Reaksiyondan iyi dizimi vardı onu bitirdiler. En azından başrole eğitim falan verilmişti iyi oynuyodu bordo bereliyi. Dayı yetiyordu zaten.
Reaksiyondan iyi dizimi vardı onu bitirdiler. En azından başrole eğitim falan verilmişti iyi oynuyodu bordo bereliyi. Dayı yetiyordu zaten.
Tutar tutar izlicek kitle sayisi cok hafife almamaliama dogrusu oktay kaynarca kac roldur tutunamadi bu rollerde basari orani daha yuksek gibi polis olmasinda mafya olsun
![]()
3. videodaki repliğin aynısı Kurtlar Vadisi'nde de vardı, Aslan bey; teröre harcanan para şu kadar, silaha harcanan para bu kadar diyordu.
Vadi çakması anlayacağınız. Baksana testere Necmi 'de orada![]()
atv de olunca pek derine inemezler kıyıda oynarlar bencegünden değişsin v.s diye yapılıcaktır toplum muh.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
oktay kaynarca nedir yaa..
izlemeden beğenmedim.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Ülke bu durumdayken hala dizi izleyenleri görmek gerçekten çok acı, körmüsünüz amk neler oluyor hala oktay kaynarca diyenler var. Kaynamazsa amk onun
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Behzat Ç ye yeni başladım 2. sezonun başındayım... Ben birdaha başka türk dizisi izleyecegimi sanmıyorum.Behzat ç yi izledikten sonra başka dizi izleyebilenleri de anlamıyorum.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
kanalları değiştirirken pala reyizi gördüm tüylerim bi diken diken oldu onun hatrına 10 dk anca dayanabildim, şimdi dandik bi kanalda çöpçüler kralını izliyorum. bıktık usandık bu benzer senaryolu , ağalı silahlı mafyalı töreli dizilerden amk. nerde eskiden bi ikinci bahar vardı eyy gidi eyyy..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)