marlborolar tekel bandrollüyse anlaşırız.
Printable View
3 sene once 7 kere hacı olmuş bi amcadan c180 aldım, daha doğrusu babam tanıdık vasıtası ile almış gelmiş, araçta gram boya yok dendi, o da baktırmamış...
biz de kullandık aracı kullandığımız süre içerisinde de boya yok temiz 30binde diye geziyoruz :)
aracı takaslamaya karar verdik s2000le, arenle beraber bi arkadaşımızla takas etmeye gittik sanayiye
can dedi siz boya yok diosanız yoktur
dedik ki sen baktır mal alıyosun olmaz oyle sey
aren hatta çok ısrar etti kaportacı cağırdık geldi baktı
aracın sag taraf komple boyalı çıktı :)
hem arkadaşımıza mahçup olduk hem de napacağımızı şaşırdık
o saatten sonra hacı hoca hafız sofu ilanda iki hadis bi sure paylaşan kimseye güvenmeyip inciğine cıncığına baktırmak gerektiğini anladık :D
Yalnız iyi ki baktırtmışız biz yine kötü olmayalım kimseye içimiz rahat etsin , bu güne kadar kime ne araba sattıysak içimiz rahat sattık 1 kişi de arkamızdan tek kelime edemedi benim de başımdan geçen hacı hoca hikayesini hatırlıyosun ve arabayı aldığımız arkadaş da baya bu sitede estiriyordu :D
Benim müşterilerimin tam***** yakını hacca gitmiş orjinal hacı
Birçoğunda aklınıza gelebilecek binbir dalavare mevcut karısının evini yaparken başka bi ilçede sevgilisinin evini yaptığımda oldu
Beni tercih etmek yerine, sadece kendisine düzenli olarak eskort gönderiyor diye diğer firmayı tercih eden de oldu
Biz aylarca ödeme beklerken valla billah param yok derken kendine en lüxünden araç alanda oldu
Paramızı takıp kaçanda oldu..
Aralarında düzgün olanıda tabi kide var fakat söylendiği gibi ben extradan dikkat etmeye çalışıyorum ticarette
Konuya gelince herkes kolay yoldan para kazanmanın derdine düşmüş hiç kıpırdamayayım hopp üstüne 3-5 tamam
Kimse üretmesin çalışmasın vergi vermesin elektrik su ödemesin kimseyi yanında çalıştırmasın zaten bu ülkede..
Sonra noldu bize ya alım satımlar hep üçkağıt hep dolandırma derdi..
Şimdi forumdan paylaşmıyım birşey diye zorladım kendimi ama dayanamıcam :D
12 TEMMUZ 2015
http://www.techturkey.com/forum/otom...tml?highlight=
25 TEMMUZ 2015 FİNAL :D
http://www.techturkey.com/forum/otom...-kg-corsa.html
Benim anlamadığım bir nokta var,
İlana bel altı 3 parçada boya var, tramer kaydı yoktur deniliyor. Bu cümleden ne anlamalıyız? Araç alırken tramer kaydı mı mühim yoksa boyalı olup olmadığı mı?
herkes arabasına kasko yapmıyor veya hasarı kaskodan yaptırmıyor. O zaman da tramere işlemiyor haliyle. Adam cebinden yaptırmıştır. Bence ikisine de bakmak gerek. Araba boyalı olduktan sonra tramersiz olmasının çok espirisi de yok. Art niyetli biriyse en fazla karşısındakini kandırma ihtimalini doğurur.
KIZIMI SATIYORUM ; diyenlere bir açıklık getirelim.
Ülkemizde gelenek görenek adı altında zaten pez.evenklik yapılmıyor mu ?
Başlık parası demek ruhumuz pezevenk ama adını kültürde bir yere soktuk yırtıyoruz işte demek değil mi ? :)
Jant kapağını "gün metıl" yapıp
"jdm as fuck,aem,veya alakasız bir yazı (misal : giderli garage,kınalı spec,atarlı workz) 5 liralık lastik lip takıp
2342383248 kelvin xenon takıp milleti kör eden,sis farına bunun x3 kelvinlisini takan
proje degisikligine giden bir sürü insan gördük bu forumda.
bundan sonra ki procede bir ileri aşama olan "bady kit,marjpiyel, abartı ekgzost ve koylöver" kombinasyonunu deneyecekler.
turşu olmamış,
boşa koşturulmamış,
garaj arabası,
kapalı garajda muhafaza,
haftasonları binildi,
evin 2.ci arabası
keyfe keder komple boyalı boya takıntısı olanlar aramasın
değişen yok 11 parça boyalı
vs ilanlar mide bulandırıcı oluyor artık.