User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Techturkey den yardim

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sadun94 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah belami versin ki birsey sormusum. Cok mu zordu ornek bi upload sitesi linki vermek ? Bende aradim hepsinde accout kurmak gerekiyodu. Herkeste cok bi *** biliyor malesef. Yok internet var, yok 90 lar, napiyosun enter diyosunlar. Admin, gel de sil konuyu millet de bosuna havaya nutuk atmasin zavalli ukalalar gibi. Siz gidinde uc kurusluk bilginizi, ukalalinizi baskasina satin. Zaten bu siteden medet ummak pek hataydi belli de oldu. Burda COK BILEN cooook, ama is bisiyi insan gibi anlatmaya gelince tirt.

Hadi size iyi forumlar, ve canina yandigim guzel icad olan ve bir turlu kullanmayi ogrenemedigim internetle kefiyler diliyorum.
    Hocam öncelikle iyi akşamlar
    Doğru internet bilgin az olabilir resim nasıl upload ediliyor bilmiyorsundur ama bunu söyleyiş tarzın hiç hoş değil.Müsait olduğunda teamviewer indirip bana ID ve pass verirsen sana detaylı şekilde gösterip yardımcı olabilirim.Buna ek olarak youtube da öğretici videolar olduğunu düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam öncelikle iyi akşamlar
    Doğru internet bilgin az olabilir resim nasıl upload ediliyor bilmiyorsundur ama bunu söyleyiş tarzın hiç hoş değil.Müsait olduğunda teamviewer indirip bana ID ve pass verirsen sana detaylı şekilde gösterip yardımcı olabilirim.Buna ek olarak youtube da öğretici videolar olduğunu düşünüyorum.
    Oncelikle merhaba,

Sunu soylemeliyim ki, burda ki yorumlarda konusma tarzimin sebebi, bir turlu sizin yazdiginiz gibi guzel ve bilgilendirici bir cevap alamam, aksine dalga gecilmemdi. Bilgilendirdiginiz icin cok tesekkur ederim ve iyi forumlar dilerim size

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı sadun94 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah belami versin ki birsey sormusum. Cok mu zordu ornek bi upload sitesi linki vermek ? Bende aradim hepsinde accout kurmak gerekiyodu. Herkeste cok bi *** biliyor malesef. Yok internet var, yok 90 lar, napiyosun enter diyosunlar. Admin, gel de sil konuyu millet de bosuna havaya nutuk atmasin zavalli ukalalar gibi. Siz gidinde uc kurusluk bilginizi, ukalalinizi baskasina satin. Zaten bu siteden medet ummak pek hataydi belli de oldu. Burda COK BILEN cooook, ama is bisiyi insan gibi anlatmaya gelince tirt.

Hadi size iyi forumlar, ve canina yandigim guzel icad olan ve bir turlu kullanmayi ogrenemedigim internetle kefiyler diliyorum.
    Bu kadar yazana kadar google açıp ilk mesajda sorduğun soru olan "resim yükle" kelimelerini yazsaydın ne derdin olurdu ne tasan.. Artistlik yapmaya aklın eriyor da google'a 2 kelime yazmaya yetmiyorsa alacağın cevap buradakiler olur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)