Dr.ecu 👍🏻👍🏻
Link verdiğin siteyi incelediğini farz ediyorum , biraz bakındım da benim gözümden kaçtı heralde sana sorayım bu 24.000km garanti veren firma kaç tane cupra , polo ya da corsa yapmış ben göremedim de ? Bide ücrette arabanın çeyreği kadar ya var ya yok yazmışsın sanırım arkadaşın corsayı 40 lira desek ve garantili YAZILIM beklentisi için sizin küçümsediğiniz rakam olan 10 lira harcar mı corsaya diye sorsak sanırım bu eziyet çile ve GARANTİLİ yazılım yerine arabasını üst segmente çıkarmayı ya da daha hızlı bi araca geçis yapmayı düşünürdü![]()
megane rs i aldığımda alper ve özgün beraber çalışıyorlardı. Millet yazılım işi sorunlu megane larda dediklerinde garipsedim ve onlarla çalışmaya başladım. Ciddi uğraştılar ve Türkiyede kimsenin yapamadığını yaptılar benim arabamda. 3 sene boyunca da sorunsuz bindim. 80 bin km sonra turbom gitti sadece. A6 aldım yazılımını gene Özgün yaptı sorunsuzca kullandım. Daha açmak istediğim Özgün beyin sıkıntılı yaparsak gidebilir tek araban bu dedi ellemedim. Benden alan arkadaşlar Barbaros a geldiler izmirden. Hem yazılım olmadı hemde izmitte yolda kaldılar. Fabia RS te de özgünün yazılımı var gene. Hiç bir sorunum falan yok.
IN BOOST WE TRUST
Bence genel olarak yapılan iş benzer olduğu için çoğunda sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Pschiptuning 'le Megane kullandım 70 bin km boyunca, sıfır sorun yaşadım. Memnundum, şimdi yaptırsam dr.ecu olabilir
undergropund dediğin firma senden 100 bin dolar alıyor zatensenden 2 motor parası alıyor sonra garanti veriyor haaa şöyle bişiy var yazılımdan dolayı kırılırsa tabiki bence bütün firmalar garantisini verir arkasında durur neden durmasın durmuyorsa kaçıcaksın
1 de rakamları görmeden sıkan cok insan var birçok firmanın söylediği beygirlerin birçoğu yalan buna emin olun yurt dışı ve yurt içi firmaları hepsi![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Olagan seyler bunlar, ayrica yanmamis ecun kardesim.program atilirken bi sorun cikmis yarim kalmis.yarin teslim edilecekmis
cok sukur arkadaslar alper abımız sorunumuzu cozdu arac mukemmel olmus emegıne yuregıne saglık kesınlıkle yazılımsız ölum gıbıymıs ben bunu anladım![]()
Ben yorum atmistim silinmis nasil olmussa. Tekrar yazayim. Ecufar Alper abi adamin dibidir. Bugune kadar passat cc , audi a6 , i30 , range evoque ve 50 tane tirimiza yazilim yapti hepsini uzun sureler kullandik i30 , evoque ve tirlarda hala guncel olarak kullaniyoruz cok memnunuz oneririm.
facede rsa diye bir firmayı takip etmişliğim var öylesine. merak ettim rsa hakkında neler söylenir ?
bu arada tavsiye için arkadaşlar yazmışlar. yaptırmışsında hayırlı olsun.
vallahaa bugunn abimden teslim aldim merterde biraz sikistirdimm eskii halinden eser yook arac muthiss guclenmis vallaha sihirli bir sekilde dokunulmuss aracima helal olsun alper abi ecufast e ve cok guzel ilgilenildi benimle sizler diyordunuz bazi firmalar ilgilenmiyor fln diyee bende esnafim resmen kendi dukkanimda gibiydim herkeze tavsiye ederim arac cok mutlu etti beni gercekten fiyat olarak bisi diyemiycem ama yaptirmaniz konusunda israrciyimarac 2 3 vitestr sariyor tabi benim lastiklerden de kaynakli ama sanki motor degismis gibi
masallah herkeze allah kaza bela vermesin
![]()
EcuFast Ankara'da yok sanırım. O ayarda önerebileceğiniz bir yer var mı? Ankara'da bildiğim kadarıyla Booster, VMax ve Megachips var. Opel Astra 1.4T 140hp -> 160 hp yapmak istiyorum en softundan![]()
"life is too short to drive boring cars"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)