aynı ikilemde kalmış biri olarak passat almıştım downpipe dumpvalve yazılım 180 hp çıkarmıştı güzel kemikli bir araçtır tavsiye ederim sunroof olsun mutlaka
aynı ikilemde kalmış biri olarak passat almıştım downpipe dumpvalve yazılım 180 hp çıkarmıştı güzel kemikli bir araçtır tavsiye ederim sunroof olsun mutlaka
ibre 1.8t ye döndü. sunroof benimde tkıntıhaline geldi. 25 e kadar çıkabilirim. araç gerçekten düzgün olursa sunroof geri planda kalabilir amayorumların birinde apu motor denmişti. bulardada boralarda oldugu gibi 2 çeşit motor mu var?
teşekkürler abi verdiğin bilgiler için. artık passat tek kaldı![]()
Benim tercihim passa olurdu genişliği,bagaj hacmi,komforu ve en önemlisi kullanıcı kitlesi gerek her sokak başında yan verilmemesi, chip-egsoz-dp vs vs. ile kereste ustalarının eline düşme oranın az olması ve VW grubunun en kemikli,tok arabası olması.
1.8T'lerde belli bir yıla kadar dizayn hatası vardı. Yağ hortumu turbonun çok yanından mı ne geçiyordu, yağ çok ısınıp turboyu bozuyordu. Bunu araştırıp iyileştirme yılına göre almakta fayda var.
Okumadan imzalamam.....
neden leş passat dedin ki dostum bi bildiğin mi var? yanlış anlama bilgin varsa paylaş öğreneyim alacağım araca dikkat edeyim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)