Ünal Turan demişken adam iyice şaşırdı :hehe:
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net...78&oe=565CCE8D
Printable View
Ünal Turan demişken adam iyice şaşırdı :hehe:
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net...78&oe=565CCE8D
20 yaşındaki arabaya detaylı temizlik bakım yaptıktan sonra geçmişini sıfırlayanlara hastayım bende :p feleğin çemberinden geçtikten sonra bebekler bebeyi oluyor
Herkes her boku bildigi surece bu ulkede araba piyasasida allak pullak olur, forumun amacida al sata doner.
Bu konu biraz insanlarin arabasini veya arabalarini sevmesiyle alakali. Arabalari her erkek seviyor, fakat arabasini seven cok insan kalmadi.
Millet de Allah korkusu kalmamış. Sırf bu yüzden niyeti bozdum ve bi ton para verip sıfır alacağım.
Adam para kazanacam diye yemedigi b.k kalmıyor. 3-5 ipsiz sapsiz büzüktaşıyla arabayi reklama baglayip bi tane saftinin aglarina dusmesini bekliyolar.
Allah haram lokma yedirmesin, bu tiplerden de uzak eylesin.
Bu fotodan sonra keşke roccom olmasaydı dedim.
Allahimmmmmmm
Beyler konuyu Ünala bağlamayın, Ünala saydırıp aynısını üsturuplu çaktırmadan forumda yapıyorlar işte onlara bağlayın :D
tuning cadde çizgisini hiç bozmadan devam ediyor demekki ahahaha :D
Ben bi tanesini alana kadar sıkıldım ara ara ara. Satmak istesem bile satasım gelmiyor :D Tekrar kim uğraşcak almayla diye :D İşsizlik belirtisi bu başka birşey değil canları sıkıldıkca satılığa araba çıkarıyolar :D
Bebekler bebeği nedir ya ulan nasıl bir jargondur bu yemin ederim sinirle kahkaha atıyorum :D
göç etmek için doğdular
Bizim tartistigimiz nokta forum uzerinden kar amacli satis yapanlar degil mi ? Siklikla araba degistiren biri kimi ne ilgilendiriyor cani sikilir alinir satilir forumu bu amacla kullanmadiktan sonra kime ne?
aldığı arabayı LAYLONU sökülmeden 1500 km de sence şıklıkla araba mı değiştiriyor şimdi bu şahıs ?
SON ÜRETİLEN 140 FR OLUP .... ŞUAN SERVİSE SIFIR SİPARİŞ VERİLDİĞİNDE 125HP GELİCEKTİR .... VE 3 AY BEKLEME SÜRESİ VARDIR.
hele ilanın en altındaki şu son cümleden sonra kimse bana keyfi araba değiştiriyor diyemez.
Zamane al satcı taktiklerini bilmeyen mi var kısa özet gecelim.
Piyasa fiyatının altındaki x araç Antep'e gidilir alınır.
Yaylar ısıtılır kesilir neyse bi şekilde at arabasına cevrilir.
Replika ama populer tanesi 20 kilo jantlardan takılır plastidiple panjur boyanır
Prof makineyle fotolor çekilir konusu foruma acılır 5 dk sonra da ***** site ilan açılır sonrasında saf bir alıcının tuzaga düşmesi beklenir.
Resime kanıp aracın motoruna orasına bakmayan saf bir kardeşimize arac itelendikten sonra aynı gün daha öncesinden yakın takibi yapılan araç Afyondan alınmak üzere yola cıkılır.
Bugün çok leylonum :hehe:
https://www.youtube.com/watch?v=zF1xirnXdss
https://www.youtube.com/watch?v=zF1xirnXdss
abilerim ablalarım kardeşlerim bu tür insanların soyu tükenmeyecek. birde bu işi yapanlar biz arabacıyız ben aşığım arabama diyor. insan sevdiğini satarmı yaa ? :(
alınca en az 2 sene biniyorum arabama alma ve satma işi beni çok yoruyor. bu arkadaşları aslında takdir de ediyorum nasıl dayanıyorlar bu kadar al sat işine.
bide sorsak hepsi arabacı :) arabacı adamın 1 ayda arabadan gönlü geçip üstüne kar koyup satabilirmi ? deselerki galericiyim eyvallah
bu arada baranda lagunayı forumdan bana satınca daha aktif oldu sitede, oyle araba satınca yol olanlardan olmadı :D
Valla bende aracımın konusunu ne açtım nede şuanda satılık olmasına rağmen ilanını ekledim. Birçok arkadaşımın da dediği gibi iş artık yavaş yavaş ''bunu alayım forumda bir konu açar nasılsa birine veririz'' mantığına döndü. Ben öyle nick felan dikkat etmedim kim yapıyor diye özelliklede bakmadım ama olduğu aşikar ki ben o yüzden aracımı koymadım.
forumdan iki araba aldım ama forumdan bir motorumu bile satamadım. benim arkadaşların şakşakçılığı yetersiz galiba.
İzninle imza yapıyorum.
Forumda çok eski üye sayılmam ama bi arkadaşın dediği gibi isme cisme gerek yok. Zaten çoğunu biliyoruz. Onun dışında insanların takıldığı konu "Arabamı buldum daha da değiştirmem" izleniminden, satılıklar başlığına konu açılması arasında geçen süre. Konuyu görüp "Maşallah ; çok güzel vs." yazana kadar satılığa çıkıyor araç.