Lip takıp basıyolar. Satılıga da ''Proje değişikliğinden dolayı satılık'' yazıyolar.
Şimdi bu adamda proje değişikliği yapıyor. EG'ye K20 koyup Turbo basanda satınca aynı başlık altına giriyor...
Garip.
Printable View
Lip takıp basıyolar. Satılıga da ''Proje değişikliğinden dolayı satılık'' yazıyolar.
Şimdi bu adamda proje değişikliği yapıyor. EG'ye K20 koyup Turbo basanda satınca aynı başlık altına giriyor...
Garip.
o araç bizdedir lafını bende merak ediyordum doğrusu :D tayfa olarak falan mı bahsediyorlar acaba :D
2011 yılında aldım sıfır olarak 2 sene 50.000km bindim, birçok paylaşım yaptım konu açtım inceleme amaçlı, aksesuar taktım, parça taktım bunların nasıl olması gerektiğini nerede yapıldığını yazdım konumda 2.5 sene sonra askerden geldikten sonra da maddi sebeplerden sahibinden.com üzerinden satışa koydum, foruma da ilan açtım. 4500tl zararına sattım aracı piyasasına göre, ki arkadaş çevremden aldılar.
Kısacası ticaret amaçlı ilan koymadım, kendi arabamı sattım forumun bana verdiği hakkı kullandım. Piyasadan araba alıp, makyajlayıp satıp kar edip bunu rutin olarak tekrarlamıyorum al-satçı Ünal Turan Jr.'lar gibi.
ülkemizde en basit ticaret, arabadan biraz anlayan biri için bile 'düşeş' araba alıp sağını solunu toplayıp (keşke toplanabilse) daha pahalıya satmak haline geldi... burada insanları salak yerine koyanları ben de sevmiyorum, otomobil site-kulüplerini potansiyel müşteri olarak görenler bir müddet sonra kendini darı ambarında görmeye başlıyor... 10 liraya alınan araca 25 yazılıyor, laf edene de 'sana ne, mal benim para benim, malımın ederi bu, paran yetmiyorsa uza!!' muamelesi yapılıyor...
acıyorum bu zihniyettekilere, zannediyorsunuz ki kazandığınız parada gözümüz var... benim itirazım bu zihniyete, şurada ne güzel ortam-muhabbet var, onun içine bu tarz ticari konuları sokmanın hiç bir anlamı yok... şimdiye kadar dünya kadar arabayla uğraştım ama hiç parça satmadım hep hediye ettim, paylaşım dostluk arkadaşlık hiç bir ticari faaliyetle kıyaslanmaz... 'Allah olmayana da nasip etsin' diyerek sosyal paylaşıma sunulan araçların aslında sadece ticari bir alış-veriş olduğunu anlıyoruz hemen akabinde... bu 'Allah nasip etti bu malikaneyi' deyip sonra da satışa koymaya benziyor , sonuçta amaç ticaret sadece...
Bu gözler forumda ücretsiz verilen dw'nin satılığa çıktığını da gördü :D
buyrun sabah sabah sinir harbi yapmak isteyenlere, bebekler bebeyi m.alum site complation :D
http://www.sahibinden.com/vasita?que...ebekler+bebegi
beyler birazda arabasının plakasını dillere pelesenk etmeye çalışanlara yüklenelim abc vti çde typer fgh 106 nedir :p
her konuda canlı varlık gibi bahsedilmesine ben tav oluyorum :p
ahahahahaha çok net olmuş arama sonucu yalnız
Harbiden hiç dikkat etmemiştim , İzmir manisa aydın hepsi :D O bölge den çıkma bir salgın demekki. İnşallah tüm Türkiye ye yayılmaz.
Ama ne yazıkki salgın geçen Gaziantep de bir Leonda saptanmış. Uçakla bir muz kabuğunun içinde geldiği sanılıyor. Yetkililer alarmda
bide trde tekçiler var :D
araba clio 1.5 dci hem de joy paket ama trde tek amk gazetesi
Ben anlamam arkadaş markadaş alıcağım arabanın 7 ceddine bakarım sonra arkadaşın 7 ceddine sövmemek için :mad:
"full+full" ve "extrası bol" nedir abi ?
araba 98 civic - sanırsın vakumlu kapı, head up display, masaj/ısıtma/soğutma, acc, side assist, line assist, park assist, çevre görüş, gece görüş var arabada.
uzaktan bakınca maybach sanırsın. ama çok uzaktan bakman lazım. bi 9-10km öteden..