öncelikle çok geçmiş olsun..
sırf bir diktatörün egosu uğruna açılım maçılım ayağına ülkenin anasını bellediler.. yazık ya.. ne refah kaldı ne huzur ne umut..
Printable View
öncelikle çok geçmiş olsun..
sırf bir diktatörün egosu uğruna açılım maçılım ayağına ülkenin anasını bellediler.. yazık ya.. ne refah kaldı ne huzur ne umut..
Yuh yani abi bu nedir ya nereye gidiyoruz biz ya
Bazı kesim alınmasın ama bunu yapanların yüzde 99 mal.um ırktan olduğunu düşünüyorum.
Geçen gün arabada kız kardeşimle halledilmesi gereken dakikası olan bir iş için bi yere yetişmeye çalışıyorum hızlı kullanıyorum bir tane renault symbol sisler xenon ses sistemi falan ışıklarda denk geldi.Hızlı kalktım bu da patinaj filan derken bayağı bir geride kaldı diğer ışıklarda tekrar yanımda durdu bu sefer gaz veriyor filan el frenini çekmiş arabanın götünü zıplatıyor kardeşime hiç bakma o tarafa sen dedim yeşil yanar yanmaz oturdum gaza baktım bu da basıyor allahın manyağına çattık heralde dedim beni takip etmeye başladı.Hızlanıyorum fark açılıyor ışık oluyor araba oluyor yetişiyor sürekli bu şekilde gittik bayağı bir.Arabadan inmem normalde sakat çünkü her türlü insan var.Yavaşlıyorum bu da yavaşlıyor arka tamponda takip ediyor.En son canıma tak etti sağa aniden kırıp araba daha durmadan el frenini çekip kapıyı açtım sarıldım koltuğun altındakine ne olacaksa olsun diye symbol durmadı devam etti.Benle dalga geçti kendince eğlendi diye tahmin ediyorum arabanın içinde kaç kişi vardı onu da göremiyorum zindan filmli hayır yani takip ediyorsun madem niye durmuyorsun durduk yere gerildim terledim sinirden dayak yesem bu kadar içimde kalmazdı heralde saatlerce gerginliğim geçmedi adi yüzünden işimi de yapamadım.59 plakaydı bir de.
İşte bu yüzden bireysel silahlanmayı destekliyorum
Böyle veledi zinalar genelde kendi gibi veledi zinalarla kavga edip bir birini bıçaklıyo veya vuruyolar
Bu durumlarda hastahaneye götürmek onlar için kurtuluş oraya bıraksalarda doğal seleksiyon işini görse
Eskiden böylelerinin mekanı belliydi. Ne bileyim tarlabaşı,gop,sefaköy,avcılar,bayrampaşa vs vs. Şimdi her yerdeler kardeşim. Doğma büyüme avcılardayım her gün bir kavga ,her gün dövüş. Huzur kalmadı ülkede. Lanet olsun
Geçmiş olsun . Gerçekten memleketin suyunun çıktığının göstergesi . Acilen bunlara bir çözüm bulunmalı yoksa bu ülkenin gidişi gidiş değil .
Çok geçmiş olsun. Can güvenliğimiz yok evden helalleşip çıkmak lazım.
"400'ü verin huzur içinde çözülsün" demişti, gerçekten huzur bırakmadı.
Yaşanan olaylara bakın hele,şaka gibi..
Geçmiş olsun;bu ülke yaşanmaz bir hal aldı artık.
cok gecmis olsun, saka gibi bir olay gercekten.
istanbul texas oldu, bütün ayılar burada
yahu hata hukuk kurallarında, ceza yok ceza
geçmiş olsun size bişey olmaması en sevindirici taraf
maltepede tam olarak nerde yaşandı bu olay
Çok geçmiş olsun gerçekten Allah' tan size bişey olmamış. Bu tarz adamlar nasıl barınıyolar, ne tarz kafa yapısına sahipler anlamadım. Gün geçmiyor ki bu tarz haberle karşılaşmayalım. Ülke gerçekten çok b*ktan bi hal aldı.
Geçmiş olsun kardeşim ..
Geçmiş olsun.
Türkiye'de bu tarz olayların olması ne kadar üzücü .
Allahtan arabada kimse yoktu, geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun, Allah'tan yanınızda aileniz yoktu, peşini bırakmayın, camera vs varsa polis illa ki bulur...
Cok gecmis olsun, guzel ulkemde her turlu saldiriya hakarete vs ugrayip hakkimizi bulamamak sonuca gidememek cok uzucu..
çok büyük geçmiş olsun keşke araç kamerası olsaydı daha kolay olduru herşey.
bahsettiğiniz yer aslında maltepenin en iyi mahallelerinden. it kopuk fazla olmaz. yüksek ihtimalle oraya takılmaya gelen şerefsizlerin işidir.