User Tag List

Sayfa 14/103 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon
1942 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Yerli Otomobiller Geliyor!!!

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diğer konuda koymustum bende

malesef üşengeciz aciziz iki elle birşeyi dogrultmak yerin hazır dogrulmusu yapmayı tercih ediyoruz cadillac piş agzıma düş
    hangi konu o bro, bulamadım buraya koydum bende.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben çok mutlu oldum. Kabuk başka olsun sorun değil. Zamanla özgün olur.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle yazınca bizi koyu iktidar düşmanı koyu muhalif vatan millet sevgisi olmayan vb gibi anında yaftalayan zilyon tane kişi çıkıyor.
    yahu ben akp ye de oy verdim MHP ye de şuan iktidarı yerden yere vururum ama onlarca hizmetini de her ortamda överim

bu aidiyetlik ve biadçılık neden onu anlamıyorum arkadaş siyasi bir partiden başka bir şey değil nedir bu bağımlılık
    KONUyu siyasete çevirmeyelim ama benim koyu akp li bir arkadaş var, adam namaz kılmaz oruç tutmaz karısını aldatır, bana da der ki Özgür sen namaz kılan adamsın vallahi akp ye oy vermeyerek günaha giriyorsun!!! bunun kfada çok akp li biliyorum bunların nasıl beyni bu kadar yıkanıyor anlamıyorum.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marka ne olacak? Motor?
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

mustafa_a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar diyorum elalem 115 yıldır otomobil üretiyor. Yapılacak, keşfedilecek nerdeyse herşey yapılmış zaten. amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Sanki Mercedes dizel motor üretemiyorduda renaulttan aldı. Global dünya artık. Fransız airbus şirketi a380 üretimi için 33 farklı ülkeden parça getiriyor. Bende birebir kopya bir araç istemem ama birkaç görsel dışında hiçbir detay belli olmadan herkesin hayali olan bu projeyi yerden yere vurmak hiç doğru değil

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben çok mutlu oldum. Kabuk başka olsun sorun değil. Zamanla özgün olur.
    ne kabuğu abi rc mi bu
    araç adan zye epsilon 1 cadillac bls.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    romanya dacia der susarım

Aero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araçlar en düşük 2.0 motor hacmine, benzinli ve 1.9 dizel motor seçeneğine sahip olur. Rakamları pek zannetmiyorum ki 100.000 Türk Lirasının aşağısında olsun. Yerli makam aracı olarak lanse edilir ve kullanılır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fusion_blue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araçlar en düşük 2.0 motor hacmine, benzinli ve 1.9 dizel motor seçeneğine sahip olur. Rakamları pek zannetmiyorum ki 100.000 Türk Lirasının aşağısında olsun. Yerli makam aracı olarak lanse edilir ve kullanılır.
    KEŞke öyle olsada 1 milyonluk makam arabası yerine kullanılsa

ulas79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle yapacaklarına ´´biz gm le anlaştık altyapıyı onlardan alıp geliştirmeyi kendimiz yapacağız``deseler en azından millet anlar durumu ama yok biz geliştirdik deyip kandırmak abesle iştigal oluyor.

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önceki konuyada yazmıştım bunada yazayım tamam aracın herşeyi hazır arge falan yapmadık aldık direk platformuda Şahin doğan gibi gaz yağı tenekelerinden sağ aynası opsiyon araçlardan iyidir hiç yoktan cadillac tasarımına biner millet 2.0 motorlarla vergi indirimiyle falanda gelirse işte yapar ama bu işe girecek babayiğit aranıyormuş ya o kim çok merak ediyorum, bence o babayiğit hiç çıkmayacak aldığımız platform öylece seçim vaadi gibi kalacak ki tahminen 2020 diyorlar ülkenin 2020'ye ne olacağı belli mi ben onu merak ediyorum

Koç-ford volvo zaten yeterince mutlu
    Doğuş-tüm vag grubu adamlarda
    Sabancı-zaten girmez

R.S.C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fusion_blue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araçlar GM'nin Epsilon platformu arkadaşlar. GM anladığım kadarıyla başarısızlığa uğradığı bu platformu Türkiye'ye kaktırmaya yada bizimkiler nasıl olsa pek bilinmiyor ben bunu yerli diye kaktırayım gibi bir düşünce var. Hangisi doğru göreceğiz.
    ne kadar çok seviyoruz yapılan bi işe emeğe saydırmayı... !!!

yapılsında nasıl olursa oldun. En büyük tasarımlar taklit edebilme kabiliyetiyle başlar.

Ne bekliyorsunuz Allah aşkına Milletin 150 yıllık Otomotiv tecrübesini 5 yılda Türkiyenin başarmasını mi ? Keske ... Ama her yapılana sizin gibi etiket yapıştıranlar yüzünden Devrim arabaları gibi küfür edip geçmekten başka bi faydanız yok.

Taklitte olsan kopyada olsa gölge etmeyinde bişeyler gelişsin bu ülkede...

Lafım Kişisel değil yanlış anlamayın lütfen. Derdim bu zihniyetle...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi bu araç gm'in kullanmayı bıraktığı teknolojiler, kalıplar vs satın alınarak ortaya çıkarılmış bir araç mı, yoksa yerli araba ürettik yalanıyla var olan 3 arabayı kaplayıp işte yerli oto yaptık diye göz boyama mı? ilki doğruysa sıkıntı yok sevinirim. ama öyleyse piyasaya çıkarmak için neden 2020 bekleniyor onu anlamadım. motoru platformu teknolojisi her şeyi hazır bu arabanın.

