13de aksine benim uğurlu rakamımdır![]()
13de aksine benim uğurlu rakamımdır![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
ayın 13te uğursuz okulumdan mezun oldum . gerçi çokda uğurlu gelmedi ama![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
hurafebunlar
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Benim bildiğim iki türlü hikaye var bu konuyla ilgili.Birincisi Isa'nin havarileriyle ilgili...
Isa'nın 12 havarisi var.. Iclerinden bir tanesi bunu satiyor , zamanin hukumdarina diyor ki "aksam burda olacagiz ,askerler gelsinler.ben kalkip isaya sarıldığım zaman anlarsiniz ki o.sorgusuz sualsiz alın götürün."
askerler akşam geliyorlar , havari tam isaya sarılacakken bedenleri yer değiştiriyor ve askerler havariyi almış oluyorlar.Çarmaha gerilende o olmuş oluyor.(bu hikayeye hristiyanlar inanmıyor , çünkü onların inancına göre isa çarmaha gerildi. biz müslimanların inancına göre isa çarmaha gerilmemiştir...)
İkinci inanç ise antik çağlarda iskandinav tanrılardan birinin davetli olmadığı bir yemeğe gitmesi sonucu oluşmuş bir mit.şöyle ki , yemeğe 12 tanrı davet ediliyor.iskandinav tanrı ise (adı lorik mi neydi) davet edilmeyişine alldırmayıp yemeğe katılıyor. bu olaydan sonra buyuk bir savas cıkıyor tanrılar arasında.tabi bu sırada halk tanrıların gazabına ugruyor falan...Sonuc olarak diger tanrılar bu 13.tanriyi olduruyor ve ugursuzluk burdan geliyor...
|l|lllll|lll||ll||lll|
²³³ ²³³ ²³³ ²³³
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)