User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
83 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: yazlim yaptiricam hangi firmayi onerirsiniz ?

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dr.ecu 👍🏻👍🏻

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Modifiyenin nasıl garantisi olmaz ya? Bunu diyen çakal esnafın ta kendisidir.
    http://undergroundracing.com/ferrari-f430.html
    Adamlar gücünü ikiye üçe katlamış 2 yıl 24 bin km garanti veriyor. Üstelik bu motorlar 8-9bin devir çeviriyor ve çok az bir km den sonra zaten bir çok parçası değişen araçlar. Şimdi normal arabaya 20 hp katıp da o araç patlıyorsa herkes şapkasını bi önüne koyup düşünsün.
    Diyeceksiniz ki modifiyenin ücretine bak. Ücret de arabanın çeyreği kadar ya var ya yok. Sırf bu forumda kaç kişi arabasına bi araba parası daha döküp de sorunlu olan aracı yüzünden konu açtı.
    Link verdiğin siteyi incelediğini farz ediyorum , biraz bakındım da benim gözümden kaçtı heralde sana sorayım bu 24.000km garanti veren firma kaç tane cupra , polo ya da corsa yapmış ben göremedim de ? Bide ücrette arabanın çeyreği kadar ya var ya yok yazmışsın sanırım arkadaşın corsayı 40 lira desek ve garantili YAZILIM beklentisi için sizin küçümsediğiniz rakam olan 10 lira harcar mı corsaya diye sorsak sanırım bu eziyet çile ve GARANTİLİ yazılım yerine arabasını üst segmente çıkarmayı ya da daha hızlı bi araca geçis yapmayı düşünürdü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane rs i aldığımda alper ve özgün beraber çalışıyorlardı. Millet yazılım işi sorunlu megane larda dediklerinde garipsedim ve onlarla çalışmaya başladım. Ciddi uğraştılar ve Türkiyede kimsenin yapamadığını yaptılar benim arabamda. 3 sene boyunca da sorunsuz bindim. 80 bin km sonra turbom gitti sadece. A6 aldım yazılımını gene Özgün yaptı sorunsuzca kullandım. Daha açmak istediğim Özgün beyin sıkıntılı yaparsak gidebilir tek araban bu dedi ellemedim. Benden alan arkadaşlar Barbaros a geldiler izmirden. Hem yazılım olmadı hemde izmitte yolda kaldılar. Fabia RS te de özgünün yazılımı var gene. Hiç bir sorunum falan yok.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence genel olarak yapılan iş benzer olduğu için çoğunda sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Pschiptuning 'le Megane kullandım 70 bin km boyunca, sıfır sorun yaşadım. Memnundum, şimdi yaptırsam dr.ecu olabilir

Çöllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılım mı? Müsadenizle Biz Kalkalım..

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Modifiyenin nasıl garantisi olmaz ya? Bunu diyen çakal esnafın ta kendisidir.
    http://undergroundracing.com/ferrari-f430.html
    Adamlar gücünü ikiye üçe katlamış 2 yıl 24 bin km garanti veriyor. Üstelik bu motorlar 8-9bin devir çeviriyor ve çok az bir km den sonra zaten bir çok parçası değişen araçlar. Şimdi normal arabaya 20 hp katıp da o araç patlıyorsa herkes şapkasını bi önüne koyup düşünsün.
    Diyeceksiniz ki modifiyenin ücretine bak. Ücret de arabanın çeyreği kadar ya var ya yok. Sırf bu forumda kaç kişi arabasına bi araba parası daha döküp de sorunlu olan aracı yüzünden konu açtı.

undergropund dediğin firma senden 100 bin dolar alıyor zaten senden 2 motor parası alıyor sonra garanti veriyor haaa şöyle bişiy var yazılımdan dolayı kırılırsa tabiki bence bütün firmalar garantisini verir arkasında durur neden durmasın durmuyorsa kaçıcaksın

1 de rakamları görmeden sıkan cok insan var birçok firmanın söylediği beygirlerin birçoğu yalan buna emin olun yurt dışı ve yurt içi firmaları hepsi
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun aracımı goturdum yazılım yapılırken beyın yandı bakalım nasıl cozulcek

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin_1989 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nereye götürdünüz ? nasıl oldu ?
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her zaman risk vardır bu konuda. Firma yeni beyin temin edicektir sanırım. Çok geçmiş olsun

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olagan seyler bunlar, ayrica yanmamis ecun kardesim.program atilirken bi sorun cikmis yarim kalmis.yarin teslim edilecekmis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olagan seyler bunlar, ayrica yanmamis ecun kardesim.program atilirken bi sorun cikmis yarim kalmis.yarin teslim edilecekmis
    aynen allahtan emın ellerde alper abı ısının ehlı sanırım yazılım atılamamıs yurt dısından yazılım beklenıyormus ama bayagı uzuldum hele ordan eve bu havada gelmek cok koydu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok sukur arkadaslar alper abımız sorunumuzu cozdu arac mukemmel olmus emegıne yuregıne saglık kesınlıkle yazılımsız ölum gıbıymıs ben bunu anladım

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gule gule kullan

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok sukur arkadaslar alper abımız sorunumuzu cozdu arac mukemmel olmus emegıne yuregıne saglık kesınlıkle yazılımsız ölum gıbıymıs ben bunu anladım
    Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın. Aracınız stock mu? Dumansız mı yazılımınız? Ne kadarlık bir beygir tork artışı oldu? Fiyat olarak bilgi verebilir misiniz?

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yorum atmistim silinmis nasil olmussa. Tekrar yazayim. Ecufar Alper abi adamin dibidir. Bugune kadar passat cc , audi a6 , i30 , range evoque ve 50 tane tirimiza yazilim yapti hepsini uzun sureler kullandik i30 , evoque ve tirlarda hala guncel olarak kullaniyoruz cok memnunuz oneririm.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    facede rsa diye bir firmayı takip etmişliğim var öylesine. merak ettim rsa hakkında neler söylenir ?
    bu arada tavsiye için arkadaşlar yazmışlar. yaptırmışsında hayırlı olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallahaa bugunn abimden teslim aldim merterde biraz sikistirdimm eskii halinden eser yook arac muthiss guclenmis vallaha sihirli bir sekilde dokunulmuss aracima helal olsun alper abi ecufast e ve cok guzel ilgilenildi benimle sizler diyordunuz bazi firmalar ilgilenmiyor fln diyee bende esnafim resmen kendi dukkanimda gibiydim herkeze tavsiye ederim arac cok mutlu etti beni gercekten fiyat olarak bisi diyemiycem ama yaptirmaniz konusunda israrciyim arac 2 3 vitestr sariyor tabi benim lastiklerden de kaynakli ama sanki motor degismis gibi masallah herkeze allah kaza bela vermesin

snrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EcuFast Ankara'da yok sanırım. O ayarda önerebileceğiniz bir yer var mı? Ankara'da bildiğim kadarıyla Booster, VMax ve Megachips var. Opel Astra 1.4T 140hp -> 160 hp yapmak istiyorum en softundan
    "life is too short to drive boring cars"

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı snrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EcuFast Ankara'da yok sanırım. O ayarda önerebileceğiniz bir yer var mı? Ankara'da bildiğim kadarıyla Booster, VMax ve Megachips var. Opel Astra 1.4T 140hp -> 160 hp yapmak istiyorum en softundan
    hazır ankaradasın ve opele yaptıracaksın booster derim.
    Not = hiç birisiyle daha önce işim olmadı. booster uzun zamandır opelle ilgilendiği için bir adım daha önde gelir bana

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)