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.S.C Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yapılsında nasıl olursa oldun. En büyük tasarımlar taklit edebilme kabiliyetiyle başlar.

Ne bekliyorsunuz Allah aşkına Milletin 150 yıllık Otomotiv tecrübesini 5 yılda Türkiyenin başarmasını mi ? Keske ... Ama her yapılana sizin gibi etiket yapıştıranlar yüzünden Devrim arabaları gibi küfür edip geçmekten başka bi faydanız yok.

Zihniyete laf etmeden önce bence bu zihniyetinizi geliştirin, en büyük tasarımlar taklit edebilme kabiliyetiyle falan başlamaz.

En büyük tasarımlar yaratıcılık ile doğru orantılıdır, taklit eden zihniyet kendi bir şey üretemeyen, geliştiremeyen, yaratacılığı kısıtlı ve kolaycı zihniyettir.

bu zihniyet değişmediği sürece de gelişmez maalesef ülke

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.S.C Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bencede aynen katılıyorum anca aşağıya çekelim.birebir aynı arabada olsa bir yerden başlanması lazım artık.bu sefer kopya olur geliştirir arge yaparsın kendın birşeyler yaparsın..Almaynayda mercedes dahil çalışmış bir sürü görselle alakalı insan var.kesa fırsat verilirse Türkiyedede.adamlar 1 asırdan fazladır araba üretiyorlar. biz 5 senede hemen aynı seviyede olalım. ama tabi AKP yapıyo ya bu işi vurmak lazım. maksat üzümü yemek olmasın anca bağcıya vurun
    Scorpion TypeR

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -Kusura bakmayinda devrim arabalari zamanin otomobillerinin aynisinin kopyasi degildi...
    -Ulkenin sanayiisi daha kotuyken ne zorluklarla uretildi o araba,ikisini ayni kefeye koymanin mantigi yok.
    -Su anki urettik dedikleri araba 12-15 yillik platforma sahip cadillacin ta kendisi,birsey uretilmedi satin alindi sadece devrim arabasiyla karistirmamak lazim
    -Bencede taklit onemli mesela Cin taklit ede ede gelistirdi kendini ama siz bu arabanin taklit olduguna inaniyormusuniz?

*Bu arabanin sasisinden direksiyonuna taklit edio bizimkiler uretse anlayacagim,bu araba taklit degil bizzat GM'den satin alinan parcalarla yapilmis,kusura bakmayin ama ben bir muhendislik yada teknoloji goremiyorum.Bildiginiz satin alinip yapilmis bu araba

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -Kusura bakmayinda devrim arabalari zamanin otomobillerinin aynisinin kopyasi degildi...
    -Ulkenin sanayiisi daha kotuyken ne zorluklarla uretildi o araba,ikisini ayni kefeye koymanin mantigi yok.
    -Su anki urettik dedikleri araba 12-15 yillik platforma sahip cadillacin ta kendisi,birsey uretilmedi satin alindi sadece devrim arabasiyla karistirmamak lazim
    -Bencede taklit onemli mesela Cin taklit ede ede gelistirdi kendini ama siz bu arabanin taklit olduguna inaniyormusuniz?

*Bu arabanin sasisinden direksiyonuna taklit edio bizimkiler uretse anlayacagim,bu araba taklit degil bizzat GM'den satin alinan parcalarla yapilmis,kusura bakmayin ama ben bir muhendislik yada teknoloji goremiyorum.Bildiginiz satin alinip yapilmis bu araba

BMC batarken alındığındada eski kasa aptal saptal arabalardı. bu gün savunma sanayinde neler yaptığı ortada. söylediğinin bi tutar yanı yok yani. bence bir fırmayı satın alıp ufak ufak yapmak daha mantıklı. hiç olmazsa belli başlı bir düzeni olan kurum almış olunur. üstüne koyulur.
    Scorpion TypeR

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kendi otosunu yapacağına koydeki ciftiyi kurtarsın.

Tarim bitmis bu ulkede samani okuzu disaridan alır olduk

Her taraftan su çıkıyor toprak bereketli ama biz dışa bagimliyiz

Etin kilosu ucmus

Milletin arabaya ihtiyaci yok ucuz aşa ihtiyacı var

Araba yapmak için bizim ilk önce tarımı tarimi islemeyi sonra sanayide bayaga yol gitmemiz gerek

Bu tamamiyle show amaç belli

Yaptığı yolu da kopruyude yedigi çaldığı parayida görüyorum.

Yani iki gözümde iyi herkes böyle gormedikce bizden bir b.k olmaz

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zübeyir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BMC batarken alındığındada eski kasa aptal saptal arabalardı. bu gün savunma sanayinde neler yaptığı ortada. söylediğinin bi tutar yanı yok yani. bence bir fırmayı satın alıp ufak ufak yapmak daha mantıklı. hiç olmazsa belli başlı bir düzeni olan kurum almış olunur. üstüne koyulur.
    Evet gorduk BMC'yide gene batti degilmi BMC?
    Su duz arazide bile takla atan BMC'lerden bahsediyoruz dogrumudur?Duzeltmek icin surekli geri cagrilan?

*Bakin demek istedigim su bu araba Turkiyede uretilse(sasisinden direksiyonuna kdar) tamam diyecegim yerli ama bu araba uretilmemis satin alinmis sadece montaj yapilmis.

*Firmayi satin alip ufak ufak yapmak daha mantikli diyorsunuzda firma satin alan falan yok kusura bakmayin,firma yok ortada daha dogrusu.Cadillac BLS'nin logolarini sokup yerli otomobil yaptik demisler...

*Fiat Egea bence daha yerli bu otomobilden

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)