sıkılacaklara sıkmazlar,dur dedik durmadı diye elaleme sıkarlar...
o zaman terör örgütü yandaşlarına komple dur ihtarı ver durmayanı baştan aşağı öldür........
Dün vurulan çocuğun yakını TV ye çıktı. Karakolda akrabalarına da: "karışmayın yoksa sizi de onun gibi yaparız" demiş polisler...
aynısı o adamın çocuğunun bşına gelse?
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
bu durum çok üzücü ama birazda polise hak verin yunuslar kolay kolay kimseyi durdurmazlar vede olayın yazdıgı yer pek tekin yerler değildir Antalya'da . muhakkak vardır dur demesinin bir sebebi ama tabiki bu demek değildirki dur dedim durmadı vurdum .. her iki tarafada geçmiş olsun
allah rahmet eylesin ölene ailesine allah sabır vesin.
polis ateş etmeden önce biraz düşünmeli bence. neresine kurşun atıyor ne şartlarda oluyor olay. sanki biraz kasıtlı gibi geldi bana olay. bir can bu kadar ucuz olmamalı.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
vurmak çok anlamsız ve acımasızca olmuş, yetkim var niye kullanmıyorum gibi bir saçma bakış açısına hizmet eden bir insanmış polis belli!
da eger adam gerçekten kaçtıysa da buna da bir anlam vermek mümkün değil, niye kaçıyo eger bir hatası yoksa, mesela alkollüyse, gidip çarpıp hiç suçu olmayan birini öldürmesi daha kötü geliyor bana, kaçmayalım eger çok haklıysak polisten!
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
Pkklı köpekler ateş açsın size ses çıkartmayın molotof yiyin kafanıza ses çıkartmayın...
Ama çevirdin durmadı diye sıkıyosun... Bu ne perhiz bune lahana turşusu...
Arkadaş tamam kaçtı diye sıkıyosun da biraz düzgün sık şunu ya... Direk kafaya doğru mu sıkılır yani... Elinizin ayarı yok mu nasıl polissiniz siz? Hiç mi silah kullanma eğitimi almadınız yaa... Allah Allah...
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
Olaya ben de çok tepkiliyim. O yaşta bir adamı kaçıyor diye neden vuruyorsun. Bir de adam sana saldırmıyor silah çekmiyor bişe yapmıyor. Zaten korkmuş kaçıyor. Telsizin var ekibin var. Ver anonsu durdur. İlla macera yaşicaksan takip et. Büyük tehdit gördün canlı bomba gördün bişe gördün illa sıkacak mısın. Tamam sık. Havaya sık oraya sık buraya sık. illa adama mı sıkacan, eğitimsiz misin kardeşim film mi burası kafasına neden sıkıyorsun. Ben olaya inanın anlam veremedim. Olan gencecik bir çocuğa oldu. Sıkması gerektiği zaman sıkmayan, öldürmesi gerektiğinde öldürmeyen, diğer zamanlarda da kovboyluk yapan bir durumdayız. Gerçekten üzüldüm. Umarım hiçbirimizin başına gelmez.
antalya yunuslar en telikeli insanlardır.her türlü pisligi yaparlar.antalyada motor sayısı fazla oldugu için yunuslar motorluları sevmezler.sürekli sürtüşme içindedirler kovalamaca felan her zaman oluyor böyle şeyler.döverler söverler tam bir şehir eşkiyaları hepsi.kısacası antalyaya geldiginizde trafik,asayişten çok yunuslara dikkat edin
Şimdi aslında burada insan dur ihtarını duymamış olabilir veyahut durmak istememiştir.Trafik kuralları çerçevesinde yazarsın cezayı plakasına evine postalarsın.Texas mı kardeşim burası gencecik çocuğa ateş ediyorsun,silahsız masum insanlara trafikte durmadı diye ateş açmak ne demekŞimdi sen tut ilkokul mezunu adama bi üniforma ver bi de silah ver sonra o adamı trafik polisi diye sokaklara sal.Daha ögrenmemiz gereken çok şey var
![]()
İşte devletde bu gibi hataların önüne geçmek için cmuk adında bi kanun çıkarıp polisin elinden bütün yetkileri alıyo böyle günahsız kişiler hayatını kaybederken gerçek suçlular ortalıkta cirit atıyo çok yazık...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)