yapılmış boyasız 140.000 km de sizce ederi nedir ??
2015 golf Tdi comfortline ,manuel vites , cam tavan , hasar kaydı 4.500 lira dolu hasarı yapılmış boyasız 140.000 km de sizce ederi nedir ??
ALFA ROMEO MİTO QV
Iyi gunler günlerdir golf V gt ariyorum 60-65 yaziyolar sanki gorende golf 6 alcaz zanneder sizce 2008 dsg golf gt ne kadar eder ?
2008-2010 arası Renault Laguna 2.0 dCi privilage otomatik/cam tavan/deri koltuk 200k km civarı kaça alınır ?
45-60 bandında seyrediyor sahibindende.. Kaça alınır ? Dikkat edilmesi mekanik konular/kronik sorunlar var mı ?
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Düşünen olursa kendi aracımı satıyorum
2019 Volvo S90 D5 Inscription
20 Mayıs Otokoç Yetkili Bayii Çıkışlı
Siyah/Içi Beyaz
R Design paket , üstünde orjinal 19 ayrıca hiç kullanılmamış 20' jant + lastiği de bulunuyor
Bower Wilkins harici tüm opsiyonlar alınmış ( koltuk soğutma ve masaj dahil )
17.000 KM,ilk bakımı Mersin yetkili servisinde yapıldı.
Ön kaput ve çamurluklar korumalı ayrıca çizilmez cam filmi mevcuttur(karatmalı camlar üstüne)
Polestar yazılım (yetkili bayiide yapıldı garanti kapsamında)
Volvo APP(yine yetkili serviste aktif edildi)
VOLVO ID aktif edildi(uzaktan çalıştırma,park klimasi)
Herhangi bir kazası boyası yoktur ilk sahibiyim
Makyajlı Range Rover Sport,Maserati Levante,Mercedes G500/G350,Yeni A6 veya CLS400d ile takas olur
Derlerr50 liraya o özelliklere yakın bir araç göster desen kalırlar ama. D segmenti o fiyat aralığında bir araç daha çok zor bulunuyor. 50 civarını düz 50 yapılıp alınır bence. Ön takımları 1.5' lerden daha sağlam, triger zincir, şanzıman sorunsuz diye biliyorum 2.0' ların.
Hem çok el değiştirmiş de olmuyorlar insanların bu tutulmaz algısı yüzünden. Düzgününü bulduk mu kaçırmamak lazım.
Mercedes - Benz GLA İkinci El ve Sıfır SUV, MPV, Crossover, 4x4 ve cipler, Sıfır Satılık Arazi Aracları sahibinden.com'da
Kaca alınır acaba?
Sununla takasa uste verilmeli mi ne kadar verilmeli ?
BMW / 3 Serisi / 320i ED / Sport Line / Doktordan yine temiz sahibinden.comda - 707284934
Sahipleri 100 civarı istiyor ama benim nazarımda ederi 90 bin olmalı. Sunroof yoksa da 85 limit olmalı.
Örnek ilan;
Audi / A3 / A3 Sportback / 1.6 TDI / Attraction / BOYASIZ-DEĞİŞENSİZ FULL AUDİ A3 sahibinden.comda - 713363701
Bu araç gayet güzel. Ama 100 bine alındığında her daim 8v almamanın pişmanlığı olacaktır. Çünkü 110 civarına 8v bulunma ihtimal bir hayli fazla.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)