122 lik fr ile 140 lık fr denedik araya ilçe giriyor 2-3 boy cok adaletli olmus
hatta sizin 122 lerin ilacı 128 lik ceed dizeller![]()
122 lik fr ile 140 lık fr denedik araya ilçe giriyor 2-3 boy cok adaletli olmus
hatta sizin 122 lerin ilacı 128 lik ceed dizeller![]()
Hepimiz farklı şehirkerdeyiz ... Aynı şehirlerde veya yakın illerde oturanlar denesinde arkadaşın konusu hiç olmasınAntep tarafına yakınına yolu düşen olursa 6.7 FR var ... Baklavalı Roll lere davet edebiliriz
![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Uygun olursa bende egzoz filtreli Saxo Vts ile gelirim..Maksat tanışıp muhabbet etmek..
140 FR benı 2.5 kadar geçiyor zaten ben geçiyorum demedim kiHatta sitede bi arkadaş var yeni aldı FR ı, rodajını bitirince onunla da denicez
Onurcum, yazılımlı TDI ile deneyelim ya Şahine sölesene (çok geçer beni ama olsun)
Bu arada golf beni çok şaşırttı ya, sanırım vagcı oldum
corolla vvti(stock)-golf6 122 tsi(stock) rolling videosu , bu corolla vtec2 ve iesleri geçiyor
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Golf 6 larda 1.6tdi soft yazılım, stock 122 manueli çok geçiyor 200'e kadar20 kere filan denedik heralde.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
[QUOTE=levent;7906844]Hatta şöyle ekliyim,
İkisi de yazılım harici stok, 1 er kişiyiz. Benim yazılım standart yazılımdan biraz daha açık durumda dp yapsam direk stg2 denebilir, Megane stg1 gibi denebilir.
[/QUOT]
Levent bey, antalyaya gelicem yakında, dostane bi deneme yaparız![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
İes geçen corolla arıyorum![]()
aracım ies
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
Corollo iyi gitmiş ama megane'a o kadar tutunması şaşırtıcı.Tahmini kaç hp corolla?
Bu arada ben 122lik passatımla 2005 1.6 vvti corollayı 1 boy falan geçiyorum.2-3 kez denedik.
Alanya'da olursam ayarlamaya çalışırız, gerekirse Ercüment'ten telefonumu alabilirsin gelmeden önceİzmir'e geçicem de 1 hafta sonra falan 1 haftalığına
115+ 260+ diyim veriler olarak yaklaşık.. Tabi dyno şansım olmadı ama yoldaki gidişi bu şekilde.
AE101 debriyajı yenilemeden önce 50-180 de 2 boya yakın fark açılırken (2 şer kişi ile) debriyaj değişim sonrası 170-180 de tam kafa çıkarabiliyordum ona 1 er kişi denediğimizde. Arada 200kg fark var bu arada fabrika verisine göre![]()
Megane da videodaki denemede yaklaşık 125 hp 280-300nm arasındadır, şuan biraz daha açık durumda. Eylül ortası arkadaş tatilden dönünce son halini görmek adına deneriz illa ki..
Eskiden stock golf6 tdi,stock tsi 122yi hiz limitoru olmasina ragmen kovalayabiliyordu...
Yanliz golf7 deki tsi 122ligi kovalamasi imkansiz,kagit ustunde beygirler ayni ama yola aktarimi cok farkli.Golf7 tsi122 unite fr'a yetisemezken eski tsi122nin FR'a 2-3 boy gecilmesi iyimser olmus bence bayagi...
Eskilerden bir video,mk7 tsi 122 ile yenisini cekeriz
https://youtu.be/ZiXzF407wuQ
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Vti lazım banada varsa yazsın önümzdeki haftasonu deneyelim gizli tunning olanlar yazmasın lütfen adam stock diyor bide king ekliyor arabada vafc falan filan çıkıyor .
Vtec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)