Temmuz ayinda fotodaki janti istedim diye 4 aylik siraya soktular beni dogusta![]()
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Valide hanima Ibiza 1.0 ecoTSI 110 DSG S&S aldik,heralde kiyisindan kosesinden bizde seatci olduk![]()
Bnde 1.4 tsi cupra kulllanıcısıyım![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Connecting Site...
Üşenmedim aradım adam ciddi ciddi 4bin500 tl istiyor kendi aracından sökmüş, belliki daha iyisini değil daha ucuzunu bulduğu içinha bide seçenek sunuyor lastiksiz 3 bin 800
Lan ne millet olduk biz yahu, hep inşaat sektöründeki hokkabaz müteahhitlere özenmeden bunlar![]()
2500 e bulup almadım pahalı diye bizim halkımız bişeye talep oldugunu anlamasın iliklerine kadar hissettirir tamam güzel jant alırken üstünde varsa kullanırsın ama yoksada o paralar verilip alınacak jant değil zaten bu seatların hepsi aynı o paraya başka jant alıp farklı görünürsün
1800 fark istiyorlardi arabayi alirken jant icin.Para sikinti degilde aracin teslim suresini 3-4 ay geriye atiyor.Dolayli olarak aracin fiyatinda da oynama oluyor.Ben beklemedim ne varsa aldim hemen. Ama jant cok guzel![]()
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
2014 Seat Leon FR 140hp kullanıcısıyım bende.Bu ilk seat'ım,memnunum araçtan gayet iyi.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Naçizane 1.8 20v atmosferik Leon 1m (mk1) kullanıcısıyım
2001 Lacivert ve signoŞu an 152.000 km'deyiz Allah'a şükür
![]()
evet seatçı dostlarım ilk buraya yazayım satılık 12 fr boyasız ve alınık 5,8 ekran ve 18 jant opsiyonlu kırmızı leon arıyorumgören olursa pm atarsa sevinirim. sahibinden ilanları ezberledim artık
![]()
masalla masalla
2013 seat leon 1.6 tdi halen kullaniyoruz ve memnunum
2011 ibiza cupra 1.4 tsi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